IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
    Слаби са спадовете, които досега се наблюдават. Може би трябва да се изчака още.
    Не е казано, че ще има голям спад. Пазарът е растял и при по-високи лихви.

Коментар

• Слаби са спадовете, които досега се наблюдават. Може би трябва да се изчака още.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение
        U.S. 10 Year TreasuryUS10Y:U.S.
        1.666%

Края на мечия при бондовете!
        Май ще има ново мазане на ски за известно време. Ивелинчето да купува докато цените са високи!
        Шега, разбира се!

Коментар

• U.S. 10 Year TreasuryUS10Y:U.S.
          1.666%

Края на мечия при бондовете!

Коментар

• trade, може би съвета ти трябваше да бъде към IvelinaJensen, но благодаря ти за хубавия и професионален коментар. Аз се радвам повече такива коментари да има, обосновани с технически или фундаментални анализи и информация. За да не скачаме насляпо.

Коментар

• Може ли техничарите да дадат мнение (средносрочно) за 1. танкерите и особено за 2. храни/торове? Първите са на добра цена и мисля, че ще върнат бързо. Вторите са на върхове, но ми се струва, че могат да направят още x2-x3 с малко по-дълъг хоризонт. Чисто технически.

например - DHT, Euronav; NTR, UAN

Коментар

A защо не ги взе тия 10%, това е голям ръст
                аз мога да ти дам обяснение ...но то ще бъде техническо и май няма да ти свърши работа ...на 1 март FUTU е образувала съпротива връх около 169... даже два или три върха ...и цената се е сринала и после вчера и завчера цената е тествала два или три пъти около 168 и 169 като по този начин пак е образувала двойни и тройни върхове... вчера е било около 1,62 най нисък връх и си пада най закономерно ....и другото което е ...излизането на добър отчет не значи че цената автоматично ще подеме в бичи trend тъй като както има бичи интерпретации на новини така има и мечи... същото важи за ФЕД ,лихви и т.н ..според мен няма да е зле да се самообразоваш в технически анализ да видиш какво е подкрепа съпротива... индикатори някаккви ,локални върхове и дъна какво е trend и такива неща ...няма да е кой знае какво но поне ще търпиш някакво развитие и ще видиш кое ще работи по добре за теб ...сега май само гадаеш ...между другото DOW забавя ход И явно ще последва консолидация ...така че може би бая книжа ще почната да падат ...може да дойдат лоши дни за тези които само купуват .,
                ПО долу виждам се споменава и за стопове ...държа да подчертая че за употреба на стoпове трябва да имаш някаква познаваемост ,нещо което да накланя везните в твоя полза.. някакъв edge ,предимство за да може загубите от стопове да бъдат избите от печелившите позиции ...това може да е трендова формация ,фигура ,или пък това че цената е в trend а с тия покупки на сляпо няма да стане ...пак казвам може да последва по дълбока корекция и покупките да идат na kino
                Pip master

Коментар

Щото самата ми инвестиция все още беше на минус - късно се усетих да ги купя.

Тая пущина SOLO също я взех на върха и от тогава все надолу. Чудя се кво да я правя. Имам мъчителното усещане, че след толкова чакане ще я продам на дъното както уцелих с Интел и после ще ме е яд и затова все не смея да я разкарам. Кво ще кажете за нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Чичак я заплаши пак със саморазправа, че ме кефиш така колко си смел виртуално
                    Я си погледни коментарите за последните месеци и кажи дали виждаш някаква стойност или полза от тях:

https://www.investor.bg/users/index/8481/2/1/
                    Last edited by pantaleev; 17.03.2021, 02:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                      Обяснете ми по дяволите защо FUTU изкара супер отчет, след който скочи с 10%, и в един момент обърна надолу и мина чак на минус. Ако има логика ми я обяснете. Ако няма - защо продължавате да филосоствтвате и да разсъждаваще върху алогичен маркет.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Признай, че си комедиен бот, не ни мъчи повече.

===

Честито на каката. Пак утепа рибата.
                        Чичак я заплаши пак със саморазправа, че ме кефиш така колко си смел виртуално

Коментар

Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.

И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.

Хах, да не мислиш че му е лесно, да се опитва да убеждава че ужким печели, той не само че не смее да казва кога купува и продава, ми вече и компании не смее да пише, че и това не може да уцели.

Коментар

• Опитвам да влаза в DHT ас. Ама не давам >6.30.

Коментар

Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.

И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.

Чисто технически,при АМД тренда на седмична графика е ъп.Докато при Интел акцията е в рейндж с бързи спадове и бързи покачвания.Просто отвори графиките на двете акции и се опитай да поразмишляваш върху тях
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Има ли късметлии да държат Lucking Coffee ?
                                Абе освен каката, имаше тука и един калъф дето каза, че Лъкин са добри за купуване, май Петков се казваше. Пък и за SOLY каза, че ще влиза хем дългосрочно, хем и чести клъцки на марджин. Колко ли е облажил днеска тоя цървул....?

https://drive.google.com/file/d/1TyB...ew?usp=sharing
                                В евро.

Коментар

Working...
                                X