Модерната май ще излити скоро.Остана изглежда най-читавата ваксина при тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
куревака са доста назад, чак ония ден стартираха фаза 3, аз мислех, че са от по-предните играчи... няма кой да чака толкова. ето онзи ден Шпан надаваше вой, че англосите и отвъдокеанските вече се ваксинират, а тях ги заваксинира ковида. всички искат сега и веднага и ЕС-то набързо поръча нова доза от Фаучи.
трябваше от предните седмици да влезна в CSV, но я изпуснах. едните да ваксинират, другите да погребват, всичко необходимо насред ковид зима.
Коментар
-
Operation Warp Speed
Звучи като Холивудско заглавие.
Дали Брус Лийй ще участва. Хаххххххххххххххххххх
Курито го отрезаха отвсякъде добре че е Баба Меркел да му повдигне малко котировката.
Да е жива и здрава женицата. Желаеме и дълги и безпроблемни управленски години.
И да не забравя разбира се да ми дига котировките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеайде пак, къс летище варна, дълъг Фаучи
без да ви боцнат няма да отваряте
забравих, че съм взел DG... ако сте в САЩ или имате рода там, да си натоварите китайски боклуци за коледа, ей!
Менгелето /за непросветените Бионтех спасителя на микробите/ понася пореден удар въпреки че Цитрон вече не са виновници за тази гавра със единствения спасител на света.
Очякваме ожесточена битка за всеки долар на абонатите, така че останетес нас до края на света.
Коментар
-
айде пак, къс летище варна, дълъг Фаучи
без да ви боцнат няма да отваряте
забравих, че съм взел DG... ако сте в САЩ или имате рода там, да си натоварите китайски боклуци за коледа, ей!Last edited by arbeitmachtfrei; 18.12.2020, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не съм сигурен дали не е точно такъв случая с UBA... хвърли едно око и дай акъл, ако обичаш. То аз имам вече позиция там, като разчитам на 15$ през януари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не съм сигурен дали не е точно такъв случая с UBA... хвърли едно око и дай акъл, ако обичаш. То аз имам вече позиция там, като разчитам на 15$ през януари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
По принцип си прав,но има едно особено изключение.Ще ти дам жокер.Видиш ли компания при която има падане на цената при хубави новини купувай.Тук играят големите пари и си подават топката едни други особено на афтърмаркета да закарат цената надолу.На редовната сесия лапнишараните се паникьосват и разпродават а след време тая артия излита нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКовид гаврите продължават:
Но то откак Кодак станаха фармация...
Коментар
Коментар