IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    Чисто графично и спекулативно нещо не ми харесва СП500.Поставям плитки стопове на всички краткосрочни дълги позиции от м.март на акциите.Оставям само дългите позиции на долара.
    Някой на подобно мнение
    Аз съм от аматъорите ( спекулант основно за момента ) ... и от цял ден пулене по графиките и на мен не ми харесва как вървят нещата и в момента съм на изчакване. Чопля по-малко всеки ден колкото да си загубя времето ама не смея нищо по-сериозно. Днес Байдън уж ще говори за какво ще харчат парите и в такива моменти гледам да стоя далече.

"President Joe Biden will unveil a $2.25 trillion U.S. infrastructure plan Wednesday"

Имам съмнения, че може да натиснат технологичните още надолу, а от там и всичките индекси да отидат надолу.

А и икономиката в момента не цъфти и да вързва. На кой му се работи вече. Това е демоде . С това раздаване на пари и помощи доста сериозно вредят на малките бизнеси. Навсякъде се търсят ниско платени работници, но никой не му се работи за стотинки ( с които нищо не може да си купи вече ).
    Last edited by pantaleev; 31.03.2021, 17:20.

Коментар

• Чисто графично и спекулативно нещо не ми харесва СП500.Поставям плитки стопове на всички краткосрочни дълги позиции от м.март на акциите.Оставям само дългите позиции на долара.
      Някой на подобно мнение
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Зайко най- ги разбира нещата... като него друг няма на светът

Слушай Зайко какво казва и те чакат милиони

Терзайко е пълен булшит,не че и аз съм някакъв капацитет,но поне не се пъна по форумите да се правя на всезнайко
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Зайко най- ги разбира нещата... като него друг няма на светът

Слушай Зайко какво казва и те чакат милиони

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Щом оценка от 5% капа на американския му събрат ти се виждат множко - шорти, твое си право.

Коментар

• Много силен ръст на Dow Jones в месец Март.2021 , + 7%, само за един месец. Преди 7-10% върху целия управляван капитал беше хубав резултат за цяла година, а сега само за месец.

Коментар

• Преди една минута си продадох всички COTY-та на 8.99. 31% за 4 месеца и 11 дни от първата покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Може да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.
                Някое от тези ще е https://finviz.com/screener.ashx?v=1...n&o=-marketcap
                но кое - нямам идея. Пробвай с "I am feeling lucky"

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Аз наглеждам и тия VIAC (ViacomCBS Inc.) и DISCA / DISCK (Discovery Inc.), ако заформят хубави дъна може да се включа. Потенциала май е по-голям отколкото при BIDU, не че и то не става.
                  Премиите на биду бяха по-сочни. 100, падеж май x 0.92. Десет шитнах. Минимален риск. Просто ще ги затворя, ако стане сур.

===

ъпдейт: затворих половината на 40% плюс, че да не насилваме маржина. Баси печатницата за пари, направо не е християнско.
                  Last edited by terziеv; 29.03.2021, 22:21.

Коментар

Може да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.

===

Добре... навеждаме и стискаме с палци да не падне биду-то под 100
                    Аз наглеждам и тия VIAC (ViacomCBS Inc.) и DISCA / DISCK (Discovery Inc.), ако заформят хубави дъна може да се включа. Потенциала май е по-голям отколкото при BIDU, не че и то не става.

Коментар

• след петъчният бичи импулс индексът образува рейндj и след две двойни дъна по малките графики не успява да пробие 32890... цената се изстрелва за нов връх по часовите графики или поне за тест на петъчният връх ..аз съм леко закъснял с входа но пак взимам нещичко
                      https://ibb.co/z2Zns1z
                      Click image for larger version

Name:	impuls.png
Views:	1
Size:	20.2 КБ
ID:	3739532
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Щом оценка от 5% капа на американския му събрат ти се виждат множко - шорти, твое си право.

===

Добре... навеждаме и стискаме с палци да не падне биду-то под 100
                        Last edited by terziеv; 29.03.2021, 18:36.

Коментар

Бас, че "умните" пари са се осрали с облигации и ДЦК, щото са "управлявали" риска.

За мен лошото е, че само шитни разпродават. Тези и да паднат с 20%, пак са надценени. Най-много някое путче да захапя, за повече не ми се занимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Tя новината още петък вечер слухтейки около биду я мярнах, ма ето пак. Ликвидация.

https://www.wsj.com/articles/japans-...15-11616992085

ПС Съответно възможности за добри входове.
                            Бас, че "умните" пари са се осрали с облигации и ДЦК, щото са "управлявали" риска.

За мен лошото е, че само шитни разпродават. Тези и да паднат с 20%, пак са надценени. Най-много някое путче да захапя, за повече не ми се занимава.

Коментар

Мале, какво става в ХК. Ако днес продължи като в петък, хората с топки ще направят егати пачката последния половин час.
                              Tя новината още петък вечер слухтейки около биду я мярнах, ма ето пак. Ликвидация.

https://www.wsj.com/articles/japans-...15-11616992085

ПС Съответно възможности за добри входове.

Коментар

• Мале, какво става в ХК. Ако днес продължи като в петък, хората с топки ще направят егати пачката последния половин час.

Коментар

Working...
                                X