IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Не се занимавам с къси, иначе бих шортил целия банков сектор!
    Особено европейския.

От нафтата кои си хванал?
    Късно май евробанките да скъсяваш в евро. Бая слязоха. Иначе напълно съгласен, че са умрели. И аз внимавам с късите и затова залагам почти изцяло на къси etf-и тип psq + малък залог срещу appl.

Нафтата главно през тръби (към 1/2 от цялото ми портмоне) и танкери; големи позиции в добивачи Котера (още от Кабот ги държа), Петробраз и Ексон. Малки позиции в канадци - Сънкур, Сеновус. Чист газ малко Комсток и Антеро остана само - държа от под 6 и под 4.
    Last edited by terziеv; 18.10.2022, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Дълъг на нафта, къс на тех фигни.
      Не се занимавам с къси, иначе бих шортил целия банков сектор!
      Особено европейския.

От нафтата кои си хванал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        Брех, че хубаво рали, кога ли ще свърши с катастрофа? Как мислите, дали ще устискат до ноемврийската среща?
        Много радва как сички се возим на горящ рейс без спирачки, но някои не спират да се чудят "как ще свърши" пътуването.

Дълъг на нафта, къс на тех фигни.

Коментар

Брех, че хубаво рали, кога ли ще свърши с катастрофа?
          Когато влезеш дълъг най-вероятно

Коментар

• Брех, че хубаво рали, кога ли ще свърши с катастрофа? Как мислите, дали ще устискат до ноемврийската среща?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              СП500 ще завърши годината над 3800 .Дали ще слезе обаче до 3000 през 2022? Възможно е при вариант "Капитулация" и бърз V завой,но впредвид започващата голяма корекция,по-вероятно е дъното за 2022 вече да е ударено
              Ще поживеем - ще видим.
              Аз изчаквам ноемврийската среща.
              След нея вече ще имам по-голяма яснота северняк ли ще духа или южняк....

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                Някой да сподели сайт с финансовите резулатати на компаниите за повече от 10г назад

Аз в момента гледам този на фиделити но там са до 10г
                Трудна работа да се намери безплатно. Виж macrotrends.com. Там за американския пазар има данни

Коментар

Dow над 30400 и ракетата тръгва
                  Сега само подгряват турбо двигателите
                  Фючърсите са ~30 600 в момента
                  Ден голям,но посокaта и тенденциите са ясни.

Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  За СП500 казах и по-рано - очаквания около кота ~3000.
                  СП500 ще завърши годината над 3800 .Дали ще слезе обаче до 3000 през 2022? Възможно е при вариант "Капитулация" и бърз V завой,но впредвид започващата голяма корекция,по-вероятно е дъното за 2022 вече да е ударено
                  Last edited by petrg5s; 18.10.2022, 08:31.

Коментар

• Някой да сподели сайт с финансовите резулатати на компаниите за повече от 10г назад

Аз в момента гледам този на фиделити но там са до 10г

Коментар

А кога?
                      дек.22 - ян.23
                      Но в момента ми е трудно да преценя.
                      Трябва да мине първо ноемврийската среща, за да се прецени какви ще са нагласите след нея.
                      Следващия месец е почти сигурен с още едни +0.75%.
                      Декември обаче ...... ??

п.п.
                      Ако ноември обаче вдигнат лихвите само с 0.5% значи вече сме закъсняли!

Коментар

А кога?

Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        Не знам на какво стъпва тоя ведър оптимизъм
                        1.Техническа корекция
                        2.Масовика е къс
                        Last edited by petrg5s; 17.10.2022, 22:02.

Коментар

Нещо по- конкретно ?
                          В какъв смисъл?
                          Компания, индекс?

Коментар

Според мен сега ще има леко нагоре, след което идва отрезвяването и почва истинския спад!
                            Нещо по- конкретно ? Защото и аз мисля,че ще иде нагоре,после надолу и после пак нагоре
                            Last edited by petrg5s; 17.10.2022, 21:48.

Коментар

• Не знам на какво стъпва тоя ведър оптимизъм, но за мен сегашното си е класически бул-трап!

Една лястовичка /Банк ъф Америка/ изкара малко по-добър отчет - и айде, лети народе! Че то федералните само тая година имат още две срещи и поне +1.25% по лихвите, което автоматично праща 30-годишните ипотеки на 8%+, които ще почнат да гърмят като пуканки в микровълнова! Q4 на почти всички /да не казвам ВСИЧКИ/ банки ще е по-кофти от Q3, ритейлърите също ще пострадат, защото и продажбите на дребно ще се свият............ то така лесно ако се убиваше инфлация?!?

Според мен сега ще има леко нагоре, след което идва отрезвяването и почва истинския спад!
                              (лично мнение...... ама от най-личните)

Коментар

Чета, че има много бичи настроения през последните дни. В такива моменти най-много обичат да "пречупват графиките", когато е свален гарда.
                                Аз пък кът си пуснем нова телевизия , картинката ми се изяснява.

Коментар

Working...
                                X