Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Е има една приказка, че никога не си виновен ако букнеш профит :-D
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Освен ако не търсиш нещо съвсем бързо, преди данните за инфлацията не си струва риска.
===
Дайте акъл да продавам ли XOM-a? Бях се зарекъл да го пусна на сергията, ако мине 80 камъка. Нафтата е нагоре и занапред, ама като американска компания много политически риск носи. С малки изключения искам да разтоварвам чистите американки.
Под 7, ако го обявят, другия месец могат да решат да обявят и дефлация. Според мен ще е нещо грандиозно. И всички по Бумбърг ще обясняват колко е неочаквано.... Аз например се плаша от скоростта, с която се сменят етикетите. pantaleev да рече как е отвъд голямото езеро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеГледам, че Фейсбук паднал под 16P/E. Изглежда ми за купуване вече.
===
Дайте акъл да продавам ли XOM-a? Бях се зарекъл да го пусна на сергията, ако мине 80 камъка. Нафтата е нагоре и занапред, ама като американска компания много политически риск носи. С малки изключения искам да разтоварвам чистите американки.
Правилно.
Гледам ги, ако в четвъртък е под 7 може да тръгнат обратно до 1,5%Last edited by terziеv; 08.02.2022, 22:14.
Коментар
-
Не е ли у четвъртък ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА?
Днес имаше за тригодишните. Яко презаписан.
Гледам ги, ако в четвъртък е под 7 може да тръгнат обратно до 1,5%
Коментар
-
1.96...утре какъв парцал може да има
Днес имаше за тригодишните. Яко презаписан.
- 1 like
Коментар
-
Надай се. И 5 да стане това няма да повлияе на инфлацията. Мачът е свирен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не мисля,че Украйна ще напада някой.Те не искат война.А и Русия няма как да даде Крим някога.Тя е ядрена сила и няма как да бъде победена.
Единствения вариант е след много години,като падне Путин и направят някви референдуми но те са руснаци там
Но темата е друга ...The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеСъс сигурност Украйна не е подготвена да атакува Крим. В това съм убеден. Но тази тяхна армия не е за подценяване, да не говорим че и самите Украинци се чувстват застрашени. Аз пък гледах огромен брой 30 годишни обикновени младежи(програмисти, заболекари, счетоводители и т.н. книжни плъхове), които се учат доброволно на военни действия и оцеляване в партизанска война срещу Русия(мъже и ЖЕНИ!). Т.е. и Русия не може да влезне в Украйна с тази армия на границата.
Единствения вариант е след много години,като падне Путин и направят някви референдуми но те са руснаци там
Но темата е друга ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
ГолЕма работа.....
И афганската армия беше от 300 000 обучени и платени наемници, а се разпадна за 10 дни от боси и зле въоръжени чалми...( после същите се оборудваха с оръжие за десетки милиарди долара, барабар с въртолети и самолети...)
Важно е дали една армия е мотивирана от други чувства, освен от парите....
В нета има как най-добрата част от украйните воюват в Донбас....Пълно е със жертви от приятелски огън, собствени минни полета и гръмнали снаряди в оръдията, убийства на командири и дезертьори ....
Дано не сме свидетели на падението на таз велика армия....Last edited by LuckyYou; 08.02.2022, 14:36.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ние сме гола вода и Албания може да ни превземе за два-три часа даже,обаче Украйна имат 250к редовна +още толкова запасняци.Оборудвани с последни оръжия на НАТО и постояно им наливат още.Особедно пък сега
И афганската армия беше от 300 000 обучени и платени наемници, а се разпадна за 10 дни от боси и зле въоръжени чалми...( после същите се оборудваха с оръжие за десетки милиарди долара, барабар с въртолети и самолети...)
Важно е дали една армия е мотивирана от други чувства, освен от парите....
В нета има как най-добрата част от украйните воюват в Донбас....Пълно е със жертви от приятелски огън, собствени минни полета и гръмнали снаряди в оръдията, убийства на командири и дезертьори ....
Дано не сме свидетели на падението на таз велика армия....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеLuckyYou - Украйна е разграден двор, тя няма сериозна армия и организация - не може никого да нападне. Тя и нашата армия е такава, окастрена откъм бройки, лошо въоръжена и оборудвана - може само да плаши гаргите
Коментар
Коментар