Ravnovesie, винаги има повече от един прочит. Според някои до скоро омразата е била безплатна, но миналата седмица reddit са измислили платена версия. Та според тях човек може да си мрази хедж фондовете и без да си плаща за това. Ще изчакаме и ще видим дали са били прави.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОбаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.
това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОбаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.
това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Човек, 2021 година сме. На кой му пука за отчети.
Фор шуър отчетите тая година не са това което бяха...
ПС Сори, ама по в дълбочина ще чета що сте писали утре.
Честит празник !
Last edited by pipbel; 01.02.2021, 19:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Човек, 2021 година сме. На кой му пука за отчети.
Което дава резултат, със сигурност над твоята хаотична безмислена търговийка
Лъв ли беше какъв беше, сега да ти дам акъл, опитай да кажеш че си продал ГМЕ на върха и примерно кажи че си си оставил една акция само евентуално ако отиде на 2000. Защото то какъв лъв си ако най големия скок на акция за колко години не успееш да реализираш нещо от нея. То само приказките ти ще останат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ти и оня ден така врачува и по оня ден... и тогава ти казах и сега ти повтарям: еще не вечер
С други думи GME не може да падне. Ако се учеше от грешките си, щеше вече да си купила.
===
байдънвей, на amc егати куцото частично изпълнение - 2 бр. Как може такъв ташак при тези обеми. Цялата борса е с краката настрани
За Модерна ме е яд, че не я разкарах навреме. Поне GEVO и IDEX днеска са празнично насторение. Глей ся как ще ги урочасам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
а TMO кърти мивки с отчета...но явно не е достатъчно за един хубав скок до примерно... 560
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНещо издишат ретардите ми се струва
а TMO кърти мивки с отчета...но явно не е достатъчно за един хубав скок до примерно... 560
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНещо издишат ретардите ми се струва
С други думи GME не може да падне. Ако се учеше от грешките си, щеше вече да си купила.
===
байдънвей, на amc егати куцото частично изпълнение - 2 бр. Как може такъв ташак при тези обеми. Цялата борса е с краката настрани
- 1 like
Коментар
-
Класика.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар