If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не става мой човек, аз вече кеширах половината на около 60 кинта през декември. И аз не съм прост, недей ме мисли. Ако върне обратно на 60 ще се изкефя максимално. Ще си върна старите бройки, а ще продам нещо друго дето се вдигнало през това време.
Вервам ти бе да не ти ги продавам аз тея раоти само исказвам мнение и предположение
Pipbel, чудя се дали да купя RIG, ти държиш ли ги още?
Хич не се чуди , а купувай.
Аз ги бях разпродал макар и малко късничко, на 49$
Оня ден влязох пак, днес добавих още.
Сега имам по 25 броя РИГ и сиидрил, и с наслсда добавям и Енско.
Енско са за мен сега лидера отвсякъде в сектора, лидерската акция ми е и в портфейла.
Колкото слагаш риг и сидрилл - двойно повече да са енско.
Потривам от задоволство ръчички че много се чудех тия дни къде да намествам 25% кеш докато чакам корекция. След мечия репорт на ЮСБ - всичко заспива.
То си показа от само себе си. Чакам ги още да падат нататък понеже и нефта ще пада.
Не ми пука ако ще и половината от портфейла да станат.
При над 6% плюс дивиденти няма проблем да ги чакам на дабъла.
Сидрил са най рисковите, не се лакоми много от дивидента, внимавай с количеството. Има и едни Атууд - без дивидент са, ама около 42-45$ ги погледни и тях. Диаманта и Нобел не ти трябват,
Ама SPXa връща бе младеж, той е директора и без тва са няма да върне кой знае къде но за дългосрочно ако почне да пада гнидата а той тряя почне много скоро да ходи на 1650 - 1700 тогава ракетата нема да е ракета вече и резултати няма помагат така си мисля не се ебавам ама гледай го там при следващото на горе на SPX аз бих продал, може не всичко но половината ...
Не става мой човек, аз вече кеширах половината на около 60 кинта през декември. И аз не съм прост, недей ме мисли. Ако върне обратно на 60 ще се изкефя максимално. Ще си върна старите бройки, а ще продам нещо друго дето се вдигнало през това време.
На петрола вече се хеджирах вчера със SCO.
Ама тоя газ много ме изкушава бе, съвсем са го бомбирали и днес, гледам още над 4% и почти до 4.93$ са го докарали. Не ми се вярва много над 5 да го закарат.
Чудя се кое да подхвана че не съм го играл - дали DGAZ, дали KOLD или пък нещо друго ?
Saxo Bank: Weekly EIA Natural Gas Storage Change due at 15:30 GMT. Expectations according to a Bloomberg survey points towards a withdrawal of 104 billion cubic feet versus -287 bcf last. Some profit taking has been seen ahead of the number following a rejection towards previous resistance at USD 5 per therm.
Ах, стига бе, как ще продавам?! Средната ми е под 50, пазарната над 70. А те не са обявили резултатите още. Жива набутвация ще е да затварям. Поне да удвоим първо, после ще го мислим.
Ама SPXa връща бе младеж, той е директора и без тва са няма да върне кой знае къде но за дългосрочно ако почне да пада гнидата а той тряя почне много скоро да ходи на 1650 - 1700 тогава ракетата нема да е ракета вече и резултати няма помагат така си мисля не се ебавам ама гледай го там при следващото на горе на SPX аз бих продал, може не всичко но половината ...
опаа нешо греда с FUELa дано си продал на гапа там,че връща, а за NTWK му рекох на Кастро като му гледам графиката на тва след падания има копия и после айде пак в изходна позиция, евентуално чак на следващата изходна позиция купуаме от тях иначе ньет ....
Ах, стига бе, как ще продавам?! Средната ми е под 50, пазарната над 70. А те не са обявили резултатите още. Жива набутвация ще е да затварям. Поне да удвоим първо, после ще го мислим.
Опс! Дръжте се, излитаме! Rocket fuel е на стартовата площадка +10% на премаркета!
Казах ви аз да си купите. За Критео още не минал влака.
Пипчо, тоз НетСол ще дойде избушеняк Дано да удвоим!
опаа нешо греда с FUELa дано си продал на гапа там,че връща, а за NTWK му рекох на Кастро като му гледам графиката на тва след падания има копия и после айде пак в изходна позиция, евентуално чак на следващата изходна позиция купуаме от тях иначе ньет ....
ВАРИАНТ 1 (най-вероятен)
ФЕД най-вероятно ще намалят с още 10 млрд. до 65 млрд. на месец както е по план.
Пазара ще го приеме за полужителен знак и СиП ще мине над 1850 (дето от 2 седмици не може да го мине).
ВАРИАНТ 2
ФЕД остава стимула на 75 млрд. на месец и излитаме
ВАРИАНТ 3 (много малко вероятен)
ФЕД намалява стимула със 20 млрд. до 55 млрд. на месец и се потапяме 1-2% за кратко.
Но другата седмица ще мога да направя много по точна прогноза. За сега както казах вчера сме в рейндж.
Вариант 2 - Няма
Вариант 1 - Защо да го приеме положително, грешиш, ще пада закономерно, просто няма да се срива.
На петрола вече се хеджирах вчера със SCO.
Ама тоя газ много ме изкушава бе, съвсем са го бомбирали и днес, гледам още над 4% и почти до 4.93$ са го докарали. Не ми се вярва много над 5 да го закарат.
Чудя се кое да подхвана че не съм го играл - дали DGAZ, дали KOLD или пък нещо друго ?
Коментар