УЖ ФЕД ЩЯ ДА СЪБАРЯ ПАЗАРИТЕ ЩОТО ВДИГА ЛИХВИТЕ ПЪК ТЕ ДИГНАХА . НА КОЙ ДА ВЯРВАМ ВЕЧЕ ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеpipbel , чувак. Не изпускай влака. Виж само какъв е елементарен пазарът. TGA, EPSN, които 20 пъти ви юрках да взимате скочиха сигурно с по над 50% този месец. Днес също са в небесата. Разбирам, не ти се играе с дребнажи. Ама Ексон в същото време пада!!!!! Това при умопомрачителни цени на газ/нафта и небивал ръст на независимите. Реалната му цена е поне 80. Просто няма начин да не излети.
Като цяло обаче копачите са по-добра далавера в момента. Просто аномалията тип Ексон е много елементарна.
... в интерес на истината нафтата трябва да си вземе глътка въздух. Най-малкото защото ще докара такава инфлация, че ще ми изяде печалбите.
Коментар
-
Майчице, какво направиха въглищата! Макрото го уцелих, ама в Лондон не се въртят такива пари. Трябваше BTU и Митал вместо Евраз. Поне ще го видим какъв точно дивидент ще извадят.
===
Mom- and pop- investors led purchases of U.S. equities during January, while institutional investors such as hedge funds sold off assets, according to fresh data from Bank of America.Last edited by terziеv; 01.02.2022, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеTerziev, как ги купуваш тия газпроми и други руски книжа в сегашната ситуация с Украйна, при рискове да се наложат санкции, да се извадят книжата от търговия, да се запорират външни активи. Това е безотговорно управление на портфейла. Или трябва да имаш някаква вътрешна информация за разрешаване на кризата или да сложиш малка сума/спрямо целия портфейл, Ама "ва банк" както казваш .....така не се управляват потфейли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3864230[/ATTACH]
На пръв поглед се вижда че тества мнократно съпротивата на на предишнотото дъно от 34700 без да я пробие . Което вече отнема доста време и изглежда като консолидация а не като бичи импулс на горе. Пробие ли я устойчиво вероятно сме в бичи сценарии , но това за сега не се случва.
Пък и не мисля че толкова лесно Руснаците ще се спорзумеят, играят вабанк . Тепърва ще има още сериозно напрежение. Такива процеси изискават повечко време докато двете страни си опъват нервите. Мога и да греша и страните да се да са се договорили вече зад сцената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеTerziev, как ги купуваш тия газпроми и други руски книжа в сегашната ситуация с Украйна, при рискове да се наложат санкции, да се извадят книжата от търговия, да се запорират външни активи. Това е безотговорно управление на портфейла. Или трябва да имаш някаква вътрешна информация за разрешаване на кризата или да сложиш малка сума/спрямо целия портфейл, Ама "ва банк" както казваш .....така не се управляват потфейли
Коментар
-
Ще ти помогна: търсене у форума
В интерес на истината теслаците не ги барах.
Коментар
-
Terziev, как ги купуваш тия газпроми и други руски книжа в сегашната ситуация с Украйна, при рискове да се наложат санкции, да се извадят книжата от търговия, да се запорират външни активи. Това е безотговорно управление на портфейла. Или трябва да имаш някаква вътрешна информация за разрешаване на кризата или да сложиш малка сума/спрямо целия портфейл, Ама "ва банк" както казваш .....така не се управляват потфейли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3864230[/ATTACH]
На пръв поглед се вижда че тества мнократно съпротивата на на предишнотото дъно от 34700 без да я пробие . Което вече отнема доста време и изглежда като консолидация а не като бичи импулс на горе. Пробие ли я устойчиво вероятно сме в бичи сценарии , но това за сега не се случва.
Пък и не мисля че толкова лесно Руснаците ще се спорзумеят, играят вабанк . Тепърва ще има още сериозно напрежение. Такива процеси изискават повечко време докато двете страни си опъват нервите. Мога и да греша и страните да се да са се договорили вече зад сцената.
С картинката ти съм съгласен. Затова в понеделник дебна и при спад >2% налазвам ва банк.
Не успях да си направя навреме акаунт в TW, иначе на NYSE има едни нови опашати фондове, които много ме кефят, а не може от наше село.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не се прай, ми нарисувай нещо.
Пък и не мисля че толкова лесно Руснаците ще се спорзумеят, играят вабанк . Тепърва ще има още сериозно напрежение. Такива процеси изискават повечко време докато двете страни си опъват нервите. Мога и да греша и страните да се да са се договорили вече зад сцената.Last edited by Майстора233; 29.01.2022, 11:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Тамън да има мегдан да се гътне следващата седмица.
Коментар
Коментар