Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеето и моето мнение
но не е препоръка
видяхме готино съчетаване на 2 събития очаквана зягуба на десния президент Тръмп и експарейиън на опциите на 30ти
на бас че сега големите риби са заредили ноемврийски колове на +10 % от текущите нива и който и да е президента ще му направят "еваларка" с едно ноемврийско рали от 10%
Коментар
-
ето и моето мнение
но не е препоръка
видяхме готино съчетаване на 2 събития очаквана зягуба на десния президент Тръмп и експарейиън на опциите на 30ти
на бас че сега големите риби са заредили ноемврийски колове на +10 % от текущите нива и който и да е президента ще му направят "еваларка" с едно ноемврийско рали от 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Да точно така
рискуваш да занулиш
инвестирането е маратонско бягане
какъв ти е тотала?
и ще допълня
на колко да се влиза в газта (и през кой тикър)
и с колко % от портфейла, 1%, 2%, 3% или по-добре с 0,5%
а може би ол ин (100%)? И да се свършва
Бат терзич защо те е страх да кажеш на колко купуваш, дай да видим някаква реална позиция дет заемаш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Би ли казал, защо мислиш, че природния газ ще се качи на 6?
Завършването на Северен поток 2 ще разбие на пух и прах подобни прогнози, но Щатите ще станат за абсолютен кашмер, ако го допуснат.
Коментар
-
Общо взето се надява на късмет
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеБи ли казал, защо мислиш, че природния газ ще се качи на 6?
Коментар
-
Чак пък да се занули... И то на демо като се занули какво му пука
Той вече е дъблоко на червено с повечето си "портмонета" и затова измисля нови
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДа точно така
рискуваш да занулиш
какъв ти е тотала?
и ще допълня
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Скъсах се от писане и обясняване. Вече може да говорим за функционална неграмотност. Може да не съм прав, но може и да съм прав. Ти обаче продължаваш да пишеш .... нищо. Защо продължаваш да пишеш само ти си знаеш.
Сигурно 10+ пъти писах, че нямам стратегия, а съм опортюнист. Ето ти все пак една от "моите стратегии", които опитвам да реализирам: смятам, че природният ще отиде до поне 5,5 тази зима, може дори 6 да подмине. После няма да падне рязко. Северен 2 ще бъде спрян, независимо кой е президент, защото Щатите отписаха нафтата, но не и газа. Съответно си търся фаворити... предимно на NYSE, въпреки че според мен гърците ще намажат повече. Компромисът е именно защото съм малък.
Ти нещо? Или пак да чакам "ще занулиш", "маратонско бягане", "тотал"? Четиримата големи борсаджии освен да те ползват за придворен шут, едва ли им дреме за мнението ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Скъсах се от писане и обясняване. Вече може да говорим за функционална неграмотност. Може да не съм прав, но може и да съм прав. Ти обаче продължаваш да пишеш .... нищо. Защо продължаваш да пишеш само ти си знаеш.
Сигурно 10+ пъти писах, че нямам стратегия, а съм опортюнист. Ето ти все пак една от "моите стратегии", които опитвам да реализирам: смятам, че природният ще отиде до поне 5,5 тази зима, може дори 6 да подмине. После няма да падне рязко. Северен 2 ще бъде спрян, независимо кой е президент, защото Щатите отписаха нафтата, но не и газа. Съответно си търся фаворити... предимно на NYSE, въпреки че според мен гърците ще намажат повече. Компромисът е именно защото съм малък.
Ти нещо? Или пак да чакам "ще занулиш", "маратонско бягане", "тотал"? Четиримата големи борсаджии освен да те ползват за придворен шут, едва ли им дреме за мнението ти.
рискуваш да занулиш
какъв ти е тотала?
и ще допълня
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
ха ха ха
веднага се сещам за 4 ника и 4 познати от реалния живот с на 1 млн. активно пишещи във форума
някои от тях и в NYSE
значи казваш твоите стратегии до колко К са? до 10 до 100 до 1 К?
ще Ви призная за трейдъри когато ми пуснете 10 годишния си тотал и е поне 100 пъти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа не се подвизава същият тука като като terziev?
Или Никола20, ако изобщо са различни хора... щото май не са
Имам 3 активни позиции:
Рено RNO купени на 23.43 (225)
Байер BAYN купени на 43.80 (107)
Ролс-Ройс RR купени на 76.20 (това беше цената без включена комисионна) (168)
Пари в брой в сметката.
Това е.
Съвети на никого не съм давал, още по-малко нещо съм обещавал.
Присъствието ми на борсата има за цел само едно: да се опитам да спечеля повече, отколкото, ако парите стоят в банката.
Не ме интересува ще бия ли пазара, конкретен индекс или някой друг участник по доходност.
Всеки сам си избира начина на търгуване и на живеене. На мен тези пари ми стигат за спекулации в моите мащаби и по моя начин.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Човек, който го е страх да вкара и 10К на борсата разбира се не може да си представи милион
На един от форекс "факирите" като му казах, че позицията ми във Виза е петцфрено число само повтаряше: "не може да бъде, не може да бъде!"
Хем Виза е взета на $80 и постнато в NYSE в реално време... Някои хора не могат да го преживеят
А постване на фактите за XOM какво заяждане е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЧовек с над млн. на борсата тук не пише.
веднага се сещам за 4 ника и 4 познати от реалния живот с на 1 млн. активно пишещи във форума
някои от тях и в NYSE
значи казваш твоите стратегии до колко К са? до 10 до 100 до 1 К?
ще Ви призная за трейдъри когато ми пуснете 10 годишния си тотал и е поне 100 пъти
- 3 Харесвания
Коментар
-
M, многократно съм писал какви са ми резултатите. Многократно съм писал каква ми е "стратегията". Ти обаче продължаваш с "ще занулиш". Продължаваш с "при какъв риск". Дори Бъфет ви се смее на анализа на риска. Малък съм, даже микро. За този форум обаче се явявам среден и малко над. Човек с над млн. на борсата тук не пише. Защо тогава изобщо да обсъждаме стратегии за запазване на милионите???
Завижднето е очевидно. Не те видях да пишеш какви глупости са 'инвестирането' по снимка на шефа, не видях коментар от теб за 'изчисляването' на бета на непублични компании. И най-важното - не видях да дадеш инвестиционна идея и не се извини на Ташиунко. Погледни си постовете - колко пъти си написал "браво" и колко пъти "ще занулиш".
Изводи - 1. Нямаш идеи и пишеш от скука 2. Завиждаш на хората с топки и пишеш да кажеш как гроздето е кисело.
Решение - Приложи знанията си за борсите. обясни ни от коя компания / сектор ще изкараме пари.
Коментар
Коментар