If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност има няколко сценария ама да не ги коментираме отсега. Важно е каква ще е инфлацията, лихвата и какво ще кажат после на пресконференцията. Има време. Успех на всички.
Не съм запознат конкретно с тези компании и не мога да кажа.
Лихвите няма да ги качват, 72% е в момента вероятността за това и този отскок за който говорех е вероятно тогава да почне
Всъщност има няколко сценария ама да не ги коментираме отсега. Важно е каква ще е инфлацията, лихвата и какво ще кажат после на пресконференцията. Има време. Успех на всички.
а фундаментално ? Това ми е проксито за наводненията в Украйна. И ако другата седмица Фед не бутнат лихвите мисля ще е добре за такива.
Не съм запознат конкретно с тези компании и не мога да кажа.
Лихвите няма да ги качват, 72% е в момента вероятността за това и този отскок за който говорех е вероятно тогава да почне
Технически първите 3 изглеждат доста слаби,но готови за отскок ,след който ще продължат спада си
Четвъртата захожда добре,но мисля,че ще стои още месец на тези нива.Следващия месец ще е важен за нея
Технически..а фундаментално ? Това ми е проксито за наводненията в Украйна. И ако другата седмица Фед не бутнат лихвите мисля ще е добре за такива.
Технически първите 3 изглеждат доста слаби,но готови за отскок ,след който ще продължат спада си
Четвъртата захожда добре,но мисля,че ще стои още месец на тези нива.Следващия месец ще е важен за нея
Най-вероятно ЕЦБ ще свалят лихвите първи. Каква позиция имаш ?
Не могат да ги свалят преди ФЕД. Иначе еврото ще изпадне в хиперинфлация. Освен, ако не извадят някакъв трик от ръкава. Самият факт, че в момента Йелън издава само облицации с матуритет до 6 месеца, може би, може би, значи, че отвъд океана също се готвят за понижение на лихвите.
Фалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента. Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни. Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията. Източник: Barclays
Най-вероятно ЕЦБ ще свалят лихвите първи. Каква позиция имаш ?
Аз чакам "експерта" 6000 с "точните" прогнози да си каже мнението,че все коментира другите.
Но го хвана страх явно.Дай му само да плюе
Фалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента. Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни. Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията. Източник: Barclays
Опари се викаш няколко пъти и боли
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
Към момента няма причина долара да спре да се качва.
Терзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
Опари се викаш няколко пъти и боли
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Терзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Същото е и с лихвите ще свалят лихвите и всички останали ще ги последват и долърът пак няма да пострада
Коментар