IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Не знам за вас, ама на мен повечето стопчета избиха и затворих бая позиции - къде 20%, къде 30%, теслата близо 60%..... доволно

Кавръков, Абълките как са?
    2% спад засега иначе държат не знам докога обаче .Таргета ми е 240 долара до края на 2023 година.
    Аз няма да продавам щото се набих на високи цени.Това е засега от мен.Обмислям други покупки вече ,Луи Вютона дано падне добре, иначе или Насдак,ЕТФ,или Макдоналдс или ложе и още Епъл някои такива ги мисля
    Бъфет се моли за 7% спад да купи Епъл ,така че надявам се да не ме разочароват
    Last edited by nkavrakov1982; 11.07.2023, 17:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ами тези които започват с личните нападки,а именно "6000" и "асенчо125" им давайте малко почивка !
      Аз съм тук да коментирам конкретно по темата.

Та, бих запитал списващитете ,как намират SP500 над 4400.Сега накъде ще ходи ?
      Няма как да знаем на къде ще ходи чакаме ти да кажеш та да ги играеме на обратно

Click image for larger version

Name:	Untitled1.jpg
Views:	3
Size:	43.4 КБ
ID:	4089216

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
        Престанете да се карате!
        Ами тези които започват с личните нападки,а именно "6000" и "асенчо125" им давайте малко почивка !
        Аз съм тук да коментирам конкретно по темата.

Та, бих запитал списващитете ,как намират SP500 над 4400.Сега накъде ще ходи ?

Коментар

• Престанете да се карате!

Коментар

• Не знам за вас, ама на мен повечето стопчета избиха и затворих бая позиции - къде 20%, къде 30%, теслата близо 60%..... доволно

Кавръков, Абълките как са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
              Пипи е толкова зле че бърка цената на придобиване със сумата по сделката. Пипи да знаеш че отвъд Алтерко има акции който струват по 2000 евро и нагоре за бройка.

Иначе нивото си ни го демонстрираш на всички - като почнем от липсата на елементарно възпитание и минем през чутовна арогантност подплатена с нищо повече от 4000 мнения.
              Всъщност има 24 000 мнения но 20 000 от тях са изтрити от модератори то е ясно защо

Не знам друг участник с такъв голям % изтрити мнения в този форум но това е ясен атестат за багажа му

Коментар

Ами първо отговори на моите без да лъжеш !
                За УК100 съм сигурен ,че си много вътре, понеже те гледах как се мъчиш като грешен дявол
                То не беше шортване ,то не беше чудо! И доливане в губеща позиция !
                Две грешки които ги правят само пълни аматъори с фалирани акаунти !
                Ти викаш +12% Ако си сънувал нещо,може
                Както казах не държа да ми вярваш

Въпроса е защо отказваш да кажеш за Дрона???

Има две опции

1 - Нямаш Дрон щото си демо играч
                2 - Имаш Дрон ама те е срам да си признаеш

Та имаш или нямаш???

Коментар

• Пипи е толкова зле че бърка цената на придобиване със сумата по сделката. Пипи да знаеш че отвъд Алтерко има акции който струват по 2000 евро и нагоре за бройка.

Иначе нивото си ни го демонстрираш на всички - като почнем от липсата на елементарно възпитание и минем през чутовна арогантност подплатена с нищо повече от 4000 мнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                    Пепи имаш ли Дрон купен при "пробива с голям обем" или нямаш???
                    Нали искаш да си отговаряме на неудобни въпроси
                    Ами първо отговори на моите без да лъжеш !
                    За УК100 съм сигурен ,че си много вътре, понеже те гледах как се мъчиш като грешен дявол
                    То не беше шортване ,то не беше чудо! И доливане в губеща позиция !
                    Две грешки които ги правят само пълни аматъори с фалирани акаунти !
                    Ти викаш +12% Ако си сънувал нещо,може
                    Last edited by petrg5s; 11.07.2023, 15:20.

Коментар

• Пипи ти сумите ми няма как да видиш - само цената на която ордера се е активирал. Чакаме те теб да ни изненадаш с една реална сделка. Даже за теб специално ще приемем и такава на форекс пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                        Защо бе Пипи - ето ти една сделка с цена на придобиване 1200 Евро от миналото лято в Хермес. Та чакаме те теб да ни покажеш поне една сделка - все едно каква ще е.
                        асенчо,малки са ти сумите,и нивото ти е много ниско рибке !
                        Прочети ми пак поста и опитай да го проумееш.
                        Ако ти е трудно,чети бавно.

Коментар

Е ся ще тръгна да показвам сделки на Сулъо и Пулъо в някъв анонимен форум
                          И то Сулъо който е 10--итна класи под мен,без една вярна прогноза
                          Ако все пак толкова държиш, подготвяш една стабилна сума и ще видиш
                          И откъде идва тази дата 2018? регистрацията ми тук ли?
                          Не си много интелигентен и няколко пъти ти го казах и темата за златото
                          Затова и си вътрешна гума там
                          И ще си останеш с чакането на 3к
                          Защо бе Пипи - ето ти една сделка с цена на придобиване 1200 Евро от миналото лято в Хермес. Та чакаме те теб да ни покажеш поне една сделка - все едно каква ще е.

Click image for larger version

Name:	2023_07_11_13_48_59_Window.jpg
Views:	1
Size:	89.1 КБ
ID:	4089107

Коментар

• Пепи имаш ли Дрон купен при "пробива с голям обем" или нямаш???

Нали искаш да си отговаряме на неудобни въпроси

Коментар

• Аз пропуснах ерата на социалните мрежи, никога не съм имал фейсбук и прочие. Не знам обаче дали форумите като цяло не са отживелица. Това да се бориш като прасе с тиква с всеки мунчо или шаранчо, за да стигнеш до някаква дискусия е изморително. Да не говорим, че на полето на дискусията те чака Кавръков.

... чета без регистрация някви теми в редит. Там пък се получава другата крайност - всяко по-различно мнение отива в коша.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                                - От FTSE съм +12% - тук някакви други въпроси имаш ли?
                                - Панелки нямам - тук някакви други въпроси имаш ли?
                                - В БГ всеки един от имотите ми носи под 10% доходност - Тук въпрос имаш ли?
                                - Имота който купих тая година в Лондон УК ми носи 5% доходност - Тук въпроси имаш ли?
                                Всичко това е ЛЪЖА !
                                Ти на всеки пост пускаш по 10 лъжи ,искаш да ти повярвам
                                ДОКАЖИ ГО !

Коментар

Working...
                                X