IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
    До Асен и Никола:

Settings -> Account settings -> Trading permissions -> под опциите Add/Edit. И после сте вие с въпросника. Успех
    Не е от там, Форде. Ниво две позволява путове (имам предвид да продам пут и да имам средствата да купя акцията) - скоро го попълвах точно стази цел. Един вид да пробвам купуване на промоция.
    Разрешенията са някъде още в началните декларации. Току-що направих изпит за търговия с марджин и докато преди човек сам си избираше какво му е нивото, сега системата го дава.

Останаха ми: търговия със CFD, с бонове и фючърси. Мисля, че когато ги покрия всичките ще ме пусне. Ако не стане пак ще моля за помощ.
    Last edited by Никола20; 12.09.2024, 19:01. Причина: доуточняване

Коментар

• The financial information, investment experience and/or investment objectives you have listed in your account profile do not meet the eligibility requirements to trade the Level of Options that you are requesting.
      IMPORTANT: Please note that IBKR does not disclose the Financial Profile eligibility requirements and those requirements are subject to change at any time.

Коментар

• До Асен и Никола:

Settings -> Account settings -> Trading permissions -> под опциите Add/Edit. И после сте вие с въпросника. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
          При мен няма въпроси - просто съобщение че не се покриват критериите за Левъл 3 и веднага се уточнява че не могат да ми посочат кой критерии. Нямам спомен как активирах първите две нива, но ако не се лъжа отново беше с промени мисля по данните за опита т.е налучкване.
          Потърси клипчета в тубата .

Коментар

• При мен няма въпроси - просто съобщение че не се покриват критериите за Левъл 3 и веднага се уточнява че не могат да ми посочат кой критерии. Нямам спомен как активирах първите две нива, но ако не се лъжа отново беше с промени мисля по данните за опита т.е налучкване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
              Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.

Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?

Благодаря предварително.
              Когато пробваш да включиш ниво 3 не ти ли задава въпроси, както от ниво 1 за ниво2?
              За да ти отговоря, пробвах и аз да продам един пут на ISP, но и на мен ми изписа, че нямам разрешение. Досега мислех, че не ми разрешава само за американски.

Така че, молбата за помощ е +1 потребител.
              Last edited by Никола20; 12.09.2024, 16:27.

Коментар

• Мек CPI + плоски акции + намаления на лихвите = рали на пазара

Коментар

• Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.

Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...
                    В една група ,човек се похвали че го е взел на 15 долара при Ковид срива ,така че Бъфет явно ще глътне вода въпреки 8%,те процента дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оксито пада с петрола.
                      Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
                      Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
                      Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
                      В момента имам само 3 позиции.
                      ASML,Apple и Alphabet.
                      pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
                      Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца
                      OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...

Коментар

Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
                        Ако искате пари не копирайте Бъфет.Копирайте неговите наречени лейтенанти.
                        Ленар от 100 долара на близо 180 долара добре ли е ?
                        Chubb също е ок на около 250 долара.
                        Между другото най чиста работа е да си купиш BRKB B ,там имаш едни % колкото SP 500 че и отгоре в долари.

Коментар

Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
                          Оксито пада с петрола.
                          Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
                          Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
                          Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
                          В момента имам само 3 позиции.
                          ASML,Apple и Alphabet.
                          pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
                          Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Хайде, още един път да опитаме да се повозим на вълните - csiq на 12,32

...

И признавам, че https://seekingalpha.com/article/471...up-value-of-15 ме убеди да направя следната врътка:

дълга позиция на 5,11 и веднага къси септемврийски колци страйк 5 х 0,61 парчето.
                            Вълната ни качи достатъчно и слизаме. Оставям си 100 акции да си играя на инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

С какво привлича баш това OXY? Има ли някаква причина освен това, че Бюфет бил заложил там?

Не е същото, но днес продадох 5 октомврийски пута на 15 евро за Neste. Далеч по-добро сътношение риск / печалба.

Коментар

• Между другото не помня кой беше първият човек публикувал PLTR но едно голямо благодаря

Коментар

Working...
                                X