Първоначално изпратено от распутин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСпоред мене когато хванеш някой да шмекерува на дребно във форум и в резултат на това този човек се разяри като див глиган и два месеца не може да се успокои - тука става дума за голям проблем
Странно би ми било ако такъв човек се справя добре с трейдниг на фондовия пазар и дори с живота като цяло
Коментар
-
Колко "дълбоко съм го глътнал" с Монбат съм писал.... о ужаст, в темата за Монбат. Представи си колко лоша форма на Co-логорея те е засегнала, за да продължаваш да обсъждаш всички друго, но не и търговията на NYSE.... в темата за NYSE.
---
Каква ви е мотивацията да пишете изобщо в тази тема, когато имате такива за кръчми, жени, успехи...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да не е хам на хранилка при брокери, хем голям лузър от предишни опити за трейдинг, който сега избива комплекси и ни залива с отровна злоба...
Тази комбинация напълно пасва на профила на този екземпляр
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
A не е той, той стар играч с нов ник , я го питай колко дълбоко го е глътнал с монбат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sniko212 Разгледай мнениеЗначи стана дума нещо градивно да се напише в тези форуми.
Ето една идея - сложете пари краткосрочно в опции или акции на прозводители на нефт.
Например Бритиш петролеум, Петролео Бразилейро и други подобни големи производители.
Видимост какво ще стане в този сектор 1 седмица по-късно нямам, но за идната седмица
поне очаквам повишаване на цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
. Терзиев не е припарвал до БФБ. .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИли оглушителната липса на появата на реални ритейл трейдъри и агресивната поява на тролове, които да насърчат появата на ритейл трейдъри и в България?
Терзиев е човек, който внимателно е следил какво пиша вече години наред Човекът се идаде с едни от заядливите си подмятанията, с които реферира към неща, които съм казал преди 2-3 години. Не мисля, че е случайно
Определено има голяма вероятност да е про трол
При това съвсем умишлено заблуждава за т.нар. си трейдове. Направи си труда да проследиш какви ги е писал във времето
Липсата на масовост тук се дължи основно че ,,масовият инвеститор,, в БГ се е наиграл на гробницата БФБ и не само той. Както се вижда нашите герои или не живеят в България или не са и помирисвали БФБ. . Ташунко живее в САЩ, Ивелина в Дания . Терзиев не е припарвал до БФБ. Ако има някаква масовост то ще е при на пазара на Имоти.. Основно в София този пазар за разлика от БФБ се възстанови , което е характерно за българската народопсихология.Там очаквам по сериозно набалончване следващата година , което ще корелира с общия възходящ тренд при акциите на западните пазари.
По некое време ритейлърите ще се насочат и към криптосите и всичко ще се синхронизира за формиране на дългосрочни върхове приключване на цикъл от голям порядък.
Last edited by Todor Sabev; 27.10.2020, 14:36.
- 1 like
Коментар
-
Значи стана дума нещо градивно да се напише в тези форуми.
Ето една идея - сложете пари краткосрочно в опции или акции на прозводители на нефт.
Например Бритиш петролеум, Петролео Бразилейро и други подобни големи производители.
Видимост какво ще стане в този сектор 1 седмица по-късно нямам, но за идната седмица
поне очаквам повишаване на цените.Last edited by sniko212; 25.10.2020, 21:20.
- 1 like
Коментар
-
Преди малко гледах запис на предизборната реч на мистър Тръмп и той каза пред тълпата, че данните от икономиката са добри, и че преди 2 дни Атланта/Фед са направили прогноза за 35% ръст на GDP - нещо невиждано, може би нов рекорд в икономиката на Съединените Щати...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Агресивната поява на ретейл трейдърите повечето нови учасници , не феномен само за България. Ако не бяха се появили щях да се притесня относно сценариите на които залагам . Това го писах вече.
Пазара няма как да обърне по дългосрочно ако не влезе и масовият инвеститор. Така е било 1929 , 2000.
И 2007 в България , включая имотите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Или оглушителната липса на появата на реални ритейл трейдъри и агресивната поява на тролове, които да насърчат появата на ритейл трейдъри и в България?
Терзиев е човек, който внимателно е следил какво пиша вече години наред Човекът се идаде с едни от заядливите си подмятанията, с които реферира към неща, които съм казал преди 2-3 години. Не мисля, че е случайно
Определено има голяма вероятност да е про трол
При това съвсем умишлено заблуждава за т.нар. си трейдове. Направи си труда да проследиш какви ги е писал във времето
Агресивната поява на ретейл трейдърите повечето нови учасници , не феномен само за България. Ако не бяха се появили щях да се притесня относно сценариите на които залагам . Това го писах вече.
Пазара няма как да обърне по дългосрочно ако не влезе и масовият инвеститор. Така е било 1929 , 2000.
И 2007 в България , включая имотите.Last edited by Money; 25.10.2020, 20:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе изключвам да е било решено, тази тема да бъде превърната в близнак на темата "Може ли да се печели от Форекс"
Агресивната поява на ретейл трейдърите повечето нови участници , не феномен само за България. Ако не бяха се появили щях да се притесня относно сценариите на които залагам . Това го писах вече.
И 2007 в България , включая имотите.
Last edited by Todor Sabev; 27.10.2020, 14:33.
Коментар
-
Не изключвам да е било решено, тази тема да бъде превърната в близнак на темата "Може ли да се печели от Форекс"
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеТук мач нема .
Едните. се разхождат по терана. , а другите загравят като резерви. и само се заканват . Е има една една фуболистка която щъка по къси гащи да дразни и двете страни.
Коментар
-
Тук мач нема .
Едните. се разхождат по терана. , а другите загравят като резерви. и само се заканват . Е има една една фуболистка която щъка по къси гащи да дразни и двете страни.Last edited by Todor Sabev; 25.10.2020, 19:28.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар