Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ко? 7% месечно? Нье.
Днес със сигурност ще е над 8$ че примаркет са 3% надолу.
115.00 7.75 -0.20553
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНякой да обясни : петрол надолу 3% и Газпром нагоре 5%. Имам и малко американски петролни компании и днес много лошо реагираха.
Понеже обаче Газпром не е американска компания и няма да бъде засегнат от лудостта на стареца е нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ама пък путовете дават страхотна месечна доходност от 6-7% на 15-20 делта нива. Набелязал съм си едно друго и ще видим довечера...
Коментар
-
дам, в момента не е време за рискови инвестиции. По-добре на сигурно в нещо като gme да се подслони човек. Колкото да пази стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБалоните на Ривиан и лусид вчера дадоха фира, особено на първите. И днес гледам примаркет продължават да изпускат въздух, и двете ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Avi Gilburt се казва и баба Ванга така е казала за него: "След мен ей това момче ще познава!". Ако не вярваш, питай Нешка Робева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
врачки знам, че няма ама нали уж има разбирачи? Не е гаранция, че ще уцелят, но ни беше интересно тяхното мнение.
Всъщност доста силна позиция ако си достатъчно търпелив ти дава много по голяма възможност ,, когато трябва,, , щото обикновено тогава нямаш кеш или си прекалил с марджина.
Непрекъснатото трейдване на пазарите с ниско отношение на печалба риск винаги завършва по един същи начин в дългосрочен и не толкова дългосрочен план.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Avi Gilburt се казва и баба Ванга така е казала за него: "След мен ей това момче ще познава!". Ако не вярваш, питай Нешка Робева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
кое еврейче и от къде може да знае кога ще позне корекция. Това, че миналата година така стана не значи, че и тази ще се същото. По-скоро да стане обратното
- 4 Харесвания
Коментар
-
1. Има. Точно това правят ЕЦБ и ФЕД. Създават пари, за да купят ДЦК с отрицателна лихва. Ако не е печатане, какво е тогава....
2. Нищо няма да се "връща".
...
- 1 like
Коментар
-
Десперадото не показва живот на лични и затова публично ще подсетя, че тази вечер Лин ще говори и ще отговаря на въпроси от публиката.
и другото - ако така продължават, Брент и Тексаският лек няма да играят съвсем в синхрон. Цигането кой знае какво ще измисли. Аве като Газпром стабиляги няма.Last edited by terziеv; 18.11.2021, 11:03.
Коментар
-
Интересна 3-г. графика на Тайванския индекс, Много сходен на Японския - за 30 години стига нивата от 1990г но има мощен импулс след като пресича нивата на 1990.
Taiwan Stock Market (TWSE) | 2021 Data | 2022 Forecast | 1979-2020 Historical | Quote (tradingeconomics.com)
Коментар
Коментар