ФЕД издъни пазара с приказки, какво остава с още няколко повишения
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А тези с "таланта" сте ти и шестака.Ти от миналото лято го чакаш петрола от 110$ да расте и така и не можеш да го дочакаш ,но печелим викаш
От 10 дена казваш ,че нямало корекция на СП,а имало ръст.Къв ръст ве момче,ти изобщо имаш ли иде къде се намираш ?
Но пък за сметка на това чака Дрона да политне
Няма друг с толкова поредни грешни прогнози това момче е ценен анти индикатор можете пари да правите от прогнозите му ама залагайки на обратно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЧудя се да направя ли един Paypal или пас. Този път не изглежда толкова очевидно дъното. Може и под 55 да слезе.
Има спад,консолидация и ново дъно..Какво дъно било ударено, пък било и очевидноТотална неадекватност !
Прилагаш същите тактики и стратегии от миналата година когато ви проверявах с клоуна
А тактиката е ,"ловим" някакви падащи ножове и после се чудим защо акаунта е на червено и ни сърбят гъзовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУНИКАЛЕН!!! БЕЗПОГРЕШЕН!!!
Петронас, човече, имаш свръхестествена дарба. Преди да го напишеш си мислех, че идеята на 6 хил. не е много добра.
А тези с "таланта" сте ти и шестака.Ти от миналото лято го чакаш петрола от 110$ да расте и така и не можеш да го дочакаш ,но печелим викаш
От 10 дена казваш ,че нямало корекция на СП,а имало ръст.Къв ръст ве момче,ти изобщо имаш ли иде къде се намираш ?
Last edited by mibova; 16.08.2023, 17:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
Dividend payment date за AAPL e 17.08.2023, т.е. утре, т.е. още не си ги получил. Най-вероятно в Dividends в началната страница са дивидентите, които са между ex-date и payment date (т.е. такива, които "със сигурност" ще получиш, но все още не са в сметката).
Известие няма да получиш. Ще разбереш от Account statement, както вече ти писах малко по-долу. Другият вариант е да следиш набъбването на Settled cash.
Имай предвид, че в Account statement ще има отражение чак на 18, тъй като не може да го пускаш intraday.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе искам с путове тука. Едно сериозно слизане ще ми излезне много дебело. Стоповете при опции са бошлаф работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЧудя се да направя ли един Paypal или пас. Този път не изглежда толкова очевидно дъното. Може и под 55 да слезе.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
приравнени в евро, понеже съм в евра
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В евро ли си или долари ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Почнах да получавам някакви лихви върху свободния кеш
Коментар
-
От Епъл ,сега си писах с някаква в чата им ,каза ми че утре щели да ги платят и отивали в кеш секцията ,сега само ги виждам като може би чакащи да с еплатят ,интересното е че в satement ги има и като валутирани в евра ,нарочно пробвах да тегля суми и ми даде само сумите без дивидента ,което означава че не мога да ги тегля и реално май не са преведени .Дано получа известие за плащане или нещо подобно ,иначе как ще разбереш?
Известие няма да получиш. Ще разбереш от Account statement, както вече ти писах малко по-долу. Другият вариант е да следиш набъбването на Settled cash.
Имай предвид, че в Account statement ще има отражение чак на 18, тъй като не може да го пускаш intraday.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе се занимивай с глупости, а смятай каква дефлация иде. Представи си колибите къде са горе долу в тази координатна система.
[ATTACH=CONFIG]n4103881[/ATTACH]
За тия двете акции на Бъфет за имотните компании или за друго ?
Сега гледах и че са качили за 6 месеца 30-40% ,за 12 месеца 60% май вече е късно за вход
Коментар
-
От Епъл ,сега си писах с някаква в чата им ,каза ми че утре щели да ги платят и отивали в кеш секцията ,сега само ги виждам като може би чакащи да с еплатят ,интересното е че в satement ги има и като валутирани в евра ,нарочно пробвах да тегля суми и ми даде само сумите без дивидента ,което означава че не мога да ги тегля и реално май не са преведени .Дано получа известие за плащане или нещо подобно ,иначе как ще разбереш?
Коментар
Коментар