IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Значи просто ти е кеф да се заяждаш мене

А по същество, няма ли да почнеш да трейдваш като терзиев

Не искаш...? Защо бе? Той виж какво казва, че бил невероятен Че даже трбявало да му благодарим, че е тук сред нас да ни огрее

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Първо от теб научавам, че Терзиев ми е любимец!

Второ, за да се оцени каква топка е даден човек, това трябва да се случи от голяма група хора, и тази група да се състои от успешни такива, също и доказани в живота, с качествата си люде, а не да е съставена от льольовци, защото както е посочено в народната поговорка: "какво разбира прасе от кладенчова вода..." Не трябва отделните форумци да лепят етикети, един на друг и да им дават оценки, каквато е твоята практика!

Трето, ако някой не ми е интересен или го намирам за тъпанар, просто не го чета изобщо, а го игнорирам. Съществуват и медицински случаи сред участниците, които нито ги зачитам, нито коментирам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Майки, аз няма да ти кажа каква топка си ти... но хайде тебе да те вземем за опитно зайче. Твоят любимец терзиев като каже купи това и ти да купиш, купи онова и ти пак да купиш и после ела да докладваш резултати

Първо от теб научавам, че Терзиев ми е любимец!

Второ, за да се оцени каква топка е даден човек, това трябва да се случи от голяма група хора, и тази група да се състои от успешни такива, също и доказани в живота, с качествата си люде, а не да е съставена от льольовци, защото както е посочено в народната поговорка: "какво разбира прасе от кладенчова вода..." Не трябва отделните форумци да лепят етикети, един на друг и да им дават оценки, каквато е твоята практика!

Трето, ако някой не ми е интересен или го намирам за тъпанар, просто не го чета изобщо, а го игнорирам. Съществуват и медицински случаи сред участниците, които нито ги зачитам, нито коментирам!

Коментар

• Това си остава в сила, трейдърчета

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Гледам CCL дълбае яко надолу. Това го чакаме за +1000%, нали terziev

Хващам се на бас за $10 000, че до една година това няма да направи +1000%

А с Ивелина за същото на $20 000

Броим от текущата цена от $13.76

Коментар

• Майки, аз няма да ти кажа каква топка си ти... но хайде тебе да те вземем за опитно зайче. Твоят любимец терзиев като каже купи това и ти да купиш, купи онова и ти пак да купиш и после ела да докладваш резултати

Ако участниците са с ниско ниво, това не означава, че трябва да им даваш оценки или да ги възпираш! Още повече, че както ти имаш съменние в техните качества, така и аз имам в твоите, но не влизам в темата, за да те спирам да пишеш, защото си "ниска топка" нали?

Направи си собствена тема! Ако даваш стойност, каквито са собствените ти представи, хората ще влизат там, а не тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Страхотен ден!! Изстрелях се за деня 18к $ и общата ми доходност от април до сега е 43 %
            Супер, а колко мислиш може да се прави средно за месец на целия портфейл с дей трейдинг дългосрочно

Коментар

• Уффф, спам, спам, спам....канех се да споделя що свърших днес, то се не чете, отказвам се.
              За кой ли път се убеждавам че сме тъпо племе, гадно е, но е така за жалост.
              Айде лека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

То ти май си една от тия маймуни .Не знаеш как да правиш дей трейдинг а акъли даваш.Айде си чети книжките по финанси.
                Много е тонизиращо (буквално), някой да ти обяснява колко много грешиш, как не може да си прав и колко десетки книги (винаги без заглавия) да прочетеш... и после да си погледнеш баланса, който за ден е скокнал колкото неговия за година.

Мернах без да искам на комикса един пост, в който обяснява как си имал някаква стратегия, после чел, чел... няколко години чел и пак си му останала същата стратегия. Е, какво по-голямо признание къв си гьон, дееба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Ама те нека си го губят. Защо нашето време ще губят и ще правят темата на парцал

Ако участниците са с ниско ниво, това не означава, че трябва да им даваш оценки или да ги възпираш! Още повече, че както ти имаш съменние в техните качества, така и аз имам в твоите, но не влизам в темата, за да те спирам да пишеш, защото си "ниска топка" нали?

Направи си собствена тема! Ако даваш стойност, каквито са собствените ти представи, хората ще влизат там, а не тук!

Коментар

• За стотинки

Човек без пари и тъпи трейдове е дошъл да учи хора с пари, които правят още повече пари. Смешник

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Ма що ли се хабя изобщо, баси пропиляното време.

Коментар

• Видяла съм му всичко. Не лъже. И редовно си говори по телефона с брокера. Никога не бих казала нещо, което не знам със сигурност. Ква ми е ползата !!! Човекът е почнал от нулата навремето. Явно има бизнес талант - някои хора просто си ги бива. И не е лъжец, нито е комплексар. Когато загуби идва и се оплаква. Март месец примерно рева, че е загубил 4 милиона. Но успя да си ги върне че и отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Пожелавам на, Ташунко, Терзиев и Ивелина да са тук и след 10 години и да се похвалят със 100 000% ръст на портфейла. Възможно е! Но шанса е много малък.
                        А то за хвалене терзича нещо взе да предава фронта, откакто направи опит да напише ква позиция заема, все губеща се оказва. Че се впряга горкия, уж за трейдър се приема а не смее да каже кво купува на ква цена. Ама интересно да го гледаш как се напъва да ужеждава колко печеливши сделки прави

Коментар

Много е забавно да стоя и да гледам.
                          Тук очевидно има два отбора. Едните правят нещо... добро, лошо, но правят, опитват. Признавам, че повечето неща ги научих на проба/грешка. Отворих даже някви теми да пробвам плахо да питам за къси. Питах в темата за БФБ и беше "откажи се. как изобщо си помисляш."

На въпрос какво мислите за три конкретни компании получих най-любимия ми отговор - "Бъди антифраджайл, ако ме разбираш какво ти говоря". Ахам, да. Игла да фърлиш, недооценен гений ще уцелиш, дето стои, гледа и много, ама много ги разбира. От 20-30 години поне ги разбира.

После видях, че няколко души все пак правят нещо. Полускришно го правят, с недомлъвки, ама явно ги сърби да се пофалят. Няма лошо, даже напротив - страшно им се радвам. Копирах. Някои неща ми харесаха, от други се отказах, някои са ми още мътна Индия. Не съм излизал на пазара за суровини например.

Та не мога и не мога да разбера, защо другият отбор (дето стои и гледа) толкова иска тези, които все пак имат топки и са излезли на терена да се провалят. Ма иначе голям кеф умните глави да обсъждат пет компании на кръст. От колко ъгъла можеш да разгледаш Епъл, дееба? В темата за дакса всеки втори пост е шел, 2-3 банки и някое авто. Преди и wirecard. Темата за златото е нямам думи просто.

Ма що ли се хабя изобщо, баси пропиляното време.

Коментар

• Ама те нека си го губят. Защо нашето време ще губят и ще правят темата на парцал

Проблема не е в търговията или инвестирането, а в това, че 997 човека от извадката на ранен етап е трябвало да разберат, че не стават и да не си губят времето!

Коментар

• А днешната идея за трейдинг е... Accenture (ACN)

Long ACN @214.10

Коментар

По принцип "трейдърите" са с голямо его, пред мен форумни светила са занулявали акаунти
                                Всички успяли на пазарите са аномалии
                                много добре в ТЕОРИЯТА е обяснено, защо Бъфет е успял
                                Тръгват по пътя 1 млрд. души, ествествено един ще е първи. Но журналистите и т.н. тръгват бек енд. "А той е почнал на 11 г., затова е успял, измислил е стратегията за рова с крокодили, пръв се е сетил." Бек енд е първо намираш успешен човек и го обясняваш постфактум.

Финансите са наука за запазване на парите. Не за увеличаването. Увеличаването е късмет, свързан с късмет и знания и труд и време. Да. Когато Господ ти даде късмет и изкараш 10 пъти, трябва да си достатъчно умен, да смениш САМ модела и да защитиш успеха си. Ако продължиш по-старому, гейм овър. Като планктона, накъдето го води течението. Интуицията, Мигат екрани.

Това не означава, че някой хора няма да направят 50%. Виждал съм хора направили и 10 000% и 100 000% и 1 000 000% (само 10 000 пъти). Има такива хора, но не са много. На 1 000 тръгнали, 2-3 финишират.

Като в бягане, футбол, ски. Късмет, талант, на правилното място в правилното време и т.н.

Много е забавно да стоя и да гледам. В другите теми е скучно (за БФБ), но тук има такива типажи, "свекъра" много ме кефи. Напомня ми за един дето е бил в технически фалит от 1998 г. и чак кризата с швейцареца (май 2013 г. беше) го праща в зоната на фалита. Само ме е яд, че свекъра не е открил топлата вода (пазара) преди 70 години (когато е бил на 11 г.), щял да е смачка Бъфет!
                                Проблема не е в търговията или инвестирането, а в това, че 997 човека от извадката на ранен етап е трябвало да разберат, че не стават и да не си губят времето!

Коментар

Working...
                                X