IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Nikola що откина? NIO горкото тотално се забърка - не знае на къде да поеме

Коментар

• Продкта на Менгеле надцаква янките са 95 процента успеваемост. Такива цигански игри характерни за Магреба не съм очаквал от световни сили, но все пак им прощавам залогът е голям. На 150-200 гущера продавам и оставяма спасението на света на Илон Мъск. Той ще Ви спаси с неговата совалака на Марс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
        Добре си направил, твърде много растеше последните дни, а в същото време авиокомпаниите не растат толкова (а те са потребителите на тия хвърчила).
        ами за сега е около 1000 долара загуба ... ама наистина не е ролкова зле, защото той е само на демо акаунт
        Last edited by petyob; 18.11.2020, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Шортнах 100 Боинг на 215 $ на афтърмаркета та да видим до къде ще надделее алчноста на пазара .
          Добре си направил, твърде много растеше последните дни, а в същото време авиокомпаниите не растат толкова (а те са потребителите на тия хвърчила).

Коментар

• Затягайте коланите, че днес пак ще летим. Аз ще пасувам, защото почти не останаха наистина наистина евтини или вече имам добри позиции от тях. Най-сериозните ми капиталови печалби са баш от високодивидентните ми акции и не се виждам и да продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Очаквано измамата на Фаучи показа много по-добри резултати от Бионтеха на Доктор Менгеле. Са да се радвам ли или не. -. Хахххххххххххххх
              Разбира се Менгелето ми е с по-голяма тежест в портфейла от Фаучито.
              Янките винаги са първи ама винаги- Коопродукциите винаги са втора цигулка.

Пак дойде реда на PFE ... макар, че не е като да са стигнали 98-99%(все пак другите са на 95% вече) и да имат преднина пред другите .. ама има време . А и като цяло новината дойде по-бързо от колкото очаквах. Напъват се нещо, а и вчера бълваха много положителни новини за тях, което си е подозрително. Акциите са 3%+ на предборсовата. Който напазарил вчера напазарил.

"Pfizer, BioNTech Plan Filing as Vaccine Proves 95% Effective
              November 18, 2020, 6:45 AM EST
              bloomberg.com"
              Last edited by pantaleev; 18.11.2020, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                Предполагам, че причината е sell the news. След предходните два отчета също последваха разпродажби, въпреки че резултатите бяха по-добри от очакванията.
                Credit Suisse били покачили targetprice на 60$ писаха в един форум ама нещо не намирам новината в нета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                  Предполагам, че причината е sell the news. След предходните два отчета също последваха разпродажби, въпреки че резултатите бяха по-добри от очакванията.
                  Сега пък е нагоре. За мен това са манипулации, най-вероятно организирани, от големи борсови играчи. Може би дори китайци. В крайна сметка ако всичко се движеше според логиката, големите риби нямаше да печелят толкова колкото им се иска. Затова трябва да се направи нелогично и объркващо и така да оберат парите на пъзльовците и наивниците. Велика игра - спор няма. Незаконна ама ... кой му дреме....

Коментар

• Предполагам, че причината е sell the news. След предходните два отчета също последваха разпродажби, въпреки че резултатите бяха по-добри от очакванията.

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                    А NIO що се срина след отчета току що? Той си е съвсем ОК като гледам.

Коментар

• Шортнах 100 Боинг на 215 $ на афтърмаркета та да видим до къде ще надделее алчноста на пазара .

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

еха, толкоз дълъг шорт на Тесла! (макар и на демо) Няма ли да споделиш и на каква сума? Индианецът сподели какъв оборот прави, но не каза дали е на демо акаунт .... сигурен съм че е
                        Не бъди токоова сигурен Петьо .Не съм на демо акаунт но за теб съм на 2 демо акаунта за да спиш спокоен хихихи .

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

защо сега? Обоснови се.
                          Включиха я в SP500 с което вече няма да има скоро такава голяма новина. Графиката беше сгодна поне за бързи 5-6%, Всеки прозиводител започва да вади електромобили. В Европа ще са популярни най-вече дизеловите хибриди с малки батерии за до 100 км пробег, Ще настане рязко вдигане в цените на Лития и Кобалта, които са много евтини в момента. Медта вече сериозно се вдигна. Предполагам че заради тези причини Тесла ще е на загуба отново следващата година. Естествено не е съвет за нищо!

Коментар

• А NIO що се срина след отчета току що? Той си е съвсем ОК като гледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

И аз имам от поне три месеца шорт на Теслата, макар и само на Демо акаунт. Но както се вижда, наистна пазара може да остане много дълго време ирационален. По-дълго отколкото който и да било човек ликвиден. Беше ми достатъчно един приятел където си няма никаква идея от финанси, да ми каже - акцията на Тесла е най-най-най, това е бъдещето. С реални пари никога не бих си позволил къса позиция, нисък/лимитирана upside (потенциална печалба), огромен / безгранична downside (потенциална загуба)
                              еха, толкоз дълъг шорт на Тесла! (макар и на демо) Няма ли да споделиш и на каква сума? Индианецът сподели какъв оборот прави, но не каза дали е на демо акаунт .... сигурен съм че е
                              Last edited by petyob; 17.11.2020, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Шортнах за пореден път TSLA. Досега 3 пъти успешо шортвам и закривам, но този път мисля че ще трябва започне дългия истински срив
                                защо сега? Обоснови се.

Коментар

Working...
                                X