IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    ......
    Аве... вчера ясно показаха, че не е баш игра и че големите пари няма просто да ги дадат. В добавка, че в момента е най-корумпираната администрация в историята... Та игра няма. Победихме, но е малко пирова победата. Като направят лихвите отрицателни, кой според теб ще се смее.
    Баш си е игра. Но още нищо не сме победили. Само временно държим Цяря в шах и чакаме следващия му ход. Но както и ти сам прозря в един от предните ти постове, сега може да решат да обърнат масата, да хвърлят фигурите на страна и да преминем в ръкопашен бой. Иначе ще трябва да платят сметката а тя може да се окаже много по дебела от колкото предполагаме. Тези милиарди за които се носят слухове може да се окажат само върха на айсберга.

Но ако хората решат да кешират нищо от това няма да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
      ameritrade.com нещо стаде багажа на следборсовата ) .... представям си какво става...

Все пак да се включа в каузата с още 2 да не падаме под 300$ :
      01/29/2021 16:09:34 Bought 2 GME @ 295.95
      ЛЪВ! Так держать!

В интерес на истината... за автоматичното упражняване на опциите на падеж, имало някакво значение и търговията след затваряне. Нямам идея какво точно. На мен не мида дава да търгувам опции AH, ама в Quora някъв е написал, че може.

===

Не им слагай стопове. Със сигурност няма да падне под 100 за дълго. Компанията вече се превърна в култ. Профит - над 1000.

Коментар

Почвам да си мисля, че първи клас си хванала някаква коварна болест и половината година си я пропуснала. Тази половина, в която сте учили четене. Поне 10 пъти аз лично обясних. Накрая аз даже го разбрах и вече не се правя.
        Болестта е Attention deficit hyper (trading) activity disorder https://en.wikipedia.org/wiki/Attent...ivity_disorder

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
          ameritrade.com нещо стаде багажа на следборсовата ) .... представям си какво става...

дано знаеш какво правиш. Аз не разбирам тази игрa явно, а и никой не иска (или не може) да обясни на разбираем език.

Коментар

• ameritrade.com нещо стаде багажа на следборсовата ) .... представям си какво става...

Коментар

Почвам да си мисля, че първи клас си хванала някаква коварна болест и половината година си я пропуснала. Тази половина, в която сте учили четене. Поне 10 пъти аз лично обясних. Накрая аз даже го разбрах и вече не се правя.
              ако си разбрал, значи ще можеш да обясниш и на другите така че да разберат. Но ти не можеш. Върни се в 1 клас да си припомниш кво се учи щото като гледам си забравил

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Затова питам, щото не разбирам. А ти вместо да ми отговориш ми повтаряш моите думи че не разбирам. Като гледам и ти не разбираш, затова не можеш да обясниш

Коментар

Май долавям микроагресия, сексизъм и дори мизогиния! Докладвах те.
                  Гледай графиката, да не изпуснеш някой спайк протеин

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                    Май половината коментиращи тук все още не могат да разберат какво точно се случва.

Шоуто не само че не е приключило, ами то още дори не е започнало. Досега само гледахме трейлъри.

Затова питам, щото не разбирам. А ти вместо да ми отговориш ми повтаряш моите думи че не разбирам. Като гледам и ти не разбираш, затова не можеш да обясниш

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

В някакъв сайт казват 0%, не ти се вярва. Виж в друг сайт. 0 в софтуер може да означава липса на данни.
                      https://finviz.com/quote.ashx?t=GME
                      Short Float 121.98%
                      Shs Float 50.65M
                      61.78 от твоята картинка/50.65 = 121.97%, т.е. двата сайта съвпадат след като фикснеш бъга на единия
                      но няма как да знаеш дали е актуална информацията.
                      Май долавям микроагресия, сексизъм и дори мизогиния! Докладвах те.

Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      Май половината коментиращи тук все още не могат да разберат какво точно се случва.

Шоуто не само че не е приключило, ами то още дори не е започнало. Досега само гледахме трейлъри.
                      Аве... вчера ясно показаха, че не е баш игра и че големите пари няма просто да ги дадат. В добавка, че в момента е най-корумпираната администрация в историята... Та игра няма. Победихме, но е малко пирова победата. Като направят лихвите отрицателни, кой според теб ще се смее.
                      Last edited by terziеv; 29.01.2021, 23:05.

Коментар

• Май половината коментиращи тук все още не могат да разберат какво точно се случва.

Коментар

цената бая време се задържа под 300 ако не забеляза
                          За клиъринг на непокритите колове е от значение цената на затваряне. Битката ще е в затварящия аукцион. Като е по-висока ще се assign-нат повече колове, и ще бъдат превърнати в short stock positions, които да бъдат скуизнати

Коментар

• Няма моя картинка. Всичко е от тук. Аз няма как да знам дали е актуална, ама ти има как да знаеш и знаеш че не е актуалнa ли?
                            Are investors shorting shares of GameStop (NYSE:GME)? View GME's latest short interest ratio, short volume and more at MarketBeat.
                            Last edited by IvelinaJensen; 29.01.2021, 22:53.

Коментар

Чакам си отговора. Какъв шорт скуиз ще правите като никой не шорти?
                              В някакъв сайт казват 0%, не ти се вярва. Виж в друг сайт. 0 в софтуер може да означава липса на данни.
                              https://finviz.com/quote.ashx?t=GME
                              Short Float 121.98%
                              Shs Float 50.65M
                              61.78 от твоята картинка/50.65 = 121.97%, т.е. двата сайта съвпадат след като фикснеш бъга на единия
                              но няма как да знаеш дали е актуална информацията.

Коментар

3. Прочети ми поста за опциите с падеж днес. Това е голямата игра сега. Ще опитат всичко да затворят под 300. Надявам се някои милионери да се включат и да задържат цената над 300. Тогава ще има бой по тиквата.
                                цената бая време се задържа под 300 ако не забеляза

Коментар

Working...
                                X