IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ми се ще да изглеждам скромен. Затова ще припомня, че от пролетта насам хванах всички движения.
    Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-11-06 111504.jpg
Views:	1
Size:	27.4 КБ
ID:	4222638

===

И не забравяйте днес да направите пари, а не да гледате отстрани, защото вай вай волатилност. Доста от зелените еко шитни може да отидат до буй.
    Last edited by terziеv; 06.11.2024, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Каква е дефиницията за "вечен връх", 1-2 г. докато пак го подмине ли?
      Вечен означава вечен
      Разбира се, няма как да го разберем дали е такъв в нашия живот.
      Затова разбирай ГОЛЯМ връх.Мисля,че по-лесно ще го схванеш така

И защо се учудваш,да не мислиш,че отиваме на 10к при 3 световна в начала фаза и ФЕД пивот/предстоящ колапс на US икономиката

https://i.imgur.com/uhUF7Gq.png

Last edited by danetha; 06.11.2024, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
        Между 6000 и 6100 зоната е много добър кандидат за вечен връх на СП500
        Каква е дефиницията за "вечен връх", 1-2 г. докато пак го подмине ли?

Коментар

• Между 6000 и 6100 зоната е много добър кандидат за вечен връх на СП500

Коментар

• Майчице, тия настина вярват, че Тръмп ще девалвира $. Мислех го за зелен хайвер.

Коментар

• Oще Torm!

Коментар

• От мен ултра шорт на СИП, финанси и технологии.

Дълги опции върху обратни ETF-и - SDS, FAZ, SPXS, SQQQ, TZA.

Наздраве на всички!

Коментар

• Как ще приключат изборите в САЩ, не ви ли е важно в тази тема? Аз имам само две позиции в NYSE, RIO и GFI

Коментар

• Recent history, however, suggests that stocks exiting the index do better one year after their removal than those that were added.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Пичуви, те това, ако не е бичи сигнал, то тогава аз изобщо не знам какво е рогат добитък. Путове ще продаваме днес.
                      Браво, бе! На мен въобще не ми изглеждаше да е бичи сигналът.

Коментар

• Vistra Corp. (VST) will replace The AES Corp. (AES) in the Dow Jones Utility Average. The index change was initiated to ensure a more representative exposure to the Independent Power Producers and Renewable Electricity Producers industry within the Utilities sector.
                        Пичуви, те това, ако не е бичи сигнал, то тогава аз изобщо не знам какво е рогат добитък. Путове ще продаваме днес.

Коментар

• Ще товарим такери или ще кажем твърдо не на парите?

... i пълна позиция в Бритишите BP. Не ми се искаше, ама понякога няма как.
                          Last edited by terziеv; 04.11.2024, 11:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Не е приятно, но аз допълних малко AES днес и продадох 10 декемврийски пута на 13. Спадът е прекален и на тези нива е добре даже за бърза търговия. Тука ще има проблем, ако вдигнат лихвите. Иначе не.

... иначе днес пазарувах по-мащабно Бразилия на евроборсите. Даже прекалих малко. Не е най-ефективната употреба на капитал, ама няма да ми побелеят косите.
                            И моята идея беше такава, но като гледам - дългосрочен ще ставам. Засега нямам намерение да усреднявам.

Коментар

• Не е приятно, но аз допълних малко AES днес и продадох 10 декемврийски пута на 13. Спадът е прекален и на тези нива е добре даже за бърза търговия. Тука ще има проблем, ако вдигнат лихвите. Иначе не.

... иначе днес пазарувах по-мащабно Бразилия на евроборсите. Даже прекалих малко. Не е най-ефективната употреба на капитал, ама няма да ми побелеят косите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                                Терзиев това АЕС изглежда много зле на хартия - задлъжнели са, печалба йок. Кеш флоу никакъв го няма. Обикновенно не купуваш такива или поне от това дето си споделял съм мятал едно око на финансите и тук ме хвърли в шах. Каква ти е концепцията зад покупката?
                                Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

За долния пост си прав,но тая акция ще ви изяде главите. ...
                                ...
                                Радвам се, ако имам повод да се похваля, но понякога има поводи и за срам. danetha и Assen123 правилно предупредиха за AES.

Сега, чак да изяде главите - няма надявам се, 3 % от портфейла, с 15% спад засега е неприятно, но дет' се вика - не е като да нямам опит с неприятности от този вид.

Стискам зъбите и така...

-----
                                Роботите SERV нещо ме колебаят. Ново приложение на думи...
                                Last edited by Никола20; 01.11.2024, 21:11.

Коментар

Working...
                                X