Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениемда, терзиев извади късмет заради Хамас, иначе, нормалноста сочеше надолу.
Иначе , ей как се дразня на функционално финансово неуки (по принцип, общо говоря) дето са си повярвали във прогностичните и инвеститорските способности, просто хващайки лудо напечатаните от ЦБ пари 2009г.-2022г
Да видим колко ще успеят да задържат и осребрят печалбите.
В тази връзка, от няколко дни насам, иначе цените на петрола бяха започнали да спадат.
Нито войната в Украйна, нито решенията на картела ОПЕК+ (ОПЕК+Русия) да ограничи добивите, които работеха досега, успяха дълготрайно да спрат пазарните закони.
.
Онзи ден, в сряда, на 4 октомври на своята извънредна среща Министерския панел на ОПЕК+ прогнозира, че цените ще останат високи и приветства доброволните съкращения на добивите от Русия и Саудитска Арабия.
Обаче летейки надолу няколко дни, вчера в в петък те отбелязаха най-големия си спад от март засега. Буквално часове след тях „Хамас” стартира нападението.
Ръководителите на „Хамас” като Муса Арбу от 2018 г. всяка година насам са на посещение в Москва, където имат срещи, вкл. и с Путин. Редица арабски режими и шейхове им доставят не само оръжия, но оказват и финансова подкрепа на тази теористична организация.
Израел всяка година заделяше по 400 млн. от бюджета си за ивицата Газа (за тази година не съм гледал бюджета), водата и електроенергията се доставят от Израел и т.н., въпреки че в Газа управлява "Хамас".
Тази агресия обаче е само началото. Крайната цел на сегашното напрежение в Близкия Изток не е само вдигането на петролните и газови цени в навечерието на зимата.
Наред с това се търси претекст за поредно петролно ембарго срещу Запада като онова през 1973 г.
Ако не тази година, то скоро ще бъде наложено.
Неизбежно е: интересите, диктуват генерална и много голяма ревизия на цените нагоре.
БРИКС++ и приятели, държат над 50% от резервите на петрол.
Не, войната не е заради петрола и цената му.
Коментар
-
мда, терзиев извади късмет заради Хамас, иначе, нормалноста сочеше надолу.
Иначе , ей как се дразня на функционално финансово неуки (по принцип, общо говоря) дето са си повярвали във прогностичните и инвеститорските способности, просто хващайки лудо напечатаните от ЦБ пари 2009г.-2022г
Да видим колко ще успеят да задържат и осребрят печалбите.
В тази връзка, от няколко дни насам, иначе цените на петрола бяха започнали да спадат.
Нито войната в Украйна, нито решенията на картела ОПЕК+ (ОПЕК+Русия) да ограничи добивите, които работеха досега, успяха дълготрайно да спрат пазарните закони.
.
Онзи ден, в сряда, на 4 октомври на своята извънредна среща Министерския панел на ОПЕК+ прогнозира, че цените ще останат високи и приветства доброволните съкращения на добивите от Русия и Саудитска Арабия.
Обаче летейки надолу няколко дни, вчера в в петък те отбелязаха най-големия си спад от март засега. Буквално часове след тях „Хамас” стартира нападението.
Ръководителите на „Хамас” като Муса Арбу от 2018 г. всяка година насам са на посещение в Москва, където имат срещи, вкл. и с Путин. Редица арабски режими и шейхове им доставят не само оръжия, но оказват и финансова подкрепа на тази теористична организация.
Израел всяка година заделяше по 400 млн. от бюджета си за ивицата Газа (за тази година не съм гледал бюджета), водата и електроенергията се доставят от Израел и т.н., въпреки че в Газа управлява "Хамас".
Тази агресия обаче е само началото. Крайната цел на сегашното напрежение в Близкия Изток не е само вдигането на петролните и газови цени в навечерието на зимата.
Наред с това се търси претекст за поредно петролно ембарго срещу Запада като онова през 1973 г.
Ако не тази година, то скоро ще бъде наложено.
Неизбежно е: интересите, диктуват генерална и много голяма ревизия на цените нагоре.
БРИКС++ и приятели, държат над 50% от резервите на петрол.
Не, войната не е заради петрола и цената му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИ Кавръков, можеш ли отсега да си представиш какво ще стане с цената на нафтата в понеделник?
Така, заради мисловната гимнастика вземи опитай.
И не ми го трийте! Понеделник поне изчакайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТерзиев как е петрола ?
От няколко месеца насам от всичките акции дето взех Гугъл се оказа най жилава на спадовете ,а бях купил една само,стабилна акция ,Джулиъса ми даваше акъли за Амазон,взех и от него но Гугъла е номер 1
Аритметика за втори клас. Пак ти повтарям да ми четеш постовете. Позволявам калкулатор да ползваш. Тъкмо ще откриеш и къде съм ударил греда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кой ще издържи 2г на тея лихви?
Краша ще е много по-скоро,да не кажа и съвсем скоро.
Все някога ще уцелиш, но това няма да ти промени битието
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеEй, това младите, всичко наготово искате
Имаш името на сайта, името на компанията и датата на статията. Какво повече ти трябва?
И не виждам смисъл да се дава линк към сайт,а не директно към това което се коментира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМи дайте линк да видим кви глупости е писал "топ 2" в света
Имаш името на сайта, името на компанията и датата на статията. Какво повече ти трябва?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеseekingalpha
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПандата вчера е написал цяла статия по темата. С тайминга и изобщо борсовите му решения рядко съм съгласен, но пише умно и ги разбира нещата, свързани с бизнеса.
Коментар
Коментар