Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДа ,може би са им в малко повече емоциите на този етап!!!Но може и да си направят печеливша стратегия!!!
Почти винаги най-доброто което може да направи човек за себе си е да спре да се надява, че като прави едно и също ще получава различни резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКогато казвам нещо го мисля. Ако се съмнявам в нещо си казвам че се съмнявам.
За това което казвам по-долу нямам и капчица съмнение. Никой от тези "герой" няма да печели устойчиво в дългосрочен период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВиж сега!!!Твоята логика е една, тяхната друга!!!При тебе не ми харесва това,че винаги искаш да се изявяваш ,като" истина от последна инстанция"!!!А това никой не го иска от теб!!!
За това което казвам по-долу нямам и капчица съмнение. Никой от тези "герой" няма да печели устойчиво в дългосрочен период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма разбира се. Още два три месеца ще се качват и слизат от матора и след това ще обявят че от пазари не може да се печели защото плешивия еврейн играе срещу тях или защото брокера им ги прецаква или защото луната е била в опозиция на сатурн когато са си открили сметката.
Аз печеливши спекуланти от този вид не познавам. При всички нещата се развиват по три начина. първо печелят и след това губят всичко. Още от началото губят всичко. Играят предпазливо и не губят кой знае колко много но пък е устойчиво макар и по-малко и за да стоят над водата се налага да довнасят постоянно кинти. Най-добрите успяват да си подържат сметката без да довнасят дълго време може и години - но отново печелят по-малко отколкото просто да си купят индекс без маржин и да го забравят. А да рискуваш много, да се губиш времето пред компютъра след като и най-елементарната пасивна стратегия те побеждава е просто нелепо.
но разбира се като имат матор да се качват и да слизат от него колкото си искат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗа вас двамата явно гроздето е кисело!!!
След като мотора си е негов,всеки може да си се качва и слиза от него както си иска!!!
Аз печеливши спекуланти от този вид не познавам. При всички нещата се развиват по три начина. първо печелят и след това губят всичко. Още от началото губят всичко. Играят предпазливо и не губят кой знае колко много но пък е устойчиво макар и по-малко и за да стоят над водата се налага да довнасят постоянно кинти. Най-добрите успяват да си подържат сметката без да довнасят дълго време може и години - но отново печелят по-малко отколкото просто да си купят индекс без маржин и да го забравят. А да рискуваш много, да се губиш времето пред компютъра след като и най-елементарната пасивна стратегия те побеждава е просто нелепо.
но разбира се като имат матор да се качват и да слизат от него колкото си искат.
Коментар
Коментар