Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИма ли някой на плюс днес?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТоя пък боклук Николата хахаха!! Как му отрязах главата на 37 и 36 $ вчера на шорт сел а днес 29 вече.Идиотите купуваха ли купуваха ли на 37. Е на ви го сега на 29 ама ще го покрия под 25 без проблем.Хахахаха!! Велик гейм!!
Коментар
-
Yes Yes Yes!! Хахаха! Шорт села ми за 100 000 $ от вчера проработи.Всичко което шортнах пада..Хахаха.Пипнах ги алчняците.!! Шибания Боинг от 222 $ шорт като нищо ще го покрия на 200 $ а може и на 180 $ да иде знам ли! Я да видим някой няма ли да ме попита дали играя на демо хахахаха !!!!!
- 1 like
Коментар
-
Тия лъжци карнивалите се отказали да пускат емисия, а вместо това си изкупуват акции - затова растат. А аз заради тази емисия продадох. Кво и да праиш братче от лъжи няма как да се спасиш - всеки може да ти го натакова както и когато си поиска. Чудя се при това положение как някои хора продължават да се имат за много смарт и за по-добри от други, без дори да са врачкиLast edited by IvelinaJensen; 25.11.2020, 17:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТерзиев е още на минус с WFC. Взе WFC на 10 юни на около $30. А може и няколко дена по-рано да е взел на $32-34.
Защо сега пуска тези пед..ски изказвания? Защото е "мъжка" пу...ка
Аз не знам защо изобщо му се връзвате на пу...вските номера
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениесрутът продължава и днес
Fortum държиш?Last edited by terziеv; 25.11.2020, 15:38.
Коментар
-
Терзиев е още на минус с WFC. Взе WFC на 10 юни на около $30. А може и няколко дена по-рано да е взел на $32-34.
Защо сега пуска тези пед..ски изказвания? Защото е "мъжка" пу...ка
Аз не знам защо изобщо му се връзвате на пу...вските номера
terziеv
Junior Member
·
10.06.2020, 18:55
ALK удари стопа и се продаде 41,8 - 58% печалба за позицията. Не е зле за по-малко от месец, но все пак ме изненада леко неприятно. Очаквах спад и след това ръст, затова сложих уж безопасен трейлинг от 9 долара. Благодарско, pibbel. Мисля да взема отново, ако падне под 38.
Някоя по-изгодна сделка виждате ли тази седмица? Да не е свръхспекулативна, защото нямам енергия да следя нонстоп пазара или да треперя уикендите. Финансовите доста върнаха днес, но вече имам WFC.
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеСега хвърлих едно око моментната цена е 26.31
Най ниската за последните 3 мес че дори и година е 20.76
баси късмета тр да имаш да си взел на дъно
Какви са тия 32% какви фантазии брат
Коментар
-
Не съм Ванга, но продължавам да не разбирам къде мислиш, че ще отидат всичките пари? Как да паднат сериозно и дългосрочно индексите? Имотите и те са в небето, заедно с останалите реални активи. Нищо чудно при Бидон съвсем да залитне към планова икономика и да унищожи някой друг сектор, но парите просто ще се прехвърлят към хипстъриите. Дългът трябва да бъде обезценен. Има и един друг начин за бързо изгаряне на пари, но да се надяваме, че чак дотам няма да стигнем.
аз например просто не мога са се накарам да продавам. Дори тези, които направиха по 30-40% за няма и месец. Още ми изглеждат подценени.
добавка от главната:
Ел-Ериан съветва инвеститорите да бъдат много избирателни. „Всъщност трябва да спрете да купувате ETF-и“, казва той. „Това всъщност е времето за активно управление, за подробен анализ, за планиране на сценарии и за тактическо инвестиране“.Last edited by terziеv; 25.11.2020, 08:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПич, не съм съгласен. Балоняцит може и да паднат, ама половината борса е все още подценена. Машини за пари има на x10 печалба, ако и да не са джендър френдли. Виж BTI например. Колко може да падне според теб.
Коментар
Коментар