Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
гледам индексите и се замислих - какво по-добро се случи в световната икономика спрямо 09.2022-ра, че да сме толкова високо спрямо този момент
лихвите продължават да са високи и може още да ги вдигнат
големите икономики почват да зациклят
в Китай балонът на НИ е спукан (но е тайна)
в САЩ глобалните компании държат фронта, но малкият и среден бизнес започва да си фалира стабилно
?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
https://seekingalpha.com/author/mihail-stoyanov
Не е връх някакъв, но е на изненадващо добро ниво. Ще следим резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеа май трябваше още rig и borr, ма пусто шубе от концентрация
Коментар
-
Не съм сигурен дали те разбрах, но да опитам:
Опциите се упражняват автоматично, ако си в парите. Lapse е да откажеш такова изпълнение.
Ако не са в парите, няма да се изпълнят и просто си изтичат.
Exercise е ако искаш предварително да упражниш опциите. Например, ако искаш днес да ги купиш днес на 23 това натискаш. Независимо дали си вътре в парите или не.
- 1 like
Коментар
-
Опцийте на Рубис изтичат тази седмица и исках да попитам по този начин ли да ги затворя или през самата позиция? Всъщност това долу дали е за да упражня опцията и да закупя акциите?
Exercise/Lapse Options
The Exercise/Lapse Options tools allows investors to exercise options prior to their expiration date. To do so, please take the steps outlined below.- Click the Trade tab followed by Exercise/Lapse Options.
- Alternatively, click Menu in the top left corner > Trade > Exercise/Lapse Options.
- A list of long options positions will populate.
- Each option position will show a OTM or ITM tag
- OTM: Out-of-the-money
- ITM: In-the-money
- To exercise an option, select the options position from the list populating.
- Input the number of contracts to exercise.
- If the option is OTM, select Allow Exercise.
- Select Submit.
Коментар
- Click the Trade tab followed by Exercise/Lapse Options.
-
Увлякох се малко днес по DVN и прекалих. За всеки случай продадох октомврийски колци на 52,5; оставих едни 100 парчета да видим за по-нагоре.
Другото е зърното, ама не ги разбирам там. През WEAT много тромаво.
...
а май трябваше още rig и borr, ма пусто шубе от концентрацияLast edited by terziеv; 11.09.2023, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениекогато това ще се случи с WJG
А тук потенциала е много по голям дали ще го реализират е съвсем друг въпрос
Ще изчакам до края на месеца ако има септемврийски срив и паднат под 40р ще влезна и в двете компании
Тук си на ATL ,свободно падане и само балъците ловят падащи ножове с голи ръце.Интересно на каква база решаваш да купуваш.Нито е фундаментално,нито ТА.Вероятно броиш звездите или играеш Бинго и каквото стане
п.с. И това уж "невинно" вметване ,че ще купиш под 40,100% значи ,че вече си купил !.. и се презастраховаш.Колко пъти вече ги правиш тези номера .Наизуст ги начуихмеLast edited by petrg5s; 11.09.2023, 21:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеПетърчо не се мъчи да се присламчваш към чужди разговори
Разбирам че ти е вътрак че никой не иска да говори с теб но все пак хората си имат някакво санитарно хигиенно ниво дето ти си под негоКупуването на тухли и после носене с месеци по -50,-60%
Това ми е целата.Да предупредя нови съфорумци !
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
не я знам конкретно компанията. Обаче...
Имотите в Англия няма как да отидат до 0, ако и да са набълбучени с кредити строителите. Имиграцията е просто невероятно количество. Представи си след като лейбърите дойдат на власт. ОК ще се превърне в другата Канада.
И сравни с едно производство. Нямаш енергия, нямаш работна ръка, нямаш пазари, защото Германия е умряла.
Отделно имам проблем, защото дългът ми е изцяло в gbp е вече усещам лихвите. Не ми се ще да натоварвам повече. Много се задържа долу долара, не очаквах да е 1,26. Накрая ще взема да покрия и на другия ден ще отиде на 1,06.
Просто ти казвам че е голяма вероятноста тази компания да отиде нагоре приблизително по същото време когато това ще се случи с WJG
А тук потенциала е много по голям дали ще го реализират е съвсем друг въпрос
Ще изчакам до края на месеца ако има септемврийски срив и паднат под 40р ще влезна и в двете компании
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не бъди много сигурен.И се пише Удавят
На какво ниво влезе?
Разбирам че ти е вътрак че никой не иска да говори с теб но все пак хората си имат някакво санитарно хигиенно ниво дето ти си под него
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Нищо по различно от WJG моментното състояние на икономиката и на лихвите ги натиска надолу
Те произвеждат доста неща които се ползват в строителството и когато строителството тръгне нагоре и те ще тръгнат нагоре
Само че тук потенциала е по голям от колкото при WJG
Имотите в Англия няма как да отидат до 0, ако и да са набълбучени с кредити строителите. Имиграцията е просто невероятно количество. Представи си след като лейбърите дойдат на власт. ОК ще се превърне в другата Канада.
И сравни с едно производство. Нямаш енергия, нямаш работна ръка, нямаш пазари, защото Германия е умряла.
Отделно имам проблем, защото дългът ми е изцяло в gbp е вече усещам лихвите. Не ми се ще да натоварвам повече. Много се задържа долу долара, не очаквах да е 1,26. Накрая ще взема да покрия и на другия ден ще отиде на 1,06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеиначе имат стабилен оборот от над 2 милиарда на година и със сигурност няма да се одавят
На какво ниво влезе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Мерси, обаче това съвсем луда спекула ми изглежда. С тия цени на тока и другата енергия... Ако имаше опции бих купил лотариен билет, ама така нъц.
Те произвеждат доста неща които се ползват в строителството и когато строителството тръгне нагоре и те ще тръгнат нагоре
Само че тук потенциала е по голям от колкото при WJG
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма значение кое колко струва, а в крайна сметка какви са резултатите
Тая година ще я завършат на загуба защото лихвите по заема са им големи и ги вкарват на загуба
иначе имат стабилен оборот от над 2 милиарда на година и със сигурност няма да се одавят
Коментар
Коментар