IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не устоях на дропа при Phil и купих още 1млн. акции. Вече притежавам общо 3млн и средната ми е 0,003. Безобидно забавление взе да става значителна част от портфейла

Ако това, което обещава мениджмънта се случи, може да идем на 25 стинки. Уж през следващия месец ще се публикуват отчетите за 2020г, а през Юни ще има дивидент под формата на акция. Този дивидент някои хора го оценяват на 20стинки, но аз не съм правила дълбок анализ. Възприемам го малко като лотарийно билетче
    Нямам намерение да пипам поне 6м, пък да видим какво ще стане.. Ако се повтори историята с Aabb -берекет версин!

Нищо от това не е препоръка за инвестиране.
    Last edited by Ivetka; 23.03.2021, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      As MicroStrategy CEO Michael Saylor points out, cash is losing 50% of its purchasing power per year. “Why would you hold on to something like that... -RT

Ама друго си е някой да ти го напише на английски. Сега е моментът някой маратонец с 20 години опит да обясни какъв дебил е този и Далио... И да не забравяме, че заемите не са никакъв хедж срещу инфлация. Пък и чакаме японски сценарий. Абе, мани. Вярно някои прекаляват с ганджата.
      Ти го остави Сейлър,той се е набухал с биткойни и сега търси всевъзможни начини да му вдига цената.Училите икономика много добре знаят какво е девалвация на дадена валута и с каква цел се прави.Като се има предвид огромният дефицит на Америка от години,какво друго остава на ФЕД,да печатат пари и така да обезценяват долара,за да може да намалят този дефицит,като по този начин се опитват да увеличат цените на вноса,и да намалят цените на износните стоки,и да съживят производството.Друг е въпроса дали им се получава,май само с монетарни трикове няма да стане.
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Чета коментари на един технически анализaтор, който твърди че ще се ходи на 31400 (Dow Futures), дали да му вярваме ?

Коментар

• As MicroStrategy CEO Michael Saylor points out, cash is losing 50% of its purchasing power per year. “Why would you hold on to something like that... -RT

Ама друго си е някой да ти го напише на английски. Сега е моментът някой маратонец с 20 години опит да обясни какъв дебил е този и Далио... И да не забравяме, че заемите не са никакъв хедж срещу инфлация. Пък и чакаме японски сценарий. Абе, мани. Вярно някои прекаляват с ганджата.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ето една от причините да не се връзвам съвсем на техниката. Няма как TSM да лети, а SOXL да пада. Прекалено ликвиден е фондът и ако тръгне да се случва такава аномалия, за минути ще налазят алгосите. Само профи трейдъри или супер късметлии могат да се възползват от такива прозорци.

В интерес на истината в момента не бих купувал SOXL. За мен корабът отпътува, защото гледам да купувам на промоция. За настроените по-рисково обаче, има още мръвка.

За днес - дивидентът от BTI. Ако случайно слезе, трябва да се налазва. Не вярвам да се случи, но знае ли човек. Имаше един комедиант тука, който обясняваше, че цигарите са мортос, защото хората под 40 пушат само трева. За хората, които не са си утепали мозъчните клетки по този начин, сделката е все още много добра. Не колкото, когато писах, че трябва да се влиза, но още е много добра. За българи пък съвсем - 5% данък дивидент е само още един +. BTI още не е наваксало скоковете от MO и PM, но това е неизбежно.
            Къде технически видя,че едното ще пада,а другото ще се вдига той тренда е възходящ.

Click image for larger version

Name:	Screenshot_4.jpg
Views:	1
Size:	63.8 КБ
ID:	3736565

Name:	Screenshot_5.jpg
Size:	75.0 КБ
ID:	3736566

Name:	Screenshot_6.jpg
Size:	76.6 КБ
ID:	3736567

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Вземи TUI, Меркел ги е затворила немците до 18 Април, че даже да не се събирали за Великден повече от 5 човека по домовете. (понеже търсиш нещо ниско). Ама при тях, трябва да ги подпомогне правителството, така ми се струва.
              Ето ти репорти https://www.tuigroup.com/en-en/inves...nual-report-20
              Бая скъпи са ми. Подобна цена ми се струва неоправдана. Пък и...

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Туризъм и тех - отнюдь. Дрехи, мода и разни педерастии - също. Да приемем, че съм лудит домошар.
              Гредата с LLNW ми показа, че не трябва да изневерявам на себе си.

Коментар

• Петков,едно голямо благодаря и от мен,по повод HOFV !!!
                100+% ги направи на шега,но от тук накъде?Един колега смята че снощи шортите са стигнали 36%.

Коментар

• Вземи TUI, Меркел ги е затворила немците до 18 Април, че даже да не се събирали за Великден повече от 5 човека по домовете. (понеже търсиш нещо ниско). Ама при тях, трябва да ги подпомогне правителството, така ми се струва.
                  Ето ти репорти https://www.tuigroup.com/en-en/inves...nual-report-20
                  Last edited by ПИЧ; 23.03.2021, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
                    Terziev За SOXL ми прилича, че трябва да слязат до $30.80, там вече ще стават за купуване. Това без да знам нищо за фундамента.
                    Спак-чето PSPE ще го гледам, мерси!
                    Ето една от причините да не се връзвам съвсем на техниката. Няма как TSM да лети, а SOXL да пада. Прекалено ликвиден е фондът и ако тръгне да се случва такава аномалия, за минути ще налазят алгосите. Само профи трейдъри или супер късметлии могат да се възползват от такива прозорци.

В интерес на истината в момента не бих купувал SOXL. За мен корабът отпътува, защото гледам да купувам на промоция. За настроените по-рисково обаче, има още мръвка.

За днес - дивидентът от BTI. Ако случайно слезе, трябва да се налазва. Не вярвам да се случи, но знае ли човек. Имаше един комедиант тука, който обясняваше, че цигарите са мортос, защото хората под 40 пушат само трева. За хората, които не са си утепали мозъчните клетки по този начин, сделката е все още много добра. Не колкото, когато писах, че трябва да се влиза, но още е много добра. За българи пък съвсем - 5% данък дивидент е само още един +. BTI още не е наваксало скоковете от MO и PM, но това е неизбежно.

Коментар

За тия TSM въобще не изглежда зле. Силна подкрепа се вижда на $113.50. Много ми прилича, че ще опише "чаша с дръжка" (cap&handle) т.е. ще слезе малко без да стига до подкрепата и там ще обърне вече за нагоре до $130. Едва ли ще пробие от раз за още по-нагоре. Без обаче да знам нищо за фундамента.
                      По моите виждания и фундамента е добре.1.3 трлн.приходи,за 2020г.близо 518 млрд.чиста печалба,772 млрд.оперативни разходи.Технически ме притеснява дали няма да направи спайк до 107$.Иначе ако мине над 122$ си е за купуване за пробив на върха 143$.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Петков някакво мнение за тези

[ATTACH=CONFIG]n3736420[/ATTACH]
                        За тия TSM въобще не изглежда зле. Силна подкрепа се вижда на $113.50. Много ми прилича, че ще опише "чаша с дръжка" (cup&handle) т.е. ще слезе малко без да стига до подкрепата и там ще обърне вече за нагоре до $130. Едва ли ще пробие от раз за още по-нагоре. Без обаче да знам нищо за фундамента.
                        Last edited by Д.Петков; 27.03.2021, 11:23.

Коментар

• Terziev За SOXL ми прилича, че трябва да слязат до $30.80, там вече ще стават за купуване. Това без да знам нищо за фундамента.
                          Спак-чето PSPE ще го гледам, мерси!

Коментар

Технически AMWL яко ги натискат и имат още да падат. Не са подходящи за купуване в момента, подкрепата се огъва и едва ли ще издържи.
                            За GDRX: В добър патерн са за купуване, би трябвало да тръгнат нагоре, но ходът едва ли ще е голям.

И двете имат един и същ фундаментален проблем: Амазонци ще настъпват в сегмента със създаването на Amazon Pharmacy, това яко ще им отхапе от печалбите със сигурност. За дългосрочно не бих ги държал.
                            Петков някакво мнение за тези

Name:	Screenshot_3.jpg
Size:	81.9 КБ
ID:	3736420

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                              има ли мечки за одиране ..? buy 32544 US30
                              И аз се включих с дълги при СП,но на часовата графика.Да видим тази седмица дали ще задминем 40000

Name:	Screenshot_2.jpg
Size:	94.9 КБ
ID:	3736417

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                                Хвърлял ли е око някой на тези сравнително нови бегачки:GDRX и AMWL ?
                                Яко са задрали и двете,като отива и на ровене.Финансово изглеждат прилично,както и прилично си губят пари към момента.Виждам,че първата е от любимките на шортите,но се замислям че излизането на късаците може би ще е някъде тук/евентуално/.Пише също,че спадовете тези дни се дължат на апетита на Амазон към тяхният сектор.
                                Та ако някой има визия или мнение......................?!?
                                Технически AMWL яко ги натискат и имат още да падат. Не са подходящи за купуване в момента, подкрепата се огъва и едва ли ще издържи.
                                За GDRX: В добър патерн са за купуване, би трябвало да тръгнат нагоре, но ходът едва ли ще е голям.

И двете имат един и същ фундаментален проблем: Амазонци ще настъпват в сегмента със създаването на Amazon Pharmacy, това яко ще им отхапе от печалбите със сигурност. За дългосрочно не бих ги държал.

Коментар

Working...
                                X