Terziev Така е, цената изостава и трябва време да навакса. Това си е една много дългосрочна опция. Ако да кажем цената на акциите през следващите седмици не мърда и си стои на $2.00, цената на варънта ще продължава да расте (полека) и да догонва цената на акциите. Поне така би трябвало, освен ако има аномалии по незнайни причини. Стискай ги възможно по-дълго, аз още не съм продал, но най-късно в края на месеца ще ги разкарам.
Изобщо не съм им чел проспекта, но често се слагат условия за да стане конвертируем варънта в акция, като типичното е: В 30 дневен прозорец, 20 дена цената на акциите да е била над страйка.
Но няма как цената на варънтите да не се вдигне, появява се яка арбитражна възможност както казваш, когато се упражнят. Така или иначе, досега би трябвало поне да си удвоил вкараното.
Изобщо не съм им чел проспекта, но често се слагат условия за да стане конвертируем варънта в акция, като типичното е: В 30 дневен прозорец, 20 дена цената на акциите да е била над страйка.
Но няма как цената на варънтите да не се вдигне, появява се яка арбитражна възможност както казваш, когато се упражнят. Така или иначе, досега би трябвало поне да си удвоил вкараното.
Коментар