Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Нещото се случи в неделя. ОПЕК нямаха друг изход освен да дигнат производствените квоти, иначе ОАЕ заплашваха да излязат от картела, а ако те излязат - целият картел отива в киреча и почва ценова война
После и някакви страхове от Делтата, че можела да забави глобалната икономика
Opec+ reaches deal to raise oil production
Agreement to add 400,000 barrels a day from August and new baselines awarded to some members
https://www.ft.com/content/b517d13d-...8-7ded0b46d8f7
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеВчера излязох от Phil. Нещо започнаха да ме съмняват нещата там, след като за пореден път пропуснаха срокове.
Обикновен 4х на тази позиция, но се надявах на повечко.
В момента скъсявам леко путове на компании, които ми харесват и нямам против да ги държа дългосрочно. Такива са Viac, Hear, Atos и UNFI ако върне под 30$.
Продължавам да държа PSTH, макар че сделката хич не се прие добре от пазара...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеСтава някаква лудница при опциите на NNDM (Nano Dimension), на страйк $10 (падеж 16-ти юли) Call, вече имаше обем 53К, а докато пиша вече е 59К. Нищо ме знам за тая компания, само видях че нещо са и набрали от WSB (Reddit-чиите). Купих 10 лотарийни билетчета на страйк $12.50 Call по 28 цента (т.е. за $280), че докато се насландисам и цените на страйк $10 скочиха. Не е съвет, може нищо да не стане разбира се.
Коментар
-
Ти си прекрасен пример за това, за което говоря. Нахакваш се с голяма и губеща позиция (90% от портфейла в PSTH на -20%) и това ти изяжда цялата печалба от дребните позицийки, дето на книга са ужасно много печеливши, ама целия портфейл пак изилза на червено...
Но иначе е много лесно и всеки българин може лесно да стане мелеонер като цъка по цял ден акции. Става финансово независим българинът
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеВчера излязох от Phil. Нещо започнаха да ме съмняват нещата там, след като за пореден път пропуснаха срокове.
В момента скъсявам леко путове на компании, които ми харесват и нямам против да ги държа дългосрочно. Такива са Viac, Hear, Atos и UNFI ако върне под 30$.
Продължавам да държа PSTH, макар че сделката хич не се прие добре от пазара...Last edited by Money; 18.07.2021, 08:59.
Коментар
-
Иначе поздравления, че изкара толкова пари от PHIL шашмата. Наистина добре целиш моментите за изход. На мен ми се изпълни "мечтата" AGRX да слезе... тъкмо се зарадвах се, че го взех най-ниско за последната година и то реши на направи нов "рекорд". И понеже нямам истинска идея за тази простотия, нямам и точна идея къде да сложа стоповете.
В другите новини: преядох с Антеро. Просто не се сдържах. На този етап АМ под 10 си е рядко щастие. За всеки случай продадох малко колци. Бедните сме така, трябва да си правим сметката, ако и да знаем, че ще изпуснем печалбата. Допълних и още газ - Комсток, че Антеро не слезе под 13. ... и удвоих в EPD, че слезе на 23,8. Прекалих един вид.Last edited by terziеv; 17.07.2021, 21:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не се заигравай много с гръцки компании.Измамници са също като китайците и канадците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
AMC не успях да взема всичко докрай, затвоврих на 39,2, Мислех че ще отскочи поне 4-5% нагоре за да хвана пак късо и понеже не стана, в момента само наблюдавам. Любимата ми занимавка за последните 2 седмицие GLOP. Погледни за какво става въпрос там. Не ми се е случвало да правя 60% за седмица. В случай на корекция по-късно през годината възнамерявам тази акция да ми стане номер 2 като стойност в портфолиото
Коментар
-
Вчера излязох от Phil. Нещо започнаха да ме съмняват нещата там, след като за пореден път пропуснаха срокове.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Портфейлчето ми е паднало само с по-малко от 0.5% вчера. Задено с кеша говорим. Това си е чисто биене на пазаря
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЛошо е когато петъчния еврейски оптимизъм изчезне. Мирише ми.на убиткойн на..........не. хяхяхяхяпхяяпяпх
Коментар
Коментар