Nikola що откина? NIO горкото тотално се забърка - не знае на къде да поеме
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Продкта на Менгеле надцаква янките са 95 процента успеваемост. Такива цигански игри характерни за Магреба не съм очаквал от световни сили, но все пак им прощавам залогът е голям. На 150-200 гущера продавам и оставяма спасението на света на Илон Мъск. Той ще Ви спаси с неговата совалака на Марс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДобре си направил, твърде много растеше последните дни, а в същото време авиокомпаниите не растат толкова (а те са потребителите на тия хвърчила).Last edited by petyob; 18.11.2020, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеШортнах 100 Боинг на 215 $ на афтърмаркета та да видим до къде ще надделее алчноста на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеОчаквано измамата на Фаучи показа много по-добри резултати от Бионтеха на Доктор Менгеле. Са да се радвам ли или не. -. Хахххххххххххххх
Разбира се Менгелето ми е с по-голяма тежест в портфейла от Фаучито.
Янките винаги са първи ама винаги- Коопродукциите винаги са втора цигулка.
Пак дойде реда на PFE ... макар, че не е като да са стигнали 98-99%(все пак другите са на 95% вече) и да имат преднина пред другите .. ама има време. А и като цяло новината дойде по-бързо от колкото очаквах. Напъват се нещо, а и вчера бълваха много положителни новини за тях, което си е подозрително. Акциите са 3%+ на предборсовата. Който напазарил вчера напазарил.
"Pfizer, BioNTech Plan Filing as Vaccine Proves 95% Effective
November 18, 2020, 6:45 AM EST
bloomberg.com"Last edited by pantaleev; 18.11.2020, 15:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПредполагам, че причината е sell the news. След предходните два отчета също последваха разпродажби, въпреки че резултатите бяха по-добри от очакванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПредполагам, че причината е sell the news. След предходните два отчета също последваха разпродажби, въпреки че резултатите бяха по-добри от очакванията.
Коментар
-
Предполагам, че причината е sell the news. След предходните два отчета също последваха разпродажби, въпреки че резултатите бяха по-добри от очакванията.
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеА NIO що се срина след отчета току що? Той си е съвсем ОК като гледам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
еха, толкоз дълъг шорт на Тесла! (макар и на демо) Няма ли да споделиш и на каква сума? Индианецът сподели какъв оборот прави, но не каза дали е на демо акаунт .... сигурен съм че е.Не съм на демо акаунт но за теб съм на 2 демо акаунта за да спиш спокоен хихихи
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
защо сега? Обоснови се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
И аз имам от поне три месеца шорт на Теслата, макар и само на Демо акаунт. Но както се вижда, наистна пазара може да остане много дълго време ирационален. По-дълго отколкото който и да било човек ликвиден. Беше ми достатъчно един приятел където си няма никаква идея от финанси, да ми каже - акцията на Тесла е най-най-най, това е бъдещето. С реални пари никога не бих си позволил къса позиция, нисък/лимитирана upside (потенциална печалба), огромен / безгранична downside (потенциална загуба)Last edited by petyob; 17.11.2020, 23:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеШортнах за пореден път TSLA. Досега 3 пъти успешо шортвам и закривам, но този път мисля че ще трябва започне дългия истински срив
Коментар
Коментар