а само да попитам как ще продадеш когато покупките са забранени?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не знайно защо модератора ми трие мненията,а оставя твоя глупав спам
Всеки може да ти открие "прогнозите" за поскъпване на рублата в темата за русия.Днес виждаме и резултата -30%
Коментар
-
След разгрома при Сталинград, Гьобелс прозинася пламенна и възторжена реч в Берлин. Та и тука така
Разбира се, има архив, но какво от това. Просто лъжеш нагло и лъжеш до дупка. И повтаряш лъжите до припадък. Това е нау-хауто.
Най-интересното е каква е мотивацията да се прави и да се влага толкова енергия в това занятие в тази тема. За политиката разбирам. Но Гьобелс в трейдинга... каква би могла да е причината...?
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНе знайно защо модератора ми трие мненията,а оставя твоя глупав спам
Всеки може да ти открие "прогнозите" за рублата в темата за русия.Днес виждаме и резултата -30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМисля, че е грешка. Тука причините не са фискални или монетарни и да ги бориш с такива методи е глупаво.
- 1 like
Коментар
-
Ти добре че си само на дема инак я са ти останали половина парички, я не...
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тука обаче таймингът ми беше железен. Технологично обаче не успях да използвам хубава мултипликация. Така и не разбрах европейските газови сертификати.
Като цяло - къс ЕС, дълъг САЩ, спекулативно пълнене с Русия/Украйна.Last edited by X_Y; 28.02.2022, 11:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПокажи каквото съм сбъркал. За трети път те призовавам да покажеш.
Всеки може да ти открие "прогнозите" за поскъпване на рублата в темата за русия.Днес виждаме и резултата -30%Last edited by petrg5s; 28.02.2022, 11:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПетък:
Суров претрол-$ 97 за барел
Природен газ- 92 евро за МВт.ч.
Понеделник:
Суров петрол- $103 за барел.
Природен газ- 127 евро за МВт.ч.
Като цяло - къс ЕС, дълъг САЩ, спекулативно пълнене с Русия/Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЦентралната банка на Русия повиши основната лихва на 20%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
ГМЕ или не, ми кой те зореше да купуваш руско, евтиното по принцип става по евтино, па отделно в тоя случай става дума за пъти.
Вчера реално Путин обяви капитулация, как иначе се нарича желанието му за преговори без условия.
Тепърва драмата ще се пренесе в РФ.
Продавай още днес на каквито нива можеш че и по зле ще има.
Ака толкова не искаш руски, вземи железарите на долармена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Голямо откритие. Отиграват второ GME - покупките на руски активи днес са ЗАБРАНЕНИ за индивидуалните участници. Поне от няколко брокера, вкл. IBKR. Така и баба знае да прави price discovery.
Пак повтарям - забрана за покупки, но не и за продажби. Независимо дали кеш или марджин.
Вчера реално Путин обяви капитулация, как иначе се нарича желанието му за преговори без условия.
Тепърва драмата ще се пренесе в РФ.
Продавай още днес на каквито нива можеш че и по зле ще има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДнес всичко руско като отворят борсите ще бъде просто размазано
Пак повтарям - забрана за покупки, но не и за продажби. Независимо дали кеш или марджин.
Коментар
Коментар