IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ааа не пъдете хахото . трябва и бичета да има за предаването на пепи василев бикове срещу мечки грешка пепи караниколов

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Ако не ти е ясно какво става,погледни златото,ако пак не ти е ясно какво става,събирай си крушите,не си за тука!
      Е защо толкова грубо бе колега?
      Обидил ли съм ви нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Кво става трейдъри?
        Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?
        Ако не ти е ясно какво става,погледни златото,ако пак не ти е ясно какво става,събирай си крушите,не си за тука!
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Кво става трейдъри?
          Ми очакванията станаха ясни още снощи като пробихме и затворихме под 1850. На теб не ти ли са ясни очакванията. Ако си имал късо държиш. Ако не, връзваш здраво гащите и гледаш не олискаш кълките

Коментар

• Кво става трейдъри?

Коментар

• Кукло предполагам че продажбите на дребно и първоначалните молби за помощи са те изненадали приятно.разбирам защо пускаш дълги.хамерика криза не я фаща

Коментар

• Куклооо има ли продажни лудогорски бичетаааа

Коментар

• майкъле танцуваш ли джексъна

Коментар

• аз съм ги начертал нещата

Коментар

• кукло ще има ли КУЕ . как върви американската икономика . движи ли ????? мълчиш бая години ще си помълчиш. когато се разкаеш ще ти простя

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        има бе андито нали аз бях демоджията той смелия трейдър с милионите и аз съм планктона еееми ....
                        АААААААААААААААА ЯСНО . аз съм дърта пияница пия айран с баницаааааааааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                          Кво става бе муцки, няма ли вече бай дъ дипс?! Излагате се. Айде захващайте.
                          По готино контрарно нящо от дрилърите и рашъните нема.
                          ESV, RIG, SDRL, NE, RSXJ, ERUS...закусих стабилно.
                          Поразкарах и това онова не толкова важно.
                          Все още съм 12% кеш, ма вече наполовина в артии според годишния план.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            Кво става бе муцки, няма ли вече бай дъ дипс?! Излагате се. Айде захващайте.
                            има бе андито нали аз бях демоджията той смелия трейдър с милионите и аз съм планктона еееми ....

Коментар

• кажи ръст бързо че нещо се итусиазирах. бичета има ли още

Коментар

• кажи кукло сега дакса ще правили една голяма чутура че да си платят ония за хилядите нагоре . требе си разплата кукло

Коментар

Working...
                                X