Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев имам усещането че си задаваш питанките с Пепонии. Той е тук да раздвижва форума - все пак импресиийки трябва да се продават а това не става на база преписани новини.
И хората продължават да се връзват да си пишат и отговарят когато единственото логично нещо е да придвижиш поредния му ник към блок листата.
Игнор,игнор, пък ми цитирате наизуст постове и графики от 5 год
Коментар
-
Терзиев имам усещането че си задаваш питанките с Пепонии. Той е тук да раздвижва форума - все пак импресиийки трябва да се продават а това не става на база преписани новини.
И хората продължават да се връзват да си пишат и отговарят когато единственото логично нещо е да придвижиш поредния му ник към блок листата.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДа питам кои са фалшивите позиции, че да става разговор? Или пак при тебе не работи търсачката и архива на форума.
Коректния въпрос е ,коя е реална позиция от всичките които обявяваш.
И най-вече защо обявяваш фалшиви позиции?
Last edited by danetha; 01.10.2024, 13:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ще потопи и фалира маса народ.
Ако зад тролските ти брътвежи стояха барем някакви позиции, отдавна да си на магистралата.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеEдни 10% ги чакаме ама те идват на порции за съжаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ще потопи и фалира маса народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДа живее американския фондов пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...a-s-nov-rekord
Нов рекорд за S&Pто, danetha е истински феномен в обратните прогнози
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар