IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Правило ли е всеки брокер да си има собствен тикер за акциите щото аз с тия няколко брокера тотално се забърках

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      Има ли шанс Nikola да се освести? И тия QuantumScape има ли специална причина да падат така?
      Nikola stock collapses after CEO Trevor Milton resigns over fraud allegations
      21/09/2020

General Motors Co. GM will no longer take an equity stake in electric-truck maker Nikola Corp. NKLA under a stripped-down agreement revealed Monday, a significant retrenchment from an earlier pact that fueled investor enthusiasm for both companies.
      Nov 30, 2020

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        Има ли шанс Nikola да се освести? И тия QuantumScape има ли специална причина да падат така?
        Да към 2-3 долара си заслужава

Коментар

• Има ли шанс Nikola да се освести? И тия QuantumScape има ли специална причина да падат така?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Гледам Pfizer днес е 5% надолу. А разнсят ваксини, почват да действат. Аз нямам от тази книга, но размишлявам върху целия пазар. Този оптимизъм дето цари по различни статии и сайтове, за един хубав растеж догодина, почвам да се чудя да не го пишат за лапни шарани, а то да стане мяу.
            Няма спокойно. Догодина пазара ще расте до трилион пункта-
            Хаххххххххххххххххххххххх
            Купувайте, че е евтино-
            Хаххххххххххххххххххх

Много ясно, че тия дето чакат ренесанс догодина най-вероятно ще останат излъгани.
            Тази беше само предястието на влакчето на Дисниленд.
            Догодина волатилността ще е още по брутална с още по-брутални обрати.

Коментар

Гледам Pfizer днес е 5% надолу. А разнсят ваксини, почват да действат. Аз нямам от тази книга, но размишлявам върху целия пазар. Този оптимизъм дето цари по различни статии и сайтове, за един хубав растеж догодина, почвам да се чудя да не го пишат за лапни шарани, а то да стане мяу.
              Според мен се подготвя пазара за новината за стимулите, които ще одобрят. А и като цяло си чака следващата доза наркотик, че да върви нагоре . Явно от ден на ден става все по-голям наркоман. Аз лично мислех, че новината за ваксината ще държи параза поне 1-2 дена нагоре ама явно не му стига.

Иначе PFE от последните месеци все така си реагира. Има малко скок преди или по време на някоя голяма новина и след това тръгва надолу с доста.
              Last edited by pantaleev; 14.12.2020, 22:53.

Коментар

• Гледам Pfizer днес е 5% надолу. А разнсят ваксини, почват да действат. Аз нямам от тази книга, но размишлявам върху целия пазар. Този оптимизъм дето цари по различни статии и сайтове, за един хубав растеж догодина, почвам да се чудя да не го пишат за лапни шарани, а то да стане мяу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Класика като по учебник.
                  Толкова са елементарни и лесни за разгадаване
                  Така. На 17,12 Янките трябва да одобрят Модерна и това е много лоша новина за Бионтех. Затова днес спекулантите налазиха Абус. Янките ще използват Модерна и това ще бъде монопола. Цък цък. От двама монополисти, които се очертаваха ще остане един.
                  Типично в техен стил.
                  Гълъбчетата обаче ще заложат в деня на одобрение на спад на Модерна мислейки, че ще се повтори модела при Бионтеха.
                  Но и тук ще сгрешат.
                  Шах и Мат с пешката.
                  Гълбчета купихте ли Абус на ниските цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от lord_buho Разгледай мнение

Къде има инфлация...
                    Инфлация

ж., само ед. Спец. В икономиката — прекомерно увеличаване на количеството на намиращите се в обръщение парични знаци, предизвикващо тяхното обезценяване.

Коментар

Съгласен съм с "галопиращата инфлация", дори да не е галипираща има си я. Ето днес кашкавалеца, който купувам от едно и също място, е повишен с точно 11%. Не е малко, значи инфлацията не е 0,32%. Дайте да наливаме пари, щото не можем да вдигнем инфлация. Ах тя не мърдала.
                      Къде има инфлация в БГ,че нея виждам,при храните ли?

п.п.трупно българско месо -5лв.кг.,картофи-0.35лв.пил.месо внос-1.80лв.за горно бутче

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Аууу ще ми скъсяват грипозните препарати Не ги е срам, а ние се опитваме да спасим света
                        Класика като по учебник.
                        Толкова са елементарни и лесни за разгадаване

Коментар

• Някой слага ли в дългосрочно в BDC-та? Дали покрай стимулите няма да намажат повече именно те.

Коментар

• Аууу ще ми скъсяват грипозните препарати Не ги е срам, а ние се опитваме да спасим света

Коментар

• Сега покрай Elon Musk , чета, че в щата Тексас няма данък върху капиталовата печалба, други подробности не знам, нека Ташунко да коментира, като се събуди. Това била и една от причините Musk да отиде там.

Коментар

• Ще Ви ваксинираме ли юнаци. Всяка година по три пъти за късмет.

Таз година COVID 19 догодина FACE LIFT /FCI/
                                Да знаете от мене FCI винаги е по-добрия избор изчистенини са детските болести и модела е железен не пропуска.
                                Та правителствата няма къде да мърдат. Ще наливат кинти в Модерна и Бионтех та ушите им ще плющят.
                                Идва януари и грипът ще върлува с пълна сила.
                                Та някъде януари февруари при предстоящата корекция на корекцийките може да се влезне и в любимите ми добивни компаний-
                                Сега са скъпи, но ще паднат-

Нека Залмоксис Бди над Вас, а Орфей отвори сетивата Ви-
                                Който има уши ще чуе. Казва Апокалипсисът. Хаххххххххххххх
                                Идва време и за тютюн- Може да се сложи някоя хилядарка за хубав дивидент-.

Коментар

Working...
                                X