Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНаближава време за всичко коз - buy VALE. Приготвил съм едни 33 к за наместване за първи лот. Ще разпродам нещо ако падне повече ще се допълва
Ж.руда като нищо може да падне още едно 20-30% до другата пролет, с това и цената на картона.
Преди март не чакай търсене от китай, зимните олимпийски са февруари, нарочно ограничават индустрията че е един от най големите замърсители.
Струва ми се поне 3-4 месеца избързваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДобавих още 100 парчета SUZ, че върви много добре..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениепетрола изненада ли ви? Още много изненади ще има :-)
Уж зелени индексите днес ама аз греба дъното най вече с Новавакс. Как се прецаках не е истина. Ама така ми се пада - показа ми се сто пъти, че тази година кво пипна осирам и най-добре изобщо да не пипам.
terzo, и аз имам WELL и не ми се продава заради данъците. И дивидентът му е мижав та и заради него не си струва да държа. Искам иначе лека полека да мина само на дивидентни и да легна да си почивам, като от време на време трейдвам сертификати за джобни. Ама скоро няма да ми се получи очевидно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Не му е времето за дивиденти сега. Моята нагласа е към про цилкичните следващите два месеца. Дори тези файзърски изригвания ще фейднат за сметка на семитата и потребителския харчалък, така де половин милион работни места едва ли ще спестяват заплатата като ежедневно им набиват от всякъде колко инфлация има
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениепетрола изненада ли ви? Още много изненади ще има :-)
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
2022 е избирателна все пак и галон бензин за 5$ няма да е много приятно ако си калифорнийски гласоподавател.
p.s sorry, забравих че там карат само електроLast edited by terziеv; 05.11.2021, 19:49.
Коментар
-
p.s sorry, забравих че там карат само електро
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Почвам да си мисля, че ръстовете под 1% вече ще ги обявят за корекция.
Продадох половината позиция във WELL. От над месец е в застой и не ги виждам ударно да увеличат дивидента или да отскочат над 100 до края на годината.
Ипотеките са по-добра игра в момента. Бях сложил поръчка на DX, но не ме огря.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеНе може в един ден Ръсела и TLT да са на +1.5%. Някой не е прав ама кой
Продадох половината позиция във WELL. От над месец е в застой и не ги виждам ударно да увеличат дивидента или да отскочат над 100 до края на годината.
Ипотеките са по-добра игра в момента. Бях сложил поръчка на DX, но не ме огря.
===
добавка: сега моментът е за купуване. не се знае дали ще има по-осезаемо връщане.Last edited by terziеv; 05.11.2021, 19:37.
- 1 like
Коментар
-
Егати пазарните реакции - заради лекарство срещу усложнения от ваксини Файзер срина всички ваксини
Почвам да се чудя: Едва ли банките реагират толкова екстремно на маловажни новини. Имам чувство, че малоумните трейдъри са станали толкова много, че успяват да контролират пазараLast edited by IvelinaJensen; 05.11.2021, 15:38.
- 1 like
Коментар
-
дали е късно за уран дългосрочно. Гледам Global X Uranium ETF
Нафтата дали смени даунтрендаLast edited by IvelinaJensen; 05.11.2021, 11:55.
- 1 like
Коментар
Коментар