Първоначално изпратено от bokogega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Това е от 15 ноември 2020 до този петък. Коментар от маратонци?
===
За справка https://forum.investor.bg/forum/%D1%...81%D0%B5%D0%BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТ, къв пазар, кви пет лева. Едно време може и да е имало нещо пазарно.
Речи конкретно що ще отиграваш. Пак ли ba
? Не пипам вече JЕ, че е мазало там.
Аз пак ще играя apt, че досега ми е като лична печатница за пари. Ама народът го е казал: един път маска, втори път маска...
Нафта, добивачи, храни, имоти също са нагоре, ама ме е страх да товаря допълнително. Иска ми се и аз като Иветка да залагам изцяло на силните коне, ама пустото шубе ме кара да се разпилявам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
terziev е здраво в имоти, защо вдигането на лихвите не събори имотите досега?. Аз сано казвам после да няма хора да гледат тъжно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеНе знам за тия имоти, сума време държах Corestate. Микро домове, след тях е само кашона. И загуби, загуби! Днес ги разкарах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
terziev е здраво в имоти, защо вдигането на лихвите не събори имотите досега?
Като гледам обаче ще се простя с UBA, че шитнах колци на 17,50. Не очаквах такъв скок още преди да са дигнали дивидента.
===
другото - още по-добра сделка бяха ипотечните. Сигурно 20 пъти го повтарях и обяснявах, че една от най-добрите сделки на цялата борса! е REML. Самият аз не успях да се възползвам, но не разбрах защо американците от форума не го направиха.Last edited by terziеv; 08.03.2021, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПазара на недвижимите имоти ще се срути както 2008-2009 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сега е време да влезеш в TSN, че е на годишен връх.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
щото навсякъде пишат, че ще расте. И аз там съм се фокусирала и не смея и да погледна в останалите си активи щото получавам световъртеж.
Коментар
-
Още бая може. Но и въглищата са все още на далавера.
~~~
В интерес на истината народът се нахвърли на нафтата и даже прекали. Може да има някакво връщане при негативна новина. Те тогава трябва да се налази. Най-добре в Talos, че да ми го помпате допълнително.
Коментар
-
May Brent crude recently was +2% to $70.79/bbl after reaching as high as $71.16/bbl, and April WTI crude +2.1% to $67.47/bbl after touching $67.86/bbl, the highest since October 2018.
~~~
В интерес на истината народът се нахвърли на нафтата и даже прекали. Може да има някакво връщане при негативна новина. Те тогава трябва да се налази. Най-добре в Talos, че да ми го помпате допълнително.Last edited by terziеv; 08.03.2021, 12:12.
Коментар
-
Т, къв пазар, кви пет лева. Едно време може и да е имало нещо пазарно.
Речи конкретно що ще отиграваш. Пак ли ba
? Не пипам вече JЕ, че е мазало там.
Аз пак ще играя apt, че досега ми е като лична печатница за пари. Ама народът го е казал: един път маска, втори път маска...
Нафта, добивачи, храни, имоти също са нагоре, ама ме е страх да товаря допълнително. Иска ми се и аз като Иветка да залагам изцяло на силните коне, ама пустото шубе ме кара да се разпилявам.
Коментар
-
Ай, не ни дразни, а сподели какви са ходовете за идната седмица.. Ще видим.Оказа се,че на американския пазар безумието минава всякакви фантазии и ще бъде наказано жестоко,но пък за такива като мен е добре дошло
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар