Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Харесва ми. Aдаша.
Още повече ми се нрави когато е в комбина с опушения ми симпатяга.
Затова съм отделил половин % за ipoe преди ипото на SoFi.
С повечко търпение току виж пък наистина дочакал човек да има бъдещия амазон на финтеха, кой знае...
Те в комбина ли са?
Не съм се интересувал много. Ще чета като намеря време, но видях че PLTR пада сега, та се замислих дали да сложа дребна сума и да чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВидях че си ревизирал, ама да не става зян скрийнищота
[ATTACH=CONFIG]n3710528[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеKакво мислите за PLTR? Питър Тийл.
Още повече ми се нрави когато е в комбина с опушения ми симпатяга.
Затова съм отделил половин % за ipoe преди ипото на SoFi.
С повечко търпение току виж пък наистина дочакал човек да има бъдещия амазон на финтеха, кой знае...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Аз имам опция buy в Револют...
промяна: Сега и на мен ми излезе че са само Sell Only.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВече няколко мои познати, които никога през живота си не са си купували акции, нито се интересуват от това, нито вярват че са добра инвестиция, ми се обадиха тези дни как да си отворят сметки при брокери че да си купят акции от GME. Манията определено си става глобална и са ограниченията от страна на брокерите и разни тъпи нови правила като автоматични стопове и ограничения в броя акции за покупка спират това нещо да се изстреля яко.
Това е игра на груба сила където основната стратегия за печалба на дългата страна се състои в това някой поради етични причини да плати сметката. Класическа pump&dump схема. Някой си купува акции защото вижда че има доста къси позиции. Надъхва публиката в reddit. Когато силата се изчерпва почва да налага омраза с която да мотивира баламурници да му платят сметката. В общи линии това е. Влизат хора без цел да спечелят. Те са с ясното съзнание, че ще загубят пари за добра кауза. Но реално каузата е да нагушат авторите в схемата в reddit. Най-якото за тях е, че след като прекарат баламурниците те няма да се обърнат с гняв към тях а към хедж фондовете, които пак били прекарали дребните и беззащитни хорица. Но в цялата схема се забравя едно нещо. Точно тези хора решиха че могат да успеят от позиция на силата да се преборят с пазара. Но винаги някой трябва да плати сметката. Това ще са точно етиците борещи се срещи световният капитализъм.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
хахахахахах..
Троли яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
как да продам, сърце не ми дава да им направя густото на тези мунчовци.
.
Поредната сделка която не успя да реализираш, по добре боб хвърляй ще имаш по голяма успеваемост
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
И двете. Ще яде малка хурка Влатко, ама и ще го заметат.
Но... надявам се, че ще разплетат историята, защото очевидно нищо не са покрили щом отново редица платформи забраниха покупките, а оставят продажбите. А Etoro вчера автоматично разпродаваше GME - има много скриншоти за което.
[ATTACH=CONFIG]n3710495[/ATTACH]
как да продам, сърце не ми дава да им направя густото на тези мунчовци.
пп. Drivewealth е брокерът на Р.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеДнес в Revolut GME и AMC са само с опция sell, без buy и резултати в търсачката за тях
промяна: Сега и на мен ми излезе че са само Sell Only.Last edited by Zalmoxis; 02.02.2021, 17:13.
Коментар
-
Вече няколко мои познати, които никога през живота си не са си купували акции, нито се интересуват от това, нито вярват че са добра инвестиция, ми се обадиха тези дни как да си отворят сметки при брокери че да си купят акции от GME. Манията определено си става глобална и са ограниченията от страна на брокерите и разни тъпи нови правила като автоматични стопове и ограничения в броя акции за покупка спират това нещо да се изстреля яко.
- 1 like
Коментар
Коментар