IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Газът. Мисля, че сега може и по-сериозно да играе човек.

===

добавка: натоварих самосвали с путове за Антеро и Комсток.
    А днес ще поприберем малко печалби.

Щях да река, че беше нарисувано, ама ме е страх да не ме разберете погрешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
      Пляскам си поста тук.............и счупих пазарите.
      Мислех си че само Архитекта го може!
      Днес ми беше един от най добрите дни до като не направи резкият шип надолу половин час преди да отворят американските, което ми изтри 200 паунда, но все пак приключих деня на плюс 400

До решението на Фед вероятно ще вдига по малко и ако увеличението е с 0.50 ще има известно рали, но едва ли ще стигне до повече от 4100-4200, както каза Беара на тях не им трябват върхове трябва им време да си разпродадат обемите дето имат и сега ще накупят за да почне ралито, а след Коледа и потоп

Коментар

• Vaalco днес дава неоправдана промоция. Това и METC, където май ще ме упражнят. Бавно отивам към 99% нафта и въглища.

Коментар

• Пляскам си поста тук.............и счупих пазарите.
          Мислех си че само Архитекта го може!

Коментар

• И днес вероятността за червено изглежда малка.Поне към този час.
            Моето обяснение е че масово вижданията за следващата седмица са положителни данни за инфлация и увеличение с 0,5 от федералните.Не знам друго важно има ли ?
            Та вярвайки в написаното по-горе , масата вкарва кинти от сега ,вероятно за да не изтърве бруталното рали което ще отприщи тази блага вест.И това рали като нищо ще отиде до стойностите на Д.Петков.Дали ще спре и там,при този сценарий?Толкова много пари и алчност има , че нищо не изключвам.
            Даже и златото гледам как находчиво наднича от сега над 1800$.А мислех че това ще се случи следващата седмица и то при точно горният вариант.
            Сценарият ми със СИП около 3850 също става все по-малко вероятен.
            Ами може при това развитие на нещата влакът вече да потегля ,дами и господа ?Нищо чудно.
            Дайте вашите виждания и коментари по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Както написах в предишният ми пост до момента имаше 5 поредни дни на червено което е рядко срещано ( не че не се случват и по 6 дни) и че няма начин да не запише поне един ден на залено е така за очи

От ония дни четох един много готин лаф
              - Никога преди не съм виждал толкова много инвеститори дето да са убедени че някой друг ще крепи пазара та да могат те да излезнат точно на време
              Крепенето е институционализирано - 401. Всеки месец милиарди се "инвестират". Повечето от "инвеститорите" даже нямат идея в какво са "инвестирали". Добави към това пълното американизиране на Европа и имаш още една камара такива "инвеститори".

Чисто семантически думата "инвестиция" не би трябвало да се използва на ангро.

Коментар

Абсолютно съгласен.Този днешният оптимизъм въобще не ми се вързва.Верно,че сесията сега започна и нищо не се знае но аз чаках СИПа към то 3850 до края на седмицата, а той гледа към 4000.
                Както написах в предишният ми пост до момента имаше 5 поредни дни на червено което е рядко срещано ( не че не се случват и по 6 дни) и че няма начин да не запише поне един ден на залено е така за очи

От ония дни четох един много готин лаф
                - Никога преди не съм виждал толкова много инвеститори дето да са убедени че някой друг ще крепи пазара та да могат те да излезнат точно на време

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Спадът на индексите е даже изненадващо минимален. Голямата изненада за мен са евраците. 1,05 $ е неадекватен курс.
                  Абсолютно съгласен.Този днешният оптимизъм въобще не ми се вързва.Верно,че сесията сега започна и нищо не се знае но аз чаках СИПа към то 3850 до края на седмицата, а той гледа към 4000.

Коментар

• Спадът на индексите е даже изненадващо минимален. Голямата изненада за мен са евраците. 1,05 $ е неадекватен курс.

Коментар

• Днес FTSE-то тръгна надолу все не ми се вярва че може да се излумбари предколедно ама то кога всички разчитат на коледно рали може и да няма

ДОУ 5 дни на минус което се случва доста рядко, днес или най късно утре сигурно ще отскочи по малко
                      Last edited by 6000; 08.12.2022, 02:27.

Коментар

• Газът. Мисля, че сега може и по-сериозно да играе човек.

===

добавка: натоварих самосвали с путове за Антеро и Комсток.
                        Last edited by terziеv; 05.12.2022, 23:05.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-12-05 103340.jpg
Views:	1
Size:	43.9 КБ
ID:	3998255

Мдам, изтеглиха ми числата. Признавам си, че разкарах точно 2/3 от позицията малко предварително. Но и с 1/3 с лост x2 не е никак зле.

Потупваме се по гърба и продължаваме напред.

Коментар

Няма ластик ако трябва да се случи коледно рали,някакво.Прибира перките сега за да окрили инвеститорите коледно.Да кажем с варианта на Д.Петков.
                            И то в случай ,че Пауал не се изпусне.
                            За рали нагоре до 4200 са нужни значителни обеми, които после трудно ще намерят купувач. Идеята беше не за достигане на пикови нива, а принуждаване на мечки да купуват, на неизгодни за тях такива. За да могат да си пробутат обемите. Както се вижда имахме фалшиви пробиви с които успяха да пласират значителна част. Сега ще играят с консолидации за да могат друга част от инвеститорите да се накупят под върха, очаквайки нов пробив. Не, че е невъзможен, но вече не е интересен. Отгоре няма нищо, нито мечешки стопове, нито ордери за покупка.

Но това си е мое виждане и както обичаме да казваме - не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                              Доволно даде Сипа, но сега е момента за повишено внимание. За по къси трейдове от сорта на 30-40 фигури. Има вероятност да направи ластик обратно нагоре до 4050-60. Мечките да внимават.
                              Няма ластик ако трябва да се случи коледно рали,някакво.Прибира перките сега за да окрили инвеститорите коледно.Да кажем с варианта на Д.Петков.
                              И то в случай ,че Пауал не се изпусне.

Коментар

• Доволно даде Сипа, но сега е момента за повишено внимание. За по къси трейдове от сорта на 30-40 фигури. Има вероятност да направи ластик обратно нагоре до 4050-60. Мечките да внимават.

Коментар

Working...
                                X