Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аз SE ги продадох прекалено рано, още на 148 и ме е яд разбира се. Надявам се да паднат и пак да си ги купя въпреки че от тогава паднаха няколко пъти ама ми беше малко - чаках за още. И разбира се няма да дочакам.
DJI се съмнявам да минат плюс
П.С. Това, което се случва с NIO е просто нереално. Да продам най-растящата акция на цялата борса тамън като тръгна нагоре.
А AMD що откинаха? И за тях не виждам новиниLast edited by IvelinaJensen; 25.08.2020, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеpipbel , знаеше ли, че корейците удържат 20% от дивидентите? КБ до каква цена мислиш да го държиш?
Не само че ми е единствена банка, а и експозицията ми към ЕМ от 7% си е направо смехотворна сравнимо с някои батковци, напр. РД.
Дръпнатите са само нагоре, там е потреблението.
За SE ме е яд, изпуснах влака, мониторирах ги по 1 време, после забравих и те парабола естествено...също лидер в Азия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеrtx под 60 си е бай зона, е, по добре си е по близо до 50-55, ама...
бирата направих 2ра взятка оня ден на 2.3, готов съм и за 3та по близо до 2.
Добър ден иначе за челните ми 2 позиции с дръпнати очички. Особено бабата доста позакъсня с това рали, ама си бе неизбежно. Трябват ми още 17% за дабъла обаче, а на джедаите няма и толкова за трипъла.
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
видях че са се сринали ама не разбирам защо махането им отндекса води до този ефект. Каква е логиката?
P.S. Цял ден се чудя NIO що изхвърча без никакви новини. А се оказа, че новини имало, просто достигат твърде късно до мен и затова се прецаквам. Мислех си че растежът е моментно вдъхновение и пак ще падне, ама се оказа, че имало конкретна причина поради която няма шанс NIO да падне много от тук натам. Неам кръв
И аз не виждам как NIO ще падне под 13. За под 10 няма сми да споменавам даже. От много акъл пропуснах да се повозя докрай.
---
От тези, които следя друсалките от VFF най-много трепят рибата днес. И там ще гледам отдолу.Last edited by terziеv; 25.08.2020, 22:28.
Коментар
-
Очаквано....
Powell set to deliver ‘profoundly consequential’ speech, changing how the Fed views inflation
In simple terms, the Fed is broadcasting that it is going to unleash inflation in a big way.
He is expected to outline what could be the central bank’s most active efforts ever to spur inflation back to a healthy level.
“Average inflation” targeting means the Fed will allow inflation to run higher than normal for a period of time.
Source: CNBC.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Мен ме преебаха с PFE и XOM. Хаповете тъкмо се бяха запътили към 40, та да ги пусна да плуват и бам, къш от индекса.
P.S. Цял ден се чудя NIO що изхвърча без никакви новини. А се оказа, че новини имало, просто достигат твърде късно до мен и затова се прецаквам. Мислех си че растежът е моментно вдъхновение и пак ще падне, ама се оказа, че имало конкретна причина поради която няма шанс NIO да падне много от тук натам. Неам кръв
Last edited by IvelinaJensen; 25.08.2020, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ще я понаблюдавам но на пръв поглед нещо не ме кефи толкова.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Като за тебе добра идея е ACHV.
Сегиз тогиз се надува яко и плаче за бой със сапа по главата. Като ония детски игри по панаирите...което се покаже от дупката бам по кратунката с чука, елементарно е.
Коментар
-
rtx под 60 си е бай зона, е, по добре си е по близо до 50-55, ама...
бирата направих 2ра взятка оня ден на 2.3, готов съм и за 3та по близо до 2.
Добър ден иначе за челните ми 2 позиции с дръпнати очички. Особено бабата доста позакъсня с това рали, ама си бе неизбежно. Трябват ми още 17% за дабъла обаче, а на джедаите няма и толкова за трипъла.Last edited by pipbel; 25.08.2020, 20:29.
Коментар
-
Става ли за спекула тая NIO ?
Сегиз тогиз се надува яко и плаче за бой със сапа по главата. Като ония детски игри по панаирите...което се покаже от дупката бам по кратунката с чука, елементарно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аве, не е като да не протрих клавиатурата, че за NIO няма таван.
Нафтата е добра за трейдинг май
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеNIO пак избиха рибата ама аз разбира отново се прецаках и ги джитнах без време щото не очаквах толкова да скочат и от страх, че вече съм патила та се разминах с едни нищо и никакви 2000 лв. Като гледам как се е засилил и повече ще станат.
---
Мен ме преебаха с PFE и XOM. Хаповете тъкмо се бяха запътили към 40, та да ги пусна да плуват и бам, къш от индекса.Last edited by terziеv; 25.08.2020, 20:07.
Коментар
-
Става ли за спекула тая NIO ?Last edited by IvelinaJensen; 25.08.2020, 19:58.
- 1 like
Коментар
Коментар