If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз продължавам да стискам късата, стопът ми е малко над днещният high.Явно входът ми не беше особено добър.Все още мисля че показваме сравнително слабо движение нагоре,като се има в предвид днес колко силно отворихме, цял ден бяхме настрани.Volume-a днес е по-малък дори от вчера.Утре е края на месеца и може да сме доста волатилни, ще видим...
И края на тримесечието... Фондовете трябва да покажат по-добър резултат за да забавят тегленията...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Аз продължавам да стискам късата, стопът ми е малко над днещният high.Явно входът ми не беше особено добър.Все още мисля че показваме сравнително слабо движение нагоре,като се има в предвид днес колко силно отворихме, цял ден бяхме настрани.Volume-a днес е по-малък дори от вчера.Утре е края на месеца и може да сме доста волатилни, ще видим...
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Пазара е идиотски. Ако изкараме и юли без корекция тогава ще викаме ура. . Професионалистите на уолстрийт са много учудении озадачени от пазара. Според мен За да има солидно рали трябва силен ден в Азия и Европа. Китайците правят страхотна фигура на многогодишна графика - falling wedge и опитват да задържат трендлинията обаче мисля че начало на силно рали може да е ден с 2-3% ръст в Китай а този ден ако се случи, ще е след 1-2 седмици.
Аз си отворих късата тук,пък стоп-а ще го мисля после.Иначе и аз съм съгласен,че следващите няколко месеца сигурно ще се опитаме да атакуваме върха,но за момента мисля че има още да падаме.
Пилците ще се броят на есен, Септември, Октомври, тва сега нищо не е да става там алъш-вериш.
За тва и се люшкаме нагоре надолу без посока.
Есента ще се се види колко стабилен е ръста и накъде ще е тренда в следващите 6 месеца.
Движението нагоре е просто трагично....обема е почти наполовина от предишните дни.Ще ми се още тук да отворя къса,ама стоп-а трябва да ми е 15-20 хендъла нагоре,което не ми харесва.
Днес сигурно ще тестваме 1600.Не бих се надявал да пробием.Ако все пак успеем следващият таргет е 50 day moving average-a.Мисля че движението надолу още не е свършило,в скоро време мисля че ще видим 1530.
Тая седмица доволно 3 дълги позиции ликвидирах.
Имам още 3 да видим къде ще се спре 1,615 може би до края на седмицата?
Днес сигурно ще тестваме 1600.Не бих се надявал да пробием.Ако все пак успеем следващият таргет е 50 day moving average-a.Мисля че движението надолу още не е свършило,в скоро време мисля че ще видим 1530.
Коментар