Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
браво, товари с пълни шепи
Много важно изявление от централната Банка в Пекин, което мина незабезязано както всичко съществено. Китайската банка защити кешовите разплащания с официално изявление.
Така, че идва време за технологичните гиганти да платят за всичко, което са сторили и смятат да направят.
Друга изключително важна най-важната новина Фейсбук антитръстовото законодателство. Отново мина незабелязано през ушите и очите на всички.
Така че нека товарят с пълни шепи технологични акций инвеститорите има за всички.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениенай-смешното е, че в китай и азия всъщност има реална конкуренция - имаш - jd, имаш meituan, имаш netease, имаш vipshop... докато на запад имаш амазоня и неговите приятелчета от гугъл, който го държат на първо място при всяко търсене, ама това в един момент ще бъде променено отгоре, щото нали нова икономика, пък малкия бизнес трябва да създава работни места. кой да ги създава, тия дето автоматизират ли? хи-хи-хи..... Амазон-а унищожава много бизнеси. С тази безплатна доставка за 1-2 дена и с този малък марджин на печалбата им разказва играта. Те просто няма как да се конкурират с това. Аз не познавам човек който да не пазари основно от Амазон. Само зеленчуци/плодове са скъпи още от Амазон ( въпреки че натискат и в тази посока .. нали купиха Whole Foods ).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
........
Една компания съм си я сложил в уишлиста отпреди 3 месеца и онзи ден отцепиха - Energous Corp (WATT).
П.П. Ще ям дървото с тези май.
Last edited by Никола20; 24.12.2020, 20:21.
Коментар
-
най-смешното е, че в китай и азия всъщност има реална конкуренция - имаш - jd, имаш meituan, имаш netease, имаш vipshop... докато на запад имаш амазоня и неговите приятелчета от гугъл, който го държат на първо място при всяко търсене, ама това в един момент ще бъде променено отгоре, щото нали нова икономика, пък малкия бизнес трябва да създава работни места. кой да ги създава, тия дето автоматизират ли? хи-хи-хи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеBABA
217.93 USD −38.25 (-14.93%) - 10:22ам
Коментар
-
Бабата днесСпоред теорията на @Ташунко , днес би трябвало големите инвеститори да я натиснат още надолу. Че са и празници и по-малко играчи ще има на пазара. Аз лично ако я натиснат още надолу ще купя още. Не мисля че някой ще си заколи златната овчица. Просто е хубаво да си я стрижеш редовно12/24/2020 08:35:06 Bought 20 BABA @ 229.49 .
"China launches antitrust investigation into Alibaba..."
CNN.comLast edited by pantaleev; 24.12.2020, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
А пробвал ли си следваща поръчка при купуване? Нерядко така съм хващал дъната.
........
Една компания съм си я сложил в уишлиста отпреди 3 месеца и онзи ден отцепиха - Energous Corp (WATT).Last edited by Никола20; 24.12.2020, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
така си ми върви - да не купувам на дъно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Натискат я преди да отлепи яко нагоре.Аз купувам през цялото време на спад.Вчера взех на 117 $. Итре вероятно може и под 115 да е.Не ми пречи да си пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
а според теб що се сринаха толкова, като са най-читавата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеКато заговорихте за GILEAD ...... аз съм едно минус 20%.. СЗО си каза , че явно Ремдизивъра не помага много при ковид ... ама мога да си стискам при 4% дивидентна доходност дано някой ден изляза на + ..
Ако вярваме на Стивън Кинг и поредица за Тъмната кула ( това е леко фентъзи) ... в тъмното далечно бъдеше на човечество ще има 2 фирми .. една беше Гилаед ... другата беше Роботикс ** нещо си ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМодерната май ще излити скоро.Остана изглежда най-читавата ваксина при тях.
Кюревака след година две три ще е интересна спекула, който я е забравил-
Бионтеха ще върне може да бие старият връх и вероятно 21-22 историята ще го погребе знае ли човек.
Коментар
Коментар