Правило ли е всеки брокер да си има собствен тикер за акциите щото аз с тия няколко брокера тотално се забърках
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИма ли шанс Nikola да се освести? И тия QuantumScape има ли специална причина да падат така?
21/09/2020
General Motors Co. GM will no longer take an equity stake in electric-truck maker Nikola Corp. NKLA under a stripped-down agreement revealed Monday, a significant retrenchment from an earlier pact that fueled investor enthusiasm for both companies.
Nov 30, 2020
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИма ли шанс Nikola да се освести? И тия QuantumScape има ли специална причина да падат така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГледам Pfizer днес е 5% надолу. А разнсят ваксини, почват да действат. Аз нямам от тази книга, но размишлявам върху целия пазар. Този оптимизъм дето цари по различни статии и сайтове, за един хубав растеж догодина, почвам да се чудя да не го пишат за лапни шарани, а то да стане мяу.
Хаххххххххххххххххххххххх
Купувайте, че е евтино-
Хаххххххххххххххххххх
Много ясно, че тия дето чакат ренесанс догодина най-вероятно ще останат излъгани.
Тази беше само предястието на влакчето на Дисниленд.
Догодина волатилността ще е още по брутална с още по-брутални обрати.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГледам Pfizer днес е 5% надолу. А разнсят ваксини, почват да действат. Аз нямам от тази книга, но размишлявам върху целия пазар. Този оптимизъм дето цари по различни статии и сайтове, за един хубав растеж догодина, почвам да се чудя да не го пишат за лапни шарани, а то да стане мяу.. Явно от ден на ден става все по-голям наркоман. Аз лично мислех, че новината за ваксината ще държи параза поне 1-2 дена нагоре ама явно не му стига.
Иначе PFE от последните месеци все така си реагира. Има малко скок преди или по време на някоя голяма новина и след това тръгва надолу с доста.Last edited by pantaleev; 14.12.2020, 22:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Класика като по учебник.
Толкова са елементарни и лесни за разгадаване
Типично в техен стил.
Гълъбчетата обаче ще заложат в деня на одобрение на спад на Модерна мислейки, че ще се повтори модела при Бионтеха.
Но и тук ще сгрешат.
Шах и Мат с пешката.
Гълбчета купихте ли Абус на ниските цени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord_buho Разгледай мнение
Къде има инфлация...
ж., само ед. Спец. В икономиката — прекомерно увеличаване на количеството на намиращите се в обръщение парични знаци, предизвикващо тяхното обезценяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСъгласен съм с "галопиращата инфлация", дори да не е галипираща има си я. Ето днес кашкавалеца, който купувам от едно и също място, е повишен с точно 11%. Не е малко, значи инфлацията не е 0,32%. Дайте да наливаме пари, щото не можем да вдигнем инфлация. Ах тя не мърдала.
п.п.трупно българско месо -5лв.кг.,картофи-0.35лв.пил.месо внос-1.80лв.за горно бутче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАууу ще ми скъсяват грипозните препарати Не ги е срам, а ние се опитваме да спасим света
Толкова са елементарни и лесни за разгадаване
Коментар
-
Ще Ви ваксинираме ли юнаци. Всяка година по три пъти за късмет.
Таз година COVID 19 догодина FACE LIFT /FCI/
Да знаете от мене FCI винаги е по-добрия избор изчистенини са детските болести и модела е железен не пропуска.
Та правителствата няма къде да мърдат. Ще наливат кинти в Модерна и Бионтех та ушите им ще плющят.
Идва януари и грипът ще върлува с пълна сила.
Та някъде януари февруари при предстоящата корекция на корекцийките може да се влезне и в любимите ми добивни компаний-
Сега са скъпи, но ще паднат-
Нека Залмоксис Бди над Вас, а Орфей отвори сетивата Ви-
Който има уши ще чуе. Казва Апокалипсисът. Хаххххххххххххх
Идва време и за тютюн- Може да се сложи някоя хилядарка за хубав дивидент-.
Коментар
Коментар