KO, говорим на един език. Все пак не разбирам защо си мислиш (не си само ти), че борсите са отражение на икономиката. Според мен човек трябва да приеме, че двете неща нямат нищо общо и ще постигне нирвана, дзен и даже кеф. Червените лампи светят и при мен. Още не мога да повярвам колко си докарах последните няколко месеца и не ми се ще да си остана с виртуалните печалби. Повече обаче ме е страх от геополитически рискове и мизерии от страна на брокер и банки, отколкото от срив на пазара, заради неблагоприятна икономическа обстановка. Като гледам как суек като мен може да печели от борсите и почвам съвсем да не вярвам в капитализма.
Иначе няма нищо лошо в това да следваш тълпата. Защо ви е страх от това, че всички правят така. Обратното е доста неблагоразумно и често опасно. Освен ако не се смяташ за нещо като Наполеон, Александър Велики или най-малкото имаш достъп до кредит с отрицателна лихва.
---
Изглежда днес пак ще катерим. Последен шанс за Ръсел ЕТФ-и, който го влече паразитното "инвестиране". За OLN няма нужда от аплодисменти, че и днес ще има катерачи с двуцифрен процент. Не мога да проумея защо чак толкова нагоре са магазинните рейтове. Насред бунтове, които палят и трошат магазини.
Иначе няма нищо лошо в това да следваш тълпата. Защо ви е страх от това, че всички правят така. Обратното е доста неблагоразумно и често опасно. Освен ако не се смяташ за нещо като Наполеон, Александър Велики или най-малкото имаш достъп до кредит с отрицателна лихва.
---
Изглежда днес пак ще катерим. Последен шанс за Ръсел ЕТФ-и, който го влече паразитното "инвестиране". За OLN няма нужда от аплодисменти, че и днес ще има катерачи с двуцифрен процент. Не мога да проумея защо чак толкова нагоре са магазинните рейтове. Насред бунтове, които палят и трошат магазини.
Коментар