IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Някой да обясни : петрол надолу 3% и Газпром нагоре 5%. Имам и малко американски петролни компании и днес много лошо реагираха.

Виж инстаграма на AOC-то

Коментар

• Някой да обясни : петрол надолу 3% и Газпром нагоре 5%. Имам и малко американски петролни компании и днес много лошо реагираха.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Ами добре, аз слагам да купя на 240.
        Да не си селнал сеп22 липс на 290-300...там някъде идва брейкивън, 50-55$ премия..

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
          NVDA днеска ли отчитат? Надявам се да миснат потресаващо...след което BTFD
          Ами добре, аз слагам да купя на 240.

Коментар

• NVDA днеска ли отчитат? Надявам се да миснат потресаващо...след което BTFD

Коментар

• Не се сдържах - 5 x 23/20 януарски бичи спред за BOIL + още един слот LND

===

от главната: Въглищните централи ще бъдат по-печеливши от газовите поне до 2023 г.

нямам намерение да го чета, но май обясняват, че цената на въглищата ще пада.
              Last edited by terziеv; 17.11.2021, 21:45.

Коментар

• търговия по down тренда започнал от снощи .. по мнение за Сорос по долу ..едва ли Сорос би купувал на седмични и месечни върхове на каквито е петрола в момента
                Click image for larger version

Name:	US30M1.png
Views:	1
Size:	24.3 КБ
ID:	3830704

https://ibb.co/ZX9J79B
                Last edited by trade; 17.11.2021, 20:19.
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Днес и Хърсев го каза по нова телевизия, Централните банки умишлено печатат. И няма как да спрат, докато не изтрият дълговете (поне половината дългове), ако вдигат лихвите - кой ще ги плаща тия лихви , върху големия дълг
                  От 12 години само печатат без да спират а дългът се качва ли качва...защо ли.
                  А Хърсев след 1997-а трябва да му се вземе лиценза за каквото и да е финансово мнение. Там в телевизията не го ли питаха, ама като са половината защо не всичките
                  Last edited by dollarman; 17.11.2021, 19:42.

Коментар

• Сорос е напълнил яко нафта (XLE) последното тримесечие. А за Газпром напразно се надявах да слезе до ~7,5, за да допълвам. Егати чудовището, това може да направи едно 30% до края на пролетта.

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Днес и Хърсев го каза по нова телевизия, Централните банки умишлено печатат. И няма как да спрат, докато не изтрият дълговете (поне половината дългове), ако вдигат лихвите - кой ще ги плаща тия лихви , върху големия дълг
                    Аве, друго си е Хърсев да ти го каже. Представи си да го беше прочел преди година две в някой инвестиционен форум.

Коментар

• Днес и Хърсев го каза по нова телевизия, Централните банки умишлено печатат. И няма как да спрат, докато не изтрият дълговете (поне половината дългове), ако вдигат лихвите - кой ще ги плаща тия лихви , върху големия дълг

Коментар

• Сорос звънна сутринта и вика : Виж са desperado, казах на геранците да не пускат Северен поток и да тупат топката още малко...те ме послушаха щото често ме слушат, техна си работа... ама ти ще ми продадеш ли акциите си на Gazprom че само ти от по-големите остана неразкешил. Не ми се купува на пазар че нещо много рехаво предлагането. Казах му да звънне отново когато акцията направи още 40%-50% ако нагоре и че тогава можем да измислим някаква игра. Разсърди ми се и гледам че днес събира от пазара квото намери.

Коментар

• Според последните данни за късите, една от най-шортените акции е на ARCH. В същото време обаче тези печатат пари. И на всичкото отгоре, поне 10 пъти четох по ZH, че последните 10 години безапелационно най-добра стратегия е да си дълъг в най-скъсяваните компании.

Те това вече не е препоръка, просто хвърлям едно идея. Нямам възможност да я отиграя.

В момента е точно 80 гущера парчето. Да видим. Според мен до месец ще мине 90. Ако ги скуизнат пък може и 100.
                          Last edited by terziеv; 17.11.2021, 17:13.

Коментар

• Ми мокра е водата. За изненада на мнозина.

Тъкмо днес ми дойде мазния дивидент от EPD. Чудя се къде да го завра, ама май ще изчакам малко, че съм некомфортно близо до margin call. За Viatris искат изненадващо много обезпечение.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Тя тука си има фенклуб. Ако добавиш еврейчето и немеца, покриваш почти всичко. Аз новини не гледам, почти само на тези карам.
                              Така завършва статията:

"In this environment, and probably extending through much of the 2020s, I tilt my portfolios towards assets like commodity producers, value and growth-at-a-reasonable-price stocks, real estate, global stocks, precious metals, and bitcoin, in order to position against depreciating currency and in favor of finite assets.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Не мога да не споделя нещо от днешна публикация на Lyn Scwartzer- една от най-умните анализатори, които следя:
                                Тя тука си има фенклуб. Ако добавиш еврейчето и немеца, покриваш почти всичко. Аз новини не гледам, почти само на тези карам.

Коментар

Working...
                                X