Не мога дa повярвам, че дългосрочният Терзо, залагащ само на подценени акции и върл противник на Тесла, се нахендри all in баш на GME, които работят на загуба
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
С това 3% просто играеш хазарт. И си въобразяваш, че като го разхвърлиш по много маси, рискът намалява. Теб няма да те убеждавам, защото хем искаше, хем питаше, хем не ти стисна да вземеш от Данайците. Отговори си сам защо. Отговорът не е в никакви 3%, а още по-малко в това, че искаш пари.
А най-най-забавното е, че именно твоите разсъждения са разсъжденията на тълпата. Нямам идея как успяваш да се самоубедиш, че не я следваш.
Коментар
-
Панталеев, има си време за всичко. Баш сега обаче не е време за мислене. Нещата са нарисувани. Риск естествено има, но е невероятно нисък предвид възможностите. Да не говорим, че ти се дава възможност да правиш история, което я помисли колко често ти си е случвало. Животът те гледа и те пита: лъв ли си или мухльо? Как ще му отговориш?
Луд си, ако не купиш в понеделник в началото на сесията, когато спада винаги. Послушай вътрешния си Стоичков.
Коментар
-
Скоро никой не е споменавал за това да напомня (понеже при мен най-големите печалби или най-малките загуби са били имено някой като ми напомни за това):
Изчислете си правилно риска и не се самозабравяйте !!! Верно, че повече риск ... повече печалба, но не прекалявайте.
Наистина, че всичко изглежда толкова добре, че чак е трудно да повярва човек, но ще дойде деня, в който някой ще трябва да плати сметката.Last edited by pantaleev; 23.01.2021, 03:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеУспях да ролна падежиращите днес къси колове със страйк 50 , на такива с падеж 29.01 и страйк 60. Като за това упражнение дори взех кредит (затворих на $10 и селнах новите на $10.50).
Премиите на опциите са тотално изкривени - ако направим същото упражнение на тесла например, ще загубя 75% от премията
Та, надяваме се идната седмица да бъде спокойна, макар че мнооого ме съмнява.
А за половината от позицията дето продадох и селнах путове срещу нея на страйк $40 си чакам. В петък живот и здраве ще си прибера $4 на акция и после ще видим
Коментар
-
Успях да ролна падежиращите днес къси колове със страйк 50 , на такива с падеж 29.01 и страйк 60. Като за това упражнение дори взех кредит (затворих на $10 и селнах новите на $10.50).
Премиите на опциите са тотално изкривени - ако направим същото упражнение на тесла например, ще загубя 75% от премията
Та, надяваме се идната седмица да бъде спокойна, макар че мнооого ме съмнява.
А за половината от позицията дето продадох и селнах путове срещу нея на страйк $40 си чакам. В петък живот и здраве ще си прибера $4 на акция и после ще видим
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
това рали и шорт скуиз, виж колко поскъпна локейта
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
дреме ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
това рали и шорт скуиз, виж колко поскъпна локейта
КУПУВАЙТЕ БЕ! НЕ Е СКЪПО! ТОВА ЩЕ МИНЕ 200. ЖИВОТЪТ ДАВА САМО 2-3 ТАКИВА ВЪЗМОЖНОСТИLast edited by terziеv; 22.01.2021, 20:01.
Коментар
Коментар