Не знам какво имаш предвид под 5000 емисии акций, но до сега при всички брокери при който съм бил на много видно място ти пише колко round trip day trades си направил.Също така преди да те маркират ти се обаждат лично по телефона да те питат разбираш ли правилата и тем подобни, тоест не би трябвало да те изненадат по какъвто и да било начин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЗа да трейдваш фючъри и опшъни НЕ трябва да си маркиран като дейтрейдър.Тоест 25 000 минимум на Интерактив не важат.За да ги трейдваш обаче трябва да те одобрят.Също така не съм 100% сигурен как стоят нещата с маржин-а там.йА санкциите са сериозни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеТежка работата с този брокер.
Няма пълно щастие!Last edited by hemilio; 17.07.2013, 15:38.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГоворя за 25000 долара минимум за дейтрейдинг и дали важи и за фючърси и опции.
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗа всичко има минимум изисквания, Мамуне. Ама то си е нормално. Брокера иска да може да ти затвори позицията при по рязко движение и риска да си го носиш ти, а не той. Ако ги премахнеш тези неща, то ИБ се превръща в бъкет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакто виждаш, само за да откриеш позиция от 1 е-mini върху С&П ти трябват минимум 2200 долара. Поддържането ти струва 1750 долара, а през нощта 3300.
Брокерският лост съществува, но е макс 1:4 и могат да ти го откажат по всяко време. Добре е да имаш пари над минимума за дейтрейдинг, макар че не съм сигурен това изискване дали важеше и за фючърси и опции. Но при всички случаи при възможност за търгуване на акции ще се натресеш на изискванията, така че....
Коментар
-
Както виждаш, само за да откриеш позиция от 1 е-mini върху С&П ти трябват минимум 2200 долара. Поддържането ти струва 1750 долара, а през нощта 3300.
Брокерският лост съществува, но е макс 1:4 и могат да ти го откажат по всяко време. Добре е да имаш пари над минимума за дейтрейдинг, макар че не съм сигурен това изискване дали важеше и за фючърси и опции. Но при всички случаи при възможност за търгуване на акции ще се натресеш на изискванията, така че....
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНаивник ти е дал насоки и тема за размисъл
Само да допълня, че ако ти е мерак да търгуваш европейски индекси, може евентуално през ДЗР. Интерактив също предлагат такива магарии, ама техните не са като на бъкетите. Там комисионните не са върху спреда, а твърд % (0,005 или 0,010) с минимум както при акциите (1€ в случая).
Успешна търговия!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Наивник ти е дал насоки и тема за размисъл
Само да допълня, че ако ти е мерак да търгуваш европейски индекси, може евентуално през ДЗР. Интерактив също предлагат такива магарии, ама техните не са като на бъкетите. Там комисионните не са върху спреда, а твърд % (0,005 или 0,010) с минимум както при акциите (1€ в случая).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова е разликата между Бъкет и истински брокер. При бъкета поръчките ти не отиват нивгаш на борса.
https://www.interactivebrokers.com/e...f=margin&p=fut
ти секвестират житцето!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеМерси и аз писах оттатък.
На моя бъкет няма комисионни за търговия през марджин, но
както споменах правят магарии.
https://www.interactivebrokers.com/e...f=margin&p=fut
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеМерси,
Явно не гледам където трябва, защото ми показва индексите информативно,
без опция за търговия. Интересуват ме европейски индекси, има ли комисионна и спредовете разбира се, Както и скоростта на изпълнение. Тази сутрин моят бъкет ме вбеси за пореден път. Три пъти му подавам поръчки и ги бави ужасно. Да не говорим как се бъзикат със спредовете.
Поздрави и успешна търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТрябва да си инсталираш станцията им, да имаш открит акаунт и да си платиш дейта фийд. Този дейта фийд, ако не си професионал над 30 сделки месечно е безплатен.
Спредовете са такива, каквито са по борсите. Там просто всичко отива на борсите. Не търгуваш цифрички. За Минито върху С&П 0,25. Комисионните мисля бяха 1,5 долара на контракт. Булброкърс преди представяха услугата на Интерактив, но с тройни комисионни.
На моя бъкет няма комисионни за търговия през марджин, но
както споменах правят магарии.NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение1. Бавят ми изпълнението на поръчките, при което не мога да получа желаната цена.
2. Фючърси.
П.С. В сайта на интерактив ми дава индексите само информативно, без опция за търговия. Вероятно аз не гледам където трябва. Интересна са ми спредовете, скоростта на изпълнение на поръчките и има ли комисионни за търговия на индекси.
Спредовете са такива, каквито са по борсите. Там просто всичко отива на борсите. Не търгуваш цифрички. За Минито върху С&П 0,25. Комисионните мисля бяха 1,5 долара на контракт. Булброкърс преди представяха услугата на Интерактив, но с тройни комисионни.
Коментар
Коментар