IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
    Половината свят е лонг петрол и не вижда причина да излиза
    И добре правят, че инак нямаше да я имаме тази синусоида, дето пълни касичката.

Умиргам от кеф при разпродажби на компании с p/e 2.

Коментар

• Половината свят е лонг петрол и не вижда причина да излиза

Коментар

Колко да са нискорискови, DWAC e 150% волатилност :-) PBR има корелация към SP-500 0.04, DWAC 0.35, SWSB -0.11
        Глупости пишеш. Кво ти дреме каква е куролацията с някъв смешен индекс, когато бразилките печатат пари и даге ни ги връщат, а африканките пък се продават за без пари. И как изобщо можа до тях да сложиш дивак-а, който пък изобщо няма връзка, а се движи от съвсем различни неща.

С други думи, нещо не успяваш да вземеш завоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз държа повечето от тези железа през деривати и разчитам на абсолютен мин. от 150%. Това са всъщност нискорискови игри. При все това, тука двак-а не е хедж и ми е странен.
          Колко да са нискорискови, DWAC e 150% волатилност :-) PBR има корелация към SP-500 0.04, DWAC 0.35, SWSB -0.11

Коментар

аз пък в PLTR и SOFI, а от нова година имах шорт на MSTR и го затворих.

Също ми е трудно да повярвам, че човек с подобни суми може да има нулева диресификация между активи с +50% волатилност. То си е баш хазард това. Колко годишна доходност очакваш на тази инвестиция ?
            Аз държа повечето от тези железа през деривати и разчитам на абсолютен мин. от 150%. Това са всъщност нискорискови игри. При все това, тука двак-а не е хедж и ми е странен.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Вкарах в четвъртък и петък по 10 к в следните позиции - NEXA, PBR, CLF, AAWW, ROCC, TX, SBSW, ET, DWAC още се чудя за PTR, VET, X (паника ме обзе, че почти нищо от прекалено алчните ми лимитирани ордери не се изпълни)

Мисля си какво ли им е на тези които имат милиарди за вкарване ПУТ какво напрежение работят

И да добавя, взех малко и една технологична компания Teladoc - със 90% спад.... просто от сентимент че преди години само и се канех, но так и не взех
              аз пък в PLTR и SOFI, а от нова година имах шорт на MSTR и го затворих.

Също ми е трудно да повярвам, че човек с подобни суми може да има нулева диресификация между активи с +50% волатилност. То си е баш хазард това. Колко годишна доходност очакваш на тази инвестиция ?
              Last edited by dollarman; 18.05.2022, 02:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                Вкарах в четвъртък и петък по 10 к в следните позиции - NEXA, PBR, CLF, AAWW, ROCC, TX, SBSW, ET, DWAC още се чудя за PTR, VET, X (паника ме обзе, че почти нищо от прекалено алчните ми лимитирани ордери не се изпълни)

Мисля си какво ли им е на тези които имат милиарди за вкарване ПУТ какво напрежение работят

И да добавя, взех малко и една технологична компания Teladoc - със 90% спад.... просто от сентимент че преди години само и се канех, но так и не взех
                Па ти вземи си направи един железарски ETF. Само Митал ти липсва. SBSW ролвах днес един бюлюк 12,50 за към юни. Бах го в премиите това животно.

Коментар

опа
                  Дошъл съм за бонуса Как е сентимента ?

Коментар

• Вкарах в четвъртък и петък по 10 к в следните позиции - NEXA, PBR, CLF, AAWW, ROCC, TX, SBSW, ET, DWAC още се чудя за PTR, VET, X (паника ме обзе, че почти нищо от прекалено алчните ми лимитирани ордери не се изпълни)

Last edited by desperado; 17.05.2022, 23:38.

Коментар

• опа

Коментар

• Dht е на промоций още. Кво му мислиш. За сухото е вече леко скъпо. Там вече продавам колци.

....

сума ти метал добивачи са без пари. Как имате очи за друго изобщо.
                        Last edited by terziеv; 17.05.2022, 07:59.

Коментар

• Днес танкерите се представиха добре. За съжаление нямам от тях.
                          Имам енерджи, което добави скромен процент към сметката.

Коментар

• Щото няма.

... споко след някой друг ден ще ги натиснат и ще падат без причина

Коментар

• Някой може ли да ми обясни защо независимо от лошите данни от Китай суровинните акции катерят?

Коментар

• Имам немалко евраци и почвам леееко да се паникьосвам. Планът за седмицата е да ги ликвидирам. Дали още тази седмица ще стигнем до паритет?

На втори план - продължаваме играта на асансьор с нафтата. Всяко слизане там е BTFD.

Коментар

Working...
                                X