Първоначално изпратено от Никола20
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеДнес излязох от опциите на петрола. Малък профит.
Оставям си опциите на XLE
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеUNFI много популярна ще дойде. Аз имам call 20.08, 40$. Като гледам вчерашното потапяне, няма да излезе.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Сложих им една чакаща на 33.12.
Коментар
� -
UNFI над 30 не е чак толкова добра сделка. По друго време трябваше да се купува. Изцяло американска компания с фокус органика по време на хиперинфлация... http://openinsider.com/search?q=unfi
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеUNFI много популярна ще дойде. Аз имам call 20.08, 40$. Като гледам вчерашното потапяне, няма да излезе.Last edited by terziеv; 10.06.2021, 20:54.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
UNFI си е яка компания и вчера ги дебнех на около 31, ама не паднаха чак толкова.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих отново Energous Corp (WATT) @2.97. Наглеждам и UNFI-то на Иветка. След отчета паднаха, но мисля, че спокойно могат да стигнат 37-38 за по-малко от две седмици.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСпоред мене Иветка вече е продала. На върха. Просто не е казала
И не само ATOS, но и PHIL
А че 90% се е бухнала в PSTH, това е било шега според мене
Държа си ги и си трупкам загуби. Причината да съм в този форум не е е да си меря резултатите и да се правя на нещо, което не съм.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Според мене Иветка вече е продала. На върха. Просто не е казала
И не само ATOS, но и PHIL
А че 90% се е бухнала в PSTH, това е било шега според мене
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеATOS са излезли с ОК резултати, защо им паднаха акциите?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ATOS са излезли с ОК резултати, защо им паднаха акциите?
- 1 like
Коментар
�
Коментар