IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Почвам да се притеснявам за тези които чертаеха срив за рублата. Още повече се притеснявам рублата да не поскъпне 15% че тогава руските ми акции може и да паднат
    Аз успях да хвана слизането на Полиметал и Евраз... Но то почти всичко руско е за купуване. Бразилските и аржентинските са ми по-изгодни обаче и повечето имат опции на NYSE. Agro го скъсах от путове на 7,5.

===

добавка: Разкарах изцяло BOIL. Не ми издържаха нервите. 1-12 януари портмонето > 29%. Никак, ама никак не е зле.
    Last edited by terziеv; 12.01.2022, 22:25.

Коментар

• Почвам да се притеснявам за тези които чертаеха срив за рублата. Още повече се притеснявам рублата да не поскъпне 15% че тогава руските ми акции може и да паднат

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Зависи от големината на позицията, но ET минава 10 до края на месеца.
        Не, мисля си че няма да отиде на 10 и пазара не е ОК точно в момента. Трябва да покажат по сериозно отношение към инфлацията спешно!

Коментар

• Зависи от големината на позицията, но ET минава 10 до края на месеца.

===

With limited access to domestic gas supplies, many New England states have pivoted to burning oil to keep grids operational through inclement weather.

Зеленажите са най-големите замърсители.
          Last edited by terziеv; 12.01.2022, 18:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

защо? какви са причините?
            Под прибиране на печалбите разбирам например да продам APA и се чудя за ET че са на горния тренд на канала, даже APA го пробива засега, близо 800% профит при APA след близо 85% загуба към Март 2020. А за късите ще видим кога, но не ми харесва идеята да нямам къси в такъв момент

Коментар

Мисля че е време за прибиране на печалби и откриване на къси
              Късо на кое? Не бих скъсявал qqq, нафта/суровини или китайки, освен за някое съвсем бързо отиграване.

Коментар

Мисля че е време за прибиране на печалби и откриване на къси
                защо? какви са причините?

Коментар

• Мисля че е време за прибиране на печалби и откриване на къси

Коментар

• Разковах ги. Затварям BOIL. BRZU си го държа. Почвам да се притеснявам за късите колци за Петробраз на 13.

... Transalta в Торонто още става.
                    Last edited by terziеv; 12.01.2022, 17:55.

Коментар

• SBSW фръкна. Защо?

terzo, кои технически мислиш да яхнеш?
                      Last edited by IvelinaJensen; 12.01.2022, 00:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Колкото и да е невероятно, Наско изглежда препродаден
                        Ситуацията продължава да е такава. Не мога да повярвам, че го казвам, но е време за купуване и отиграване на тех фигни. Печалбите после отново към суровини.

===

Някой получи ли дивидентите от Ambev? И двата или само единия ви преведоха?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

не каза кой те подлъгва . това ти е проблема . а еверйската измама е ясна на всички
                          медиите

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            мисля, че ни подлъгват днес - сривът едва започва
                            не каза кой те подлъгва . това ти е проблема . а еверйската измама е ясна на всички

Коментар

• уауу какъв еврейски оптимизъм блика от тази статия

Със силен финален спринт Nasdaq навакса целодневното си изоставане

Коментар

• мисля, че ни подлъгват днес - сривът едва започва

Коментар

Working...
                                X