Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Ами добре, аз слагам да купя на 240.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеNVDA днеска ли отчитат? Надявам се да миснат потресаващо...след което BTFD
Коментар
-
Не се сдържах - 5 x 23/20 януарски бичи спред за BOIL + още един слот LND
===
от главната: Въглищните централи ще бъдат по-печеливши от газовите поне до 2023 г.
нямам намерение да го чета, но май обясняват, че цената на въглищата ще пада.Last edited by terziеv; 17.11.2021, 21:45.
Коментар
-
търговия по down тренда започнал от снощи .. по мнение за Сорос по долу ..едва ли Сорос би купувал на седмични и месечни върхове на каквито е петрола в момента
https://ibb.co/ZX9J79B
Last edited by trade; 17.11.2021, 20:19.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДнес и Хърсев го каза по нова телевизия, Централните банки умишлено печатат. И няма как да спрат, докато не изтрият дълговете (поне половината дългове), ако вдигат лихвите - кой ще ги плаща тия лихви , върху големия дълг
А Хърсев след 1997-а трябва да му се вземе лиценза за каквото и да е финансово мнение. Там в телевизията не го ли питаха, ама като са половината защо не всичките
Last edited by dollarman; 17.11.2021, 19:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сорос е напълнил яко нафта (XLE) последното тримесечие. А за Газпром напразно се надявах да слезе до ~7,5, за да допълвам. Егати чудовището, това може да направи едно 30% до края на пролетта.
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДнес и Хърсев го каза по нова телевизия, Централните банки умишлено печатат. И няма как да спрат, докато не изтрият дълговете (поне половината дългове), ако вдигат лихвите - кой ще ги плаща тия лихви , върху големия дълг
Коментар
-
Сорос звънна сутринта и вика : Виж са desperado, казах на геранците да не пускат Северен поток и да тупат топката още малко...те ме послушаха щото често ме слушат, техна си работа... ама ти ще ми продадеш ли акциите си на Gazprom че само ти от по-големите остана неразкешил. Не ми се купува на пазар че нещо много рехаво предлагането. Казах му да звънне отново когато акцията направи още 40%-50% ако нагоре и че тогава можем да измислим някаква игра. Разсърди ми се и гледам че днес събира от пазара квото намери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според последните данни за късите, една от най-шортените акции е на ARCH. В същото време обаче тези печатат пари. И на всичкото отгоре, поне 10 пъти четох по ZH, че последните 10 години безапелационно най-добра стратегия е да си дълъг в най-скъсяваните компании.
Те това вече не е препоръка, просто хвърлям едно идея. Нямам възможност да я отиграя.
В момента е точно 80 гущера парчето. Да видим. Според мен до месец ще мине 90. Ако ги скуизнат пък може и 100.Last edited by terziеv; 17.11.2021, 17:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тя тука си има фенклуб. Ако добавиш еврейчето и немеца, покриваш почти всичко. Аз новини не гледам, почти само на тези карам.
"In this environment, and probably extending through much of the 2020s, I tilt my portfolios towards assets like commodity producers, value and growth-at-a-reasonable-price stocks, real estate, global stocks, precious metals, and bitcoin, in order to position against depreciating currency and in favor of finite assets.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе мога да не споделя нещо от днешна публикация на Lyn Scwartzer- една от най-умните анализатори, които следя:
Коментар
Коментар