IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Модерната май ще излити скоро.Остана изглежда най-читавата ваксина при тях.

Коментар

• куревака са доста назад, чак ония ден стартираха фаза 3, аз мислех, че са от по-предните играчи... няма кой да чака толкова. ето онзи ден Шпан надаваше вой, че англосите и отвъдокеанските вече се ваксинират, а тях ги заваксинира ковида. всички искат сега и веднага и ЕС-то набързо поръча нова доза от Фаучи.

трябваше от предните седмици да влезна в CSV, но я изпуснах. едните да ваксинират, другите да погребват, всичко необходимо насред ковид зима.

Коментар

• Operation Warp Speed
        Звучи като Холивудско заглавие.
        Дали Брус Лийй ще участва. Хаххххххххххххххххххх
        Курито го отрезаха отвсякъде добре че е Баба Меркел да му повдигне малко котировката.
        Да е жива и здрава женицата. Желаеме и дълги и безпроблемни управленски години.
        И да не забравя разбира се да ми дига котировките.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
          айде пак, къс летище варна, дълъг Фаучи
          без да ви боцнат няма да отваряте

забравих, че съм взел DG... ако сте в САЩ или имате рода там, да си натоварите китайски боклуци за коледа, ей!
          И в последната минута Фаучи купува обаждания и се опитва да обърне играта на неговото божествено творение.
          Менгелето /за непросветените Бионтех спасителя на микробите/ понася пореден удар въпреки че Цитрон вече не са виновници за тази гавра със единствения спасител на света.
          Очякваме ожесточена битка за всеки долар на абонатите, така че останетес нас до края на света.

Коментар

• айде пак, къс летище варна, дълъг Фаучи
            без да ви боцнат няма да отваряте

забравих, че съм взел DG... ако сте в САЩ или имате рода там, да си натоварите китайски боклуци за коледа, ей!
            Last edited by arbeitmachtfrei; 18.12.2020, 18:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не съм сигурен дали не е точно такъв случая с UBA... хвърли едно око и дай акъл, ако обичаш. То аз имам вече позиция там, като разчитам на 15$ през януари.
              Видях я.Няма нещо плашещо за сега.Напротив вадят добри новини.Нисколиквидна е което не е много ок.Добре е,че са се насочили към предградията тъй като тенденцията народа да се мести към тях от ситито.Дават приличен дивидент,но можеше да е малко по-голям.Мисля че ще хванеш и малко над 15 $ след нова година.Може би после не е зле да продадеш и да влезеш отново след традиционното разпродаване покрай плащането на данъците(таксите).

Коментар

Не съм сигурен дали не е точно такъв случая с UBA... хвърли едно око и дай акъл, ако обичаш. То аз имам вече позиция там, като разчитам на 15$ през януари.
                Ще я погледна.

Коментар

• Днес е паметен ден за Милярди микроби, които ще получат втори шанс за ренесанс. Да видиме дали ще изиграят същата игра като при Менгелето или обратното както аз си мисля. Ние преборихме грипо чумо настинката. Моля за адмираций.
                  Хяаххххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

По принцип си прав,но има едно особено изключение.Ще ти дам жокер.Видиш ли компания при която има падане на цената при хубави новини купувай.Тук играят големите пари и си подават топката едни други особено на афтърмаркета да закарат цената надолу.На редовната сесия лапнишараните се паникьосват и разпродават а след време тая артия излита нагоре.

Коментар

• There is hardly any gas': LNG price rally exacerbates gas crunch in Asia

Коментар

• Click image for larger version

Name:	DJIAM30 2.png
Views:	1
Size:	7.5 КБ
ID:	3691747

DJIA M30

Времето за корекция наближава , да видим , кой ще се гътне първи Дау или Биткойн. Кеширах малко койни.

Коментар

• ПИЧ, благодаря, лека вечер

Коментар

• Roskou, има си тема "С кой брокер търгувате на чуждите борси?"

Коментар

• Здравейте, предполагам че не е за теми и не искам да я спамя. Искам да попитам, знае ли някой кой ИП използват от УникредитБулбанк и в този ред на мисли, кой е най-подходящия ИП в България за дългосрочно инвестиране в чуждестранни акции?

Коментар

Ковид гаврите продължават:

Но то откак Кодак станаха фармация...
                                Е кое му е гаврата. Те ще направят най-безвредната ваксина базирана на тютюна. Не случайно пушачите са много по- защитени от китайския чумо грип.

Коментар

Working...
                                X