IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	wimpel.png
Views:	1
Size:	4.3 КБ
ID:	3752741
    https://ibb.co/y6hpPQq
    https://ibb.co/y6hpPQq
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      Терзо, скии ADM. Имаш ли ги? Аз още си държа малкото дето взех навремето
      Не естествено. Реших, че да залагам на храна по време на триперинфлация е тъпо. Продадох ги и взех AMD на 85, защото... нямам идея защо, ама е на голяма далавера. Сега продавам Антеро и скачам в Тесла.

===

Иначе пасивното дивидентно е:

ADM
      Газпром
      O
      SO
      IRM
      AM
      MO

Там само пълня. Обаче в момента само в Газпрома бих добавял от изброените.

... трябваше и STAG да е там, ама пусто броене на стотинките.
      Last edited by terziеv; 27.04.2021, 18:33.

Коментар

• Терзо, скии ADM. Имаш ли ги? Аз още си държа малкото дето взех навремето

Коментар

• Ми взимай cog. Антеро са магьосници, но вече не са безрисковата инвестиция от преди нова година, но пак мисля че ще отидат до 25. Изобщо сега и нафтовите са на доста добри цени. Нереално добри спрямо цената на самата нафта. С тръбите обаче внимавай, защото не са вече толкова евтини. И се оглеждаш за всеки спад при суровините, за да налазиш. Там ще е луда работа, ама годишните върхове ми гъбаркат психиката. Свикнал съм да търся евтиното. Другата игра са танкерите, но там е само краткосрочно да държиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Бааа, надявах се на поне някакво малко връщане при суровините. Викам си - поне индийците (vedl) ще върнат, че няма кой да копа вече там. Явно ще гоня последния влак (vale)... само като помисля колко пъти им слагах поръчки на цени под 10.

Аз ги купих на $10 и малко и ги продадох на близо $12.. да ме пита някой защо.

А тези твоите AR само ме е яд като ги гледам. Ако ги бях играл по-сериозно щяха толкова добри пари да се изкарат, а аз все ги чакам да паднат и ги гледам паднат малко 2-3 дена и после за няколко часа върнат целия спад.
            Last edited by pantaleev; 27.04.2021, 03:55.

Коментар

• Бааа, надявах се на поне някакво малко връщане при суровините. Викам си - поне индийците (vedl) ще върнат, че няма кой да копа вече там. Явно ще гоня последния влак (vale)... само като помисля колко пъти им слагах поръчки на цени под 10.

Коментар

• Ух на батко въглищата!

---

SPTN слиза добре... още малко и може да се лази.

Коментар

• Баси изгодната грешка де съм направил, таквози не бе ми се случвало досега.
                  Петък късно вечер вместо crsp съм взел някаква компания за спинкане cspr.
                  Днес ги видях и се зачудих, аха да поправя грешката, а пък те заспалите взели се събудили с някакъв ъпгрейд и вече над 25% гонят
                  Засега ще си потрайкам, може пък сочна спекулка да излезе.. добрия сън - важно нещо
                  Last edited by pipbel; 26.04.2021, 18:12.

Коментар

• Бил Гейтс очаква "връщане към нормалното" догодина

Още от сега трябва да започне подготовката за следващата пандемия

Добрият стар Бил ни казва да изчакаме Новавакс да се срине на по 5 долара , и след десетина години да направим дебеле пачка гущери с нея. Ехх Бил колко си предсказуем. Не се наяде.
                    Все пак се надявам Илън Мъск да листне Спейса публично, и лично като акционер ще му подаря на този спасител еднопосочен билет за Марс без право за връщане.
                    Като благодарност може да ми остави дяловете си в Кюревака. Curevac DAS IMPFSTOFF. Като DAS AUTO.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Единствената задача тази семица е да гледам Иновио днес и утре, ако мога да се отърва от него. Звездите ми проговориха преди две седмици и съм му сложил продава гуд-тил-кенсъл @14,77.

При мен от Алтерикс никакво излизане преди 130.
                      Би трябвало да почакаш да върне виж графиката на Ocugen , колко много време му отне да направят нова спекулация с него.
                      Янките щели да предадат патентите за РНК то, верно този свят не отива на добре.
                      Някой налива яко долари, чрез рлатени драскачи, за да свали цените на Бионтеха и Модерната та да си покрие огромните къси позиции, които са космическа величина. Абе играта загрубява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                        Aве... то по всичко изглежда, че е нагоре... затова ги играя. Залогът ми там обаче е твърде голям за моите мащаби и на въздухари нямам никакво доверие. А и шефчета бая са продавали под 90.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Планове за седмицата?

Аз мисля да добавям paa, cog при сгоден случай и пак да вляза в bgs. Антеро се подразбира, че ще добавям при всеки спад. Ще видим покрай дивидента как ще е цената. Ще опитам да изляза от ayx, че никакво доверие на тех шмекерите нямам. Да ходи до 100 без мене. Извън САЩ продължавам с Газпром, ако слезе под 5,95 във Франкфурт.
                          Единствената задача тази семица е да гледам Иновио днес и утре, ако мога да се отърва от него. Звездите ми проговориха преди две седмици и съм му сложил продава гуд-тил-кенсъл @14,77.

Коментар

• Планове за седмицата?

Аз мисля да добавям paa, cog при сгоден случай и пак да вляза в bgs. Антеро се подразбира, че ще добавям при всеки спад. Ще видим покрай дивидента как ще е цената. Ще опитам да изляза от ayx, че никакво доверие на тех шмекерите нямам. Да ходи до 100 без мене. Извън САЩ продължавам с Газпром, ако слезе под 5,95 във Франкфурт.

Коментар

• Intel-a пак пое на юг и AMD съответно се възползва. Менкат се - very funny

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Не го приемай като заяждане. Просто ти искаш да те виждаме в тази светлина и съответно всички се бъзикат с това . Ама лошо няма .. напрежението трябва да избива на някъде .. иначе следва имплозия
                                кое напрежение, нищо не разбрах. Нито разбрах кво е това от линка.

Коментар

Working...
                                X