Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Те затова мразя хеджирането. Тръмперастът се изтутка и ми изгоряха колчетата.
Нищо чудно да чака петък затварянето на пазара, за да пусне бомбата. И понеже всички сме наясно вече, цената е безумна и трябва да се ходи на някакви диви страйкове. И после vix-a дори няма да отиде на 50, защото само баба ми ще се изненада.
Коментар
-
Нищо чудно да чака петък затварянето на пазара, за да пусне бомбата. И понеже всички сме наясно вече, цената е безумна и трябва да се ходи на някакви диви страйкове. И после vix-a дори няма да отиде на 50, защото само баба ми ще се изненада.Last edited by mibova; 22.06.2025, 09:25.
Коментар
-
Нига, това не е като онова.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Flow Traders, Virtu
Коментар
-
Нищо чудно да чака петък затварянето на пазара, за да пусне бомбата. И понеже всички сме наясно вече, цената е безумна и трябва да се ходи на някакви диви страйкове. И после vix-a дори няма да отиде на 50, защото само баба ми ще се изненада.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
20 парчета виксче 22/26 за 18ти
Нищо чудно да чака петък затварянето на пазара, за да пусне бомбата. И понеже всички сме наясно вече, цената е безумна и трябва да се ходи на някакви диви страйкове. И после vix-a дори няма да отиде на 50, защото само баба ми ще се изненада.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеОпитвам някакви други варианти, ама цените са луди. Явно вече всички са приели, че американусите ще правят поредното клане. Дотолкова, че направо наистина може да е отразено в цената вече. Нещо, останало сравнително евтино за хедж?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Терзиев е прав за петрола , късничко е и да спайкне още на горе . Не е оправдано Ратиото риск печалба
Писах за възможно дъно в темата на 18. 04.
18.04.2025, 18:44
[ATTACH=CONFIG]n4264896[/ATTACH]
Като чели Петрола удари дъно и в случая чукна точно диагоналната съпротива,
Въпроса е дали при по сериозна корекция при златото , няма да продължи да пълзи на долу по диагоналната съпротива.
https://x.com/EDMONDDANTES618
Last edited by Майстора233; 18.04.2025, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЗащо не петрол?
2. Щото за същата възвръщаемост с нафтовите фючърси е по-скъпо.
3. Щото при панически разпродажби дори нафта и златото ще слизат.
Коментар
-
Вече е 100%, че тия изроди американусите ще бомбят Иран. Поне да го направят преди падежа, че да има файда за портфейла. Почвам да си мисля, че ще го направят минутка след като ми изтекат спредченценцата.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
20 парчета виксче 22/26 за 18ти
Коментар
Коментар