If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Или оглушителната липса на появата на реални ритейл трейдъри и агресивната поява на тролове, които да насърчат появата на ритейл трейдъри и в България?
Терзиев е човек, който внимателно е следил какво пиша вече години наред Човекът се идаде с едни от заядливите си подмятанията, с които реферира към неща, които съм казал преди 2-3 години. Не мисля, че е случайно
Определено има голяма вероятност да е про трол
При това съвсем умишлено заблуждава за т.нар. си трейдове. Направи си труда да проследиш какви ги е писал във времето
Липсата на масовост тук се дължи основно че ,,масовият инвеститор,, в БГ се е наиграл на гробницата БФБ и не само той. Както се вижда нашите герои или не живеят в България или не са и помирисвали БФБ. . Ташунко живее в САЩ, Ивелина в Дания . Терзиев не е припарвал до БФБ. Ако има някаква масовост то ще е при на пазара на Имоти.. Основно в София този пазар за разлика от БФБ се възстанови , което е характерно за българската народопсихология.Там очаквам по сериозно набалончване следващата година , което ще корелира с общия възходящ тренд при акциите на западните пазари.
По некое време ритейлърите ще се насочат и към криптосите и всичко ще се синхронизира за формиране на дългосрочни върхове приключване на цикъл от голям порядък.
Значи стана дума нещо градивно да се напише в тези форуми.
Ето една идея - сложете пари краткосрочно в опции или акции на прозводители на нефт.
Например Бритиш петролеум, Петролео Бразилейро и други подобни големи производители.
Видимост какво ще стане в този сектор 1 седмица по-късно нямам, но за идната седмица
поне очаквам повишаване на цените.
Преди малко гледах запис на предизборната реч на мистър Тръмп и той каза пред тълпата, че данните от икономиката са добри, и че преди 2 дни Атланта/Фед са направили прогноза за 35% ръст на GDP - нещо невиждано, може би нов рекорд в икономиката на Съединените Щати...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Агресивната поява на ретейл трейдърите повечето нови учасници , не феномен само за България. Ако не бяха се появили щях да се притесня относно сценариите на които залагам . Това го писах вече.
Пазара няма как да обърне по дългосрочно ако не влезе и масовият инвеститор. Така е било 1929 , 2000.
И 2007 в България , включая имотите.
Събев, пишеш го за трети път поне. Можеш ли да обясниш, пред себе си поне, защо е нужно да го повтаряш. Сега можеш ли да си спомниш кога за последно си написал нещо градивно - съвет, препоръка, компания на промоция? И последното - така за справка, за сверяване на часовника - били споменал в какво и колко горе долу си инвестирал. За да знам кога вече няма да съм "ретейл трейдър", ако случайно ударя джакпота.
Или оглушителната липса на появата на реални ритейл трейдъри и агресивната поява на тролове, които да насърчат появата на ритейл трейдъри и в България?
Терзиев е човек, който внимателно е следил какво пиша вече години наред Човекът се идаде с едни от заядливите си подмятанията, с които реферира към неща, които съм казал преди 2-3 години. Не мисля, че е случайно
Определено има голяма вероятност да е про трол
При това съвсем умишлено заблуждава за т.нар. си трейдове. Направи си труда да проследиш какви ги е писал във времето
Агресивната поява на ретейл трейдърите повечето нови учасници , не феномен само за България. Ако не бяха се появили щях да се притесня относно сценариите на които залагам . Това го писах вече.
Пазара няма как да обърне по дългосрочно ако не влезе и масовият инвеститор. Така е било 1929 , 2000.
Не изключвам да е било решено, тази тема да бъде превърната в близнак на темата "Може ли да се печели от Форекс"
Агресивната поява на ретейл трейдърите повечето нови участници , не феномен само за България. Ако не бяха се появили щях да се притесня относно сценариите на които залагам . Това го писах вече.
Тук мач нема .
Едните. се разхождат по терана. , а другите загравят като резерви. и само се заканват . Е има една една фуболистка която щъка по къси гащи да дразни и двете страни.
Тук мач нема .
Едните. се разхождат по терана. , а другите загравят като резерви. и само се заканват . Е има една една фуболистка която щъка по къси гащи да дразни и двете страни.
Дам, а земята е плоска. Не ви ли писна да повтаряте едно и също. Toва, че двама неуклюжи лузера не могат да печелят от трейдинг изобщо не означава, че от трейдинг не може да се печели. Барем да бяхте опитали и тогава да се провалите. Вие падате с 0-3 още преди да е започнал мачът.
---
Слагайте в индекси и каквото ви харесва. Правете се на "инвеститори". Лошо няма, ваша си работа. Просто спрете да коментирате неща, които не разбирате, не участвате, не смятате дори да опитвате.
Aко някой пита "Може ли от трейдинг да се печели?" тогава се обяснявайте на воля.
Така е, може би заради шмекеруването не се пускат в реално време транзакции и се ползват всякави оправдания. Което пък ще докаже че с трейдинг не може да се печели кой знае колко дългосрочно, да не говорим за 12% на месец.
Според мене когато хванеш някой да шмекерува на дребно във форум и в резултат на това този човек се разяри като див глиган и два месеца не може да се успокои - тука става дума за голям проблем
Странно би ми било ако такъв човек се справя добре с трейдниг на фондовия пазар и дори с живота като цяло
Така е, може би заради шмекеруването не се пускат в реално време транзакции и се ползват всякави оправдания. Което пък ще докаже че с трейдинг не може да се печели кой знае колко дългосрочно, да не говорим за 12% на месец.
как да е... някой има ли по-специален интерес към привилегированите? Все не мога да намеря на добра цена. На LAND ги дебнах месеци, но все много скъпи ми изглеждат.
Незнам дали имаш предвид стария юзер Misho ILIEV ??
Mишо, ако това си ти на снимката, здрасти.
[ATTACH=CONFIG]n3667404[/ATTACH]
IvelinaJensen, пробвай нова стратегия за една седмица със минимални суми.
Когато наистина искаш да направиш импулсивна покупка, пусни къси.
После пиши дали е успешно.
Коментар