If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма значенеи.Разбрали сме се тия които го търгуваме да не казваме.И без това от дей-трейдинга се губи . Да не набутаме някой с печалба . Като му дойде времето ще извадя разпечатка от брокера и ще разберете.
PS. Темата отново е яко осрана с псевдо-булшит от двама конкретни екземпляра и пак не се казва какво на колко кога се купува и продава. Явно нищо не се прави, само се плямпа
Абе свиркай си.На теб няма кой да ти каже каквото и да е Мишлев.Ти си корифей ще се оправиш сам . Ти си професор .
terziev, не съм направил много добре, защото при boeing ръста продължава още 3-4 долара след като излязох, ама какво да се прави. иначе за по-дългосрочните перспективи би трябвало да има такива, особено догодина, когато се започне по-активно да се лети. Печалбите май никой не ги гледа, всеки вика това е национален символ, олицетворява Америка, няма да го оставят да фалира, ще наливат пари.
Естествено, че на нигоко не му пука за печалбите. Затова е такъв кошмар за всички, които са чели "правилните" книжки. Последните десетина години доказаха категорично, че цената на акциите няма корелация със стойността на компанията. Добави към това ETF-ите, които директно наливат единствено в ултрамегагигакап тикърите с най-висока капитализация и надутите балони се надуват още повече.
Т.е. най-добрата стратегия - наливаш пари в най-скъпите компании и гледаш как ти расте портмонето. Да не говорим, че 90% от държачите на ETF-и нямат идея какво съдържат купените от тях фондове.
Не знам кога хората ще почнат да се питат защо изобщо работят за заплата или защо плащат данъци, когато с едно копче държавата може да си напечата колкото иска капитал.
С други думи - бухай сичко на борсата и стискай с палци да не настъпиш някоя случайна мина.
---
Според мен в настоящата ситуация не бива да се взимат за държане акции, които не дават дивидент.
PS. Темата отново е яко осрана с псевдо-булшит от двама конкретни екземпляра и пак не се казва какво на колко кога се купува и продава. Явно нищо не се прави, само се плямпа
Коментар