IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Не те съветвам да инвестираш в нито една от 2те компании.
    Водафон не виждам повече на къде може да расте (телекомуникационна компания) според мен е високорискова и пика на телекомуникациите беше през миналото десетилетие вече мина.
    Микрософт компания динозавър също не виждам да расте, по скоро ще пада плавно надолу, по принцип високотехнолигичните компании са много рискови.
    И 2те компании според мен не са за инвестиране а за спекула, но от някой с вътрешна информация.
    По добре намери някоя нова компания която има потенцияла да е новия Микрософт.
    Благодаря. Ще се вслушам в думите ти, тъй като не бих казал, че имам много опит, а и преди време занулих 3 безплатни сметки в plus500 с моите инвестиции , така че няма да рискувам този път.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      гнидочите пускат от високо къси знаят че ще има боумби. ще бъде красиво
      Днес голяма СЕЧЧЧЧЧЧ
      А архитекте?

Коментар

• гнидочите пускат от високо къси знаят че ще има боумби. ще бъде красиво

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
          Здравейте. Прочетох тази новина http://www.investor.bg/telekomunikac...ata-si,157295/ и искам да чуя други мнения по въпроса дали си струва инвестиция в дългосрочен план. Също така, ако може и някой да се изкаже за дългосрочни в Майкрософт. Мисля, че след купуването на Nokia би трябвало да се покачат акциите.
          Не те съветвам да инвестираш в нито една от 2те компании.
          Водафон не виждам повече на къде може да расте (телекомуникационна компания) според мен е високорискова и пика на телекомуникациите беше през миналото десетилетие вече мина.
          Микрософт компания динозавър също не виждам да расте, по скоро ще пада плавно надолу, по принцип високотехнолигичните компании са много рискови.
          И 2те компании според мен не са за инвестиране а за спекула, но от някой с вътрешна информация.
          По добре намери някоя нова компания която има потенцияла да е новия Микрософт.

Коментар

• Здравейте. Прочетох тази новина http://www.investor.bg/telekomunikac...ata-si,157295/ и искам да чуя други мнения по въпроса дали си струва инвестиция в дългосрочен план. Също така, ако може и някой да се изкаже за дългосрочни в Майкрософт. Мисля, че след купуването на Nokia би трябвало да се покачат акциите.

Коментар

• БАШШШШШШШШШШШШШШАААААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРР

Коментар

• Или както са казали старите трейдъри:

"Buy in September and retire by Christmas"

Коментар

• Каквото беше беше от тук нататък до края на годината ще пълзим плавно нагоре и по някое време ще направим нов връх.
                  Лятото свърши оборотите ще се покачат, край на волатилността.
                  Кризата в Сирия може и да се завърне, но следващата година.
                  Икономическите показатели са добри в САЩ, Европа и Китай.
                  Света излиза от рецесията.
                  Меркел ще спечели изборите, което ще и развърже ръцете да поналее малко пари в Еврозоната.
                  Бернанке ще почне плавно да намаля QE но това всички го знаят и както се вижда от пазара не изглежда да ги притеснява.
                  Опъвайте дългите, сядайте пред телевизора и прибирайте парата, а догодина ще му мислим.

(или както се казва от Токио до Владивосток само РЪСТТТТТ)

Коментар

• само една сирииска бомбичка по главите на равинчетата и гледай кеф.

Коментар

• няма път нагоре без тест на архитекта магнитите , запомни хахо

Коментар

• приготвил съм стоперанчета

Коментар

hemilio гледаш ли DAX-a
                          Кво ще стане след изборите? Най-много да продължи да катери.
                          S&P 500 е на 2% от върха, катерим здраво нагоре.
                          Сирийската криза взе че се нормализира, мечетата пак ги преметнаха.
                          Бернанке ви е надеждата да почне да намаля QE ама то това вече е отразено в пазара, така че просто не виждам кво може да го събори този пазар
                          Купувай Хахо,сега ти се е паднало

Куче което лае- не хапе,то лае защото го е страх.
                          Last edited by Amsterdamm; 10.09.2013, 12:22.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Тва ли измисли
                            По-добре да беше казал "ти не помниш срива от 1929"

Мачкайййййййййййй мечките да се научат да не играят срещу тренда
                            Мога и да го кажа!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Ти си хахав и не помниш 2008 ,затова!!
                              Тва ли измисли
                              По-добре да беше казал "ти не помниш срива от 1929"

Мачкайййййййййййй мечките да се научат да не играят срещу тренда

Коментар

• нямам какво да кажа

Коментар

Working...
                                X