Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
А, виж сега, Тошо, аз и на terziev щях да му призная, че е добър или късметлия независимо, че бълва простотии и нападки като за световно
Случаят обаче не е такъвИзброй и ти 150 тикъра и ще видиш, че сред тях ще има 5-6, които излизат добри
Аз даже се чудя как terziev надушва толкова много шитове. Защото аз ако пусна 150 тикъра като идеи ще нацеля поне 50-60, които бият пазара за 7-8 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКажи според теб за какво точно трябва да се извиня? Че съм се хвалила? Кога и с какво? Питат ме и отговарям. И после що се хвалиш? Даже не знаех, че се хваля. Нито, че се оплаквам. Казва се споделяне,
никой от сега пишещите за нищо
ти пишеш откровено мисля и си щазваш истината което е полезно за теб
говоря за хора които вече не са във форума
ти хубаво правиш че споделяш
така получаваш и ценни съвети
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
знаеш ли кое е лошото?
за почти 20 години форум оттук минаха хиляди умници, които след месеци на хвалене изчезнаха и нито един после не написа "пичове, аз фалирах и тва е"
някои ги познавам лично. Седнаха си на гъза, започнаха да ходят на работа, от много умници, които ме хранеха и като журналист, станаха каквото трябва, седнаха си на гъза. Искаха да лежат и да изкарват пред компа, но се оказа, че не е за тях.
Но всички те насъскваха други, че е лесно и подмамваха Леминги в самоубийствения си поход.
Е как пък никой не се появи и не писа "аз загубих всичко, аз загубих 3 млн., аз загубих 7 млн., аз загубих 90%, аз загубих 100%". Един загуби два апартамента след висене на компа по 10 часа в продължение на 2 години пред очите ми. После отиде в строителството. Друг даваше акъл, искаше да ни съди за авторски права, че пишел много коментари и ни развивал форума. Фалира няколко пъти, фалира парите на доверители, емигрира и т.н.
Фалиране има, извиняване няма.
Как пък един не се извини на читателите.
Пък да ти кажа, аз си стоя в пазара постоянно. Добър опит да ме нахраниш, че съм пенсионер излязъл от пазара. Между другото съм на 39 с 25 години на борсата. Смятай на колко съм започнал. Еми 1995 имаше масова приватизация и родителите и бабите оставиха боновите си книжки на мен и брат ми да ги инвестираме както искаме и въобще да ги управляваме. 1997 г. започна търговията и търгувах на чужди ЕГН-та, на майка и на един по-голям приятел. Ходех си по чейндж бюрата и врътках франкове, марки и долари с детските си спестявания. Както казах неуспешно (с изключение на някои малки печалби), но така се трупа опит. А ти от раз 70% с късмета на начинаещия и после .. да видим.
На различни пътеки сме.
Кажи според теб за какво точно трябва да се извиня? Че съм се хвалила? Кога и с какво? Питат ме и отговарям. И после що се хвалиш? Даже не знаех, че се хваля. Нито, че се оплаквам. Казва се споделяне, но вие си го квалифицирате според собствените си порфейли явно - ако е повече от вашия е хвалба, ако е по-малко - оплакване.
Щом смяташ че се хваля, значи документираните ми резултати са добри. Да се извинявам ли?
Money, явно не ми стига капаците да схвана какво точно се опита да кажеш. Дай кратко и ясно като за прости хора. Доказателства ли ти липсват? Пуснах ти достатъчно снимки. Ако на тях не вярваш не виждам кво повече мога да направя. Но то не е и нужно да ми вярваш де, нали се сещаш.
- 1 like
Коментар
-
знаеш ли кое е лошото?
за почти 20 години форум оттук минаха хиляди умници, които след месеци на хвалене изчезнаха и нито един после не написа "пичове, аз фалирах и тва е"
някои ги познавам лично. Седнаха си на гъза, започнаха да ходят на работа, от много умници, които ме хранеха и като журналист, станаха каквото трябва, седнаха си на гъза. Искаха да лежат и да изкарват пред компа, но се оказа, че не е за тях.
Но всички те насъскваха други, че е лесно и подмамваха Леминги в самоубийствения си поход.
Е как пък никой не се появи и не писа "аз загубих всичко, аз загубих 3 млн., аз загубих 7 млн., аз загубих 90%, аз загубих 100%". Един загуби два апартамента след висене на компа по 10 часа в продължение на 2 години пред очите ми. После отиде в строителството. Друг даваше акъл, искаше да ни съди за авторски права, че пишел много коментари и ни развивал форума. Фалира няколко пъти, фалира парите на доверители, емигрира и т.н.
Пък да ти кажа, аз си стоя в пазара постоянно. Добър опит да ме нахраниш, че съм пенсионер излязъл от пазара. Между другото съм на 39 с 25 години на борсата. Смятай на колко съм започнал. Еми 1995 имаше масова приватизация и родителите и бабите оставиха боновите си книжки на мен и брат ми да ги инвестираме както искаме и въобще да ги управляваме. 1997 г. започна търговията и търгувах на чужди ЕГН-та, на майка и на един по-голям приятел. Ходех си по чейндж бюрата и врътках франкове, марки и долари с детските си спестявания. Както казах неуспешно (с изключение на някои малки печалби), но така се трупа опит. А ти от раз 70% с късмета на начинаещия и после .. да видим.
На различни пътеки сме.Last edited by Todor Sabev; 30.10.2020, 14:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧакай да ти кажа един любопитен факт
В началото на май 2020 Ивелина писа, че била на +15%
После тука във форума изпляска една безпирна серия от губещи трейдове. После се оказа, че е на +50%. Как бе, джанъм, след лавината от загуби? Ами защото в началото преди да почне да пише в NYSE била направила +60% и после със загубите след това станали само +50%
Добре, джанъм, а от какво какво направи тези +60%? Еми... не мога да кажа, ама от трейдинг, ти с'а к'во завиждаш ли ми?
Та такива ми ти работи с късмета на начинаещия
явно вклю и от мен
това вече и на децата е ясноLast edited by mpy_yordanov; 30.10.2020, 14:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Нали се сещаш, че Бъфет е обявен за най-успешния предприемач според тотала, а не според раздадените съвети и акъли. Него не го е срам да си покаже тотала, въпреки че му е интимен точно колкото и твоя. Явно при теб проблемът е друг, а не интимността. Не ти знам тотала, така че за мен не важиш. Ама продължавай да си се перчиш - коя съм аз ти спирам ентусиазма
когато престана да бъда журналист, най-вероятно ще напиша една книга, в която ще пише какво съм видял, какви циркове съм се нагледал и какво съм направил
а също много вероятно е да не пиша книга и да не пиша и по форуми и да си живея живота така както искам, каквото правя и в момента
просто в мен все още има малко тръпка да давам акъл
понеже 20 г. видях че никой акъл не ще, всеки иска да си строши главата
все по-малко ми се дава
но просто сърце юнашко не трае
като гледам как влязъл на дъното и си мисли че е НАПРАВИЛ парите, ми късмет на начинаещ
или как някой се хвали на ден по 200%, а тотал йок, вход йок, лимит йок, екзит йок
ташунко, terziev, вашите коментари не стават за четене, само за дразнене
в този смисъл и коментарите на големите инвестиционни банки не стават за чеп на буре
ето тази боза например
https://www.investor.bg/forex/8/a/po...nskite-314582/
Победа на Байдън ще подкрепи европейските пазари, на Тръмп - американските
Само ала бала
информационна диета е спасението
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чакай да ти кажа един любопитен факт
В началото на май 2020 Ивелина писа, че била на +15%
После тука във форума изпляска една безпирна серия от губещи трейдове. После се оказа, че е на +50%. Как бе, джанъм, след лавината от загуби? Ами защото в началото преди да почне да пише в NYSE била направила +60% и после със загубите след това станали само +50%
Добре, джанъм, а от какво какво направи тези +60%? Еми... не мога да кажа, ама от трейдинг, ти с'а к'во завиждаш ли ми?
Та такива ми ти работи с късмета на начинаещия
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеА ти от раз 70% с късмета на начинаещия и после .. да видим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТук верно се превърна в пенсионерска седянка от мечтатели проектомилионери, които са толкова знаещи и можещи, че за всеки случай са излезли от пазара и са се превърнали в дърдорещи наблюдали на реалните играчи, които не ги е страх да рискуват
На различни пътеки сме.
- 4 Харесвания
Коментар
-
тотала е не дневния ръст с 6%, когато предния ден си бил 6% надолу
тотала НЕ Е резултата за 6 месеца, защото си имал късмета на начинаещия и си напред с ръста на индексите
тотала не е дори резултат за 5 години защото това е кратък период
моят тотал е от 1995-та г. Вече горе долу 25 г.
както по-долу писах до 2003-та си губех редовно и качествено, затова не съм на твоя път с късмета на начинаещия, който е много опасен
аз съм на пътя на тъпия и упорития със загубите и накрая качественото натрупване (знания) стана количествено
около мен имаше много умни стари брокери и инвеститори, разбирай ударили яка греда тук там, но оцеляли
без техните съвети АБСУРД
И няма да го споменавам тотала си, защото е лична информация. Аз съвети и нужда от помощ нямам. Когато искам съвет се обаждам на някой. Онзи ден се обадих на един приятел от Търговище и ми даде съвет, който веднага използвах в едни преговори.
За борсата съвети не искам, защото знам къде да сложа "ЕМОЦИОНАЛНИЯ СТОП ЛОС". И въобще не се лакомея, ако този стоп лос ми казва НЕ, това не е ТВОЕТО, Остави го на ДРУГИТЕ. Може да е нарисувано като "ракета" както му викахме, но въобще не ме интересува, да се умножава по 1 000 ако ще.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
ТОЙ НЕ Е НА ПАЗАРА! НЕ участва, не търгува, не притежава акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
и чакам вчерашната ти дневна флуктуация да видя на базата на кво ти ти е самочувствието. Както и тотала, квото и да означава това
тотала НЕ Е резултата за 6 месеца, защото си имал късмета на начинаещия и си напред с ръста на индексите
тотала не е дори резултат за 5 години защото това е кратък период
моят тотал е от 1995-та г. Вече горе долу 25 г.
както по-долу писах до 2003-та си губех редовно и качествено, затова не съм на твоя път с късмета на начинаещия, който е много опасен
аз съм на пътя на тъпия и упорития със загубите и накрая качественото натрупване (знания) стана количествено
около мен имаше много умни стари брокери и инвеститори, разбирай ударили яка греда тук там, но оцеляли
без техните съвети АБСУРД
И няма да го споменавам тотала си, защото е лична информация. Аз съвети и нужда от помощ нямам. Когато искам съвет се обаждам на някой. Онзи ден се обадих на един приятел от Търговище и ми даде съвет, който веднага използвах в едни преговори.
За борсата съвети не искам, защото знам къде да сложа "ЕМОЦИОНАЛНИЯ СТОП ЛОС". И въобще не се лакомея, ако този стоп лос ми казва НЕ, това не е ТВОЕТО, Остави го на ДРУГИТЕ. Може да е нарисувано като "ракета" както му викахме, но въобще не ме интересува, да се умножава по 1 000 ако ще.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тотала е при гроба. Как така дневните флуктуации не са важни, като именно от тях се правят парите. Иначе щеше да имаме една дълга права черта и да чакаме само на дивиденти.
Ако нямаше флуктуации преди изборите, как щяхме да натоварим добри сделки?
- 1 like
Коментар
-
Логичното беше агидката от тролове, които превърнана тази тема в клоака и личен чат с пълни безсмислици, да си бяха отворили отделна тема, в която така или иначе само те щяха да си влизат и да си гукат там
Само че така не е гот, защото логореята, с която ни заливат иска внимание, а NYSE традиционно е тема с голям трафик и така великите гении веднага получават внимание, макар и предимно негативно, защото повечето хора тука са достатъчно интелигентни да не клъвнат
Нещата обаче имат лесно решение. Просто да не се влиза тука. Аз лично кликам на NYSE много по-рядко от преди, а Терзиев, Ташунко, Ивелина и Никола20 направо съм ги блокиралLast edited by Money; 30.10.2020, 12:32.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар