Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеMercado Libre
2к също е доста важно ниво за тази акция.Преодоляно.И ретествано !
Интересна е доста.Стои ли над 2к е окLast edited by danetha; 25.09.2024, 08:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеMercado Libre беше топ сделката на годината, смаза и седморка и всичко,умирам от яд че си продадох позицията от 40 к евро там,в момента оценката е до 2500 долара за акция про дъно от 1360 Април,и хем я бях нарушил от поне година тази компания.Бяха и обявили огромни инвестиции и наемане на работна сила на фона на цялото мазало.
Ако я държиш още,бягай с 200 щото ще боли !
Коментар
-
Mercado Libre беше топ сделката на годината, смаза и седморка и всичко,умирам от яд че си продадох позицията от 40 к евро там,в момента оценката е до 2500 долара за акция про дъно от 1360 Април,и хем я бях нарушил от поне година тази компания.Бяха и обявили огромни инвестиции и наемане на работна сила на фона на цялото мазало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Еее среброто към 60 тогава. Натоварих PAAS. Общо взето всичко върви по сценарий. Криптото отива към изригване. Златото стана параболично, само се чудя колко време ще ни дадат пазарите, дали до НГ или и по-натам
Летоска корекция при всички .
А есента последно рали за крипто и акции и после всичко приключва , докато злато продължава корекцията.
Така мисля аз, пък се навръзва с 4 годишният биткойн цикъл и мандат на Тръмп. Вероятно ще има леки изненади примерно не до ноември, декември 2025 а малко по - рано септември , октомври.Last edited by Майстора233; 25.09.2024, 00:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеДивергецията отива към разваляне и сценария описан от Екса. Да видим.
Чакаща поръчка купува на, среброто 32,600.
Стоп 30,170.
При такъв сценарии и пробив на съпротивата , таргета 40-45 за среброто. И златото над три хиляди може и да оближе четворката.
Коментар
-
На разходка до "дюкяна" отиват нещата. Жълтите с тия стимули за второ жилище ако могат да се комбинират с едно размечтаване за рейтинга на Щатите /почти невъзможно/ дали могат да ни вкарат в едно дежавю от края на 70те за златото. Де не говорим за доклада на Драги - разбирай говори за 800 милиарда на година минимум - демек Х 2 най- малко. Преди време по диагонала ми попадна статия кога да чакаме първия трилионер. С тия темпове няма да чакаме дълго. Средната класа ще бъде погребана а новия еталон за беден ще е милионер. Групата на купони, климатични бонуси и прочие други чудни държавни изобретения не знам каква ще я пишем.
Онзи ден изразих мнение по повод на едно изказване в разговор че липсата на фискална дисциплина било проблем. И директно питам - какъв точно е проблема? Какъв избор имат нулите от компютрите на застрахователите и пенсионните освен дцк точно на тия който не им пука за фискална дисциплина. Те и да им пука липсата на человек е бича от който нямам спасение освен с технологий. Да кажем с внос на орки може да се замаже положението - обаче и там ще започнат да свършват в един момент. Противно на мнението че в Африка и Азия нещата са ок с дечицата и там се плъзгат яко по пързалката.
Демографския колапс не може да се реши с проджект мениджмънт - ако събереш 9 жени няма да родят 1 бебе за 1 месец.
Коментар
-
Дивергецията отива към разваляне и сценария описан от Екса. Да видим.
Чакаща поръчка купува на, среброто 32,600.
Стоп 30,170.
При такъв сценарии и пробив на съпротивата , таргета 40-45 за среброто. И златото над три хиляди може и да оближе четворката.Last edited by Майстора233; 24.09.2024, 23:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от кени траша Разгледай мнениеПоредно доказателство, че трябва просто да правя обратното на това което казва danetha..Last edited by danetha; 25.09.2024, 07:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Няма много логика и тук.~5700 е в момента ,ако падне до 5200 да чакаме още 200,така ли?
И тези числа не са технически коректните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениев момента ако се реализира спад ще стигне най-много до 5000 ,пробие ли технически 5200 го чакай на около 5 000 да коригира
И тези числа не са технически коректните.
- 1 like
Коментар
-
https://finance.yahoo.com/quote/ANAU.MI/holdings/
Какво Ви е мнението за този ETF,направи ми впчеталение че го ребалансират ,как Ви се струва ?
Коментар
Коментар